Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayhhhh g.... deseydin
60 kiloyum, 30 yaşındayım 3 çocuk anasıyım sen kimmsin kimsin sen çık dşarı deseydin
sinir oluyorum kendini bilmez insanlara

Kız benim de bebek istemiyordu çaktırma insanlar moralimi bozmasın, beni hor görmesin diye bebek istiyor diyordum laf aramızda hiç öyle canım birşey çekmiyordu hahaahahah
eşimi hep kandırmıştımmmm

vallahi ne güzel irade yaa tebrik ediyorummm, darısı bana bulaşsın 1 haftadır az da olsa sıkıyorum

Yarın Kıbrıs tatlısı yapmayı düşünüyorum busraaa yolliyim mi sana da

kız deme öyle şeylerrr
tarif verirsen belki denerim bi gün esmer şekerle falan biraz daha az kalorili yapmaya çalışarak

Sonradan ogrendm ki kadın kv min kankasiymis
Akrosa dedm zaten normal bir arkadaşı olsaydı sasardim.kendiai gbi dengesiz i bulmis dedm hakkisin diyip gülüyor

Yaaa valla bnm canm herşeyi istiyor ya herşeyi her gördüğümu
Bugün kestaneli pasta dedm bakalım gelecek mi

Seni kandirikci seni akjsnsbsbsndhdjs

valla iyi demişsin böyle insanlara gıcık oluyorum, bende biraz göbüşlendim herkes hamile misin diyor canım sıkılıyor

Bu kankalar da, kankalığın vermiş olduğu haklı gururla bazen pohunu çıkartıyorlar kiii teyze çıkarmış

Kestaneli pasta hiç yemedim.. Kestane şekeri gibi bir şey mi
Kandırmak zorundaydım Rosssum.. Çünküm o zaman 70 kiloydum, ikiz de olunca eşim benim kilo takıntılı biraz her ağzıma lokma koymam da 100 kilo gidiceksin doğuma diyordu adam lokmamı sayıyordu resmen o yüzden bende hep bebekler istiyormuş gibi numara yapıyordum

madonun pastalarını beğeniyorum ben, hafif ve taze oluyor,özellikle meyvelisi güzel oluyor,
hamileliğimin başından beri hiç pasta yemedim, kendime jest mi yapsam ben de

valla iyi demişsin böyle insanlara gıcık oluyorum, bende biraz göbüşlendim herkes hamile misin diyor canım sıkılıyor
Hepsinin ağzına çak

Valla dellendim zaten hamile.oldugum için kafa beyin gıdık iyice gittim
Hadsiz hadsiz konuşuyor kendisine baksın "iki tahtayı çalmışlar kadın diye satmışlar"
Dicektm de neyse dedm boşver zaten tirsti

bu canım. Ondan yapamam hindistan cevizi yok. Bunu dikdörtgen borcama yapsam olur mu ya. Kek güzel kabarmasi için ne yapıyorsun?

benimki de kilo takıntılı ya, 57-58 kiloyken bana zayıfla diyordu, kendi koca göbeğine bakmadan

Yaaa kestane parçaları falan var içinde şekerli çok tatlı güzel oluyor

Yaaaa bnmki de smdiden diyor sen şimdiden böyle yiyorsan doğumda nolcan çok yiyon tontik oldun pırtık oldun dalga geciyor habire benle bana da cinnet geliyor
Yaptığında gurur duy senin yüzünden bu haldeyim diye sonra.morali bozuluyor uğraşmıyor benmle

Psikolojik baskı uyguluyorsunnnnn, hmmmmm en sevdiğimmmmmm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…