- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #41.901
57-58 kiloyken biraz balık etli oluyorum, 53-54 çok iyi oluyor banakız 57-58 kiloyken zayıflasan görünmez olursun bence
Bakma bu duruma gelene kadar biz de baya sıkıntı yaşadık. Şükür şimdi seviyeli bir birlikteliğimiz varSana şuan pis bakışlar firlatiyirm
Allah birlikteliğinizi bozmasın canmBakma bu duruma gelene kadar biz de baya sıkıntı yaşadık. Şükür şimdi seviyeli bir birlikteliğimiz var
Aminn. Baksana dünden beriAllah birlikteliğinizi bozmasın canm
İşimiz şaka
Herkese iyi kv eş aile versin rabbim
Yok tosyacim bekliyoruz bir haber gelsin. Senaryo yazıyoruz ha bire
Tırstım zaten şimdiden ben negommErkek kardeşim boğa oğlum boğa, anlatılmaz yaşanır
Oğlan dayıya derler ya, öbür oğlum da oğlak, abim de oğlakTırstım zaten şimdiden ben negomm
Benm kardesm.ikizler büyüğün yükseleni de ikizlerOğlan dayıya derler ya, öbür oğlum da oğlak, abim de oğlak
Benzer yönleri çok, çok sosyal dışa dönük oğlum gerçekten, yabancılık çekmez, hey çocuk adın ne arkadaş olalım mı derçok iştahlı, yemek yerken gözü doymaz, daha birinci tabağa başlarken 2. yide yicem der, sık sık acıkır (gerçi yedikleri nereye gider anlamam sıska oğluşum)
bu sene 1. sınıfa başladı, sorumluluk sahibi, ödevini hemen yapar, çok hızlı ve hareketli,
anne aşığı, daha bu seneye kadar babası ağzıyla kuş tutsa yine en çok annemi seviyorum derdi, artık büyüdü galiba,ikinizi de diyor artık,
çok sevecen,sevgi pıtırcığı, dışa açık, çabuk arkadaş ediniyor, 6,5 yaşında oğlum, aklıma gelenler bunlar
Ya burçlar da kendi içinde değişiyor bence, bak üst mesaj da yazdım oğlum ne kadar güleçse boğa kardeşim o kadar soğuk nevaleBenm kardesm.ikizler büyüğün yükseleni de ikizler
Küçük meçhul o kesin karıştı
Babama benzemesin derken babam gbi çocuk doğurcan
Bncede saat yörünge tarih farkı var herladeYa burçlar da kendi içinde değişiyor bence, bak üst mesaj da yazdım oğlum ne kadar güleçse boğa kardeşim o kadar soğuk nevale
Öyle deme yemek yetiştirememek de dertCok iştahlı, yemek yerken gözü doymaz mı
Ne mutlu sana
Sen üzülme aklıma eser başka ödev veririm benayy zaten sen bütün haftaya yaymışsın ne kadar da merhametli bir topik yöneticisi
ben 2 günde hallederim ama haftaiçi de başka şeyler yaparım artık evde
Ohooo ama ben.goremedm hic resmlerini mehlikakocişimle,bunu da kaldıracam
Hiç yememelerinden iyidir yine deÖyle deme yemek yetiştirememek de dertüç ana üç ara öğün kesin var, ne yediricem şaşırıyorum
Aklım halakk birinci noteri da yaa. En son yemek topiğine bu akşam yemekte balık var, çorba olarak mercimek çorbası var filan yazmış.
Ne oldu acaba psiko kv yi de fırına mı attı ne yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?