- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #41.821
Heee tamam evet ben uzunum sendn :)1,60 ımkocişim 185
çok abes durmamışız di mi eşimleHeee tamam evet ben uzunum sendn :)
Ama sende çok kısa sayilmazsn ağlama 1.60 da ideal
Ayhhhh g.... deseydinGeçen kına da gerzek bı kadın ne beni tanıyor ne ben onu biriyle konuşuyordum hemen araya girdi aaa hamilemisn bende kilo aldın sandm meğer bebekmis dedi
Pardon da sizi tanimiyorm ki siz benim zayıf halimi nerden biliyorsunuz dedm honk diye kaldı
Zaten heyheylerim üzerimdeydi daha da bnmle göz kontağı bile kurmadi
Benm.kim.istiyor belli değil bebek mi ben mi
Yok yahuçok abes durmamışız di mi eşimle
Ben diyetteyken eşim gece 1 de dürüm yiyorduadana urfa sipariş ediyordu eve ben yeşil çay içiyordum emin ol eşin benim ki kadar yemiyordur adam gece 3-4 te uyanıp ekmek arası salça sürecek neredeyse
ama ben yemicem dedim ve bıraktım, yemedim. ve günde 2-3 fincan yeşil çay tükettim hep.
Evlenirken 59-60 kilo ince anca evlenmiştim.. 2 yılda 74 ü gördüm.. sonra bir gün bir cinnetve sonuç bu
Yarın Kıbrıs tatlısı yapmayı düşünüyorum busraaayolliyim mi sana da
Sonradan ogrendm ki kadın kv min kankasiymisAyhhhh g.... deseydin
60 kiloyum, 30 yaşındayım 3 çocuk anasıyım sen kimmsin kimsin sen çık dşarı deseydin
sinir oluyorum kendini bilmez insanlara
Kız benim de bebek istemiyordu çaktırmainsanlar moralimi bozmasın, beni hor görmesin diye bebek istiyor diyordum laf aramızda hiç öyle canım birşey çekmiyordu hahaahahah
eşimi hep kandırmıştımmmm
Geçen kına da gerzek bı kadın ne beni tanıyor ne ben onu biriyle konuşuyordum hemen araya girdi aaa hamilemisn bende kilo aldın sandm meğer bebekmis dedi
Pardon da sizi tanimiyorm ki siz benim zayıf halimi nerden biliyorsunuz dedm honk diye kaldı
Zaten heyheylerim üzerimdeydi daha da bnmle göz kontağı bile kurmadi
Benm.kim.istiyor belli değil bebek mi ben mi
biz de topukluyla ancak bu kadar olduk canım, topuklu olmasa yine omuzunu geçiyorum neysekiKız mehlikaaaa millet sürahi ile bardak gibi duruyor boşversene
Bu kankalar da, kankalığın vermiş olduğu haklı gururla bazen pohunu çıkartıyorlarSonradan ogrendm ki kadın kv min kankasiymis
Akrosa dedm zaten normal bir arkadaşı olsaydı sasardim.kendiai gbi dengesiz i bulmis dedmhakkisin diyip gülüyor
Yaaa valla bnm canm herşeyi istiyor ya herşeyi her gördüğümu
Bugün kestaneli pasta dedm bakalım gelecek mi
Seni kandirikci seni akjsnsbsbsndhdjs
madonun pastalarını beğeniyorum ben, hafif ve taze oluyor,özellikle meyvelisi güzel oluyor,Sonradan ogrendm ki kadın kv min kankasiymis
Akrosa dedm zaten normal bir arkadaşı olsaydı sasardim.kendiai gbi dengesiz i bulmis dedmhakkisin diyip gülüyor
Yaaa valla bnm canm herşeyi istiyor ya herşeyi her gördüğümu
Bugün kestaneli pasta dedm bakalım gelecek mi
Seni kandirikci seni akjsnsbsbsndhdjs
Hepsinin ağzına çakvalla iyi demişsin böyle insanlara gıcık oluyorum, bende biraz göbüşlendim herkes hamile misin diyor canım sıkılıyor
Limonsuzzcay canım limonsuzum benim,damat pastası derken ben bunu biliyorum,sende bunu kastediyosun değil mi?
Eğer bunu diyorsan,su üstünde ki kakaolu süslemeyi sabahtan yap derim çünkü kakao dolaba girince nemleniyor hem,hemde strecleyince bozulurEki Görüntüle 2551047
benimki de kilo takıntılı ya, 57-58 kiloyken bana zayıfla diyordu, kendi koca göbeğine bakmadanBu kankalar da, kankalığın vermiş olduğu haklı gururla bazen pohunu çıkartıyorlarkiii teyze çıkarmış
Kestaneli pastahiç yemedim.. Kestane şekeri gibi bir şey mi
Kandırmak zorundaydım Rosssum.. Çünküm o zaman 70 kiloydum, ikiz de olunca eşim benim kilo takıntılı birazher ağzıma lokma koymam da 100 kilo gidiceksin doğuma diyordu adam lokmamı sayıyordu resmen o yüzden bende hep bebekler istiyormuş gibi numara yapıyordum
58 kilo ve zayıfla mıııııbenimki de kilo takıntılı ya, 57-58 kiloyken bana zayıfla diyordu, kendi koca göbeğine bakmadan
Yaaa kestane parçaları falan var içinde şekerli çok tatlı güzel oluyorBu kankalar da, kankalığın vermiş olduğu haklı gururla bazen pohunu çıkartıyorlarkiii teyze çıkarmış
Kestaneli pastahiç yemedim.. Kestane şekeri gibi bir şey mi
Kandırmak zorundaydım Rosssum.. Çünküm o zaman 70 kiloydum, ikiz de olunca eşim benim kilo takıntılı birazher ağzıma lokma koymam da 100 kilo gidiceksin doğuma diyordu adam lokmamı sayıyordu resmen o yüzden bende hep bebekler istiyormuş gibi numara yapıyordum
Bence odullendirmadonun pastalarını beğeniyorum ben, hafif ve taze oluyor,özellikle meyvelisi güzel oluyor,
hamileliğimin başından beri hiç pasta yemedim, kendime jest mi yapsam ben de
Psikolojik baskı uyguluyorsunnnnn, hmmmmm en sevdiğimmmmmmYaaa kestane parçaları falan var içinde şekerli çok tatlı güzel oluyor
Yaaaa bnmki de smdiden diyor sen şimdiden böyle yiyorsan doğumda nolcan çok yiyon tontik oldun pırtık oldun dalga geciyor habire benle bana da cinnet geliyor
Yaptığında gurur duy senin yüzünden bu haldeyim diye sonra.morali bozuluyor uğraşmıyor benmle
Çok pis mağduru oynarım özellikle akrosa karşıPsikolojik baskı uyguluyorsunnnnn, hmmmmm en sevdiğimmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?