Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eki Görüntüle 2551053 bu canım. Ondan yapamam hindistan cevizi yok. Bunu dikdörtgen borcama yapsam olur mu ya. Kek güzel kabarmasi için ne yapıyorsun?
Olur canım dikdörtgen borcama göre ölçüleri ayarlarsin,bu tarifteki kare borcama göre sanki,dikdörtgen borcam daha çok alıyor ona dikkat et.

Düzgün ve güzel kabarması için,kek harcını cirparken kabartma tozu,vanilya un bunların hepsini hafif yukarıdan havalandira havalandira ele harcın içine,ekleyince çok fazla mikserle çırpma bı karıştır sonra spatulayla devam et,bide borcama dökerken ortasından döküp yayma kenarlardan dök her yere eşit gelmesini sagla,yoksa ortadan kabarır kenarlar sönük kalır.

Şimdiden ellerine sağlık canım afiyet şifa olsun

canlar kuşlar beybiler :) :)
oğlanın odada ceken bi yer buldum oradan yazıyorum. o yüzden etiket yapamicam.

dün esim kp ve kaynim dışarı gezmeye gittiler. ben gitmedim kaynanam da gitmedi. evde sakin sakin oturuyoduk. kadını şeytan dürtü

sen bana niye anne demiyon diye bi başladı lafa tabi bilmiyo zaten ben onu tenhada kistirmaya yer ariyom.

o lafi ordan aldım. güzelce bi konusma plani hazırladım. önce geçmişte yaptığı şeyleri sordum. hepsini inkar etti. sonra evimde yaptığı şeyleri sordum. onları da kp in üstüne atti.
ben yaşadığımı biliyorum sen sürekli her yaptığıni her söylediğini yemin ederek inkar ediyosun dedim. ben senin sözüne nasıl güveniyim nerden bilcem hanginiz çıkardı bu işleri dedim.

sonra elime bi aldiysam sazı. o söyledi ben yapıştırdım cevabi uzun bı sure aglattim ama kadın kendi sulugoz. tamam ben de ağır konuşmuş olabilirim. ama sadece yaptıklarını yüzüne vurdum yaşarken daha ağırdı benim için.

sonra tabi tansiyonu firladi. ilgilenmedim. banyoya girdi cikmadi bes on dk. sonra burnun nasil kanadi tansiyonum var ya dedi. ben de o kadar kanasa beş dk da cikamazdin dedim

sonra disardakiler eve geldi. hiç bisey yok gibi devam etti

söylediğim şeyleri de yazayim diyodum ama mesaj çok uzun olcak yazmayim şimdilik

Oglen mevlude gidip geldim aksam 5 oldu alisveris yapip yemeklerimi pisirdim gitmeden evi supurmustum Allah tan bi pilav yapmak kaldi basim cok agriyor kahve yaptim koca bi fincan onu icerken sohbetinizi okudum keyifler nasill dostlar
Geçmiş olsun canım yokluğun belli baya

Ohhh rahatlamissindir en azndan canim peki sonra kadinda durum degistimi laf geciyor mu yani bazi kisiye soylesende laf gecmez gene bldgni yapmaya devam.eder de ... iyisin dimi kiz haftasonu hep seni andik.durduk

Yaa canım ağlaması suç bastirmaktan bence,hatta burnu kanamismidir ondan bile emin olamadım,ama kendinin başlattığı iyi olmuş niye bana anne demiyosun diyerek.
Eskileri dökmüşsünüz falan ama kendini üzmüşşün boş yere, eskiler açılınca beyin devreleri yanar
Peki şuan nasıl hala delirmiş gibi evde açık aramalar temizlik yapmalar vs devam ediyor mu?

Tesekkur ederim beybimmm sen neler yaptin iyi misin
İyim canım bende kuaföre gittim bugün AVM'ye gittim ama istediğim şeylere rahat bakamadım çok,zaten fazla da durmadık eşim ordan çarşıya gitti bende eve döndüm fln işte bugünü de böyle kapadık.

Ohhh rahatlamissindir en azndan canim peki sonra kadinda durum degistimi laf geciyor mu yani bazi kisiye soylesende laf gecmez gene bldgni yapmaya devam.eder de ... iyisin dimi kiz haftasonu hep seni andik.durduk

ya her seferinde bı üst seviyeye taşıyo rezilliklerini ama bilemiyorum bu kadar üstüne gidip sindirmemistim daha önce.
Allah razı olsun hep etiket çıktı zaten girince hepsine bakamadim ama bakcam :)

yok kuzum eskiler acitamayacak kadar eskidi. ama ben çok sustugum için şimdi söyleyince dumur oluyo. yani çok fazla vukuati var.

su an hic bisey olmamis gibi davraniyo. çizdiğim sınırları da asmiyo:)

sumkurup durdu zaten ya. kanayan burunu kim sumkurur

İyi bari canım gidene kadar senin canını daha fazla sıkmasın da,usturupluca misafir olsun,misafirligini bilsin hiç bişey olmamış gibi davrandığına bakma bide canım tetikte ol gidene kadar bı fenalık yapıp eşinle fln birbirinize düşürmesin sizi,intikam almak ister fln

Çok güzel.laflar bunlar şamdan da şamdan da başlıyor şimdi burda dababababababadapdapdap

Valla çok güzel yapmışsın kuzum ciddi ciddi had bildirme olmuş o gözyaşlarina da kanmaman çok iyi

Bnm içimin yağları eridi burda sanki kendi kaynanama söylemiş kadar oldum

Hoşgeldin samdanim iyi olmuş içini dökmen inşallah fayda eder
Merak ettik valla

Oo naptin kuaforde bakalm kuafor her daim iyi gelir iste ne guzel az bucukta dolasmissiniz degisiklik olmsutur iste napcan

Samdan bildirimini görünce ohhh dedim ya, çok merak etmiştim cidden

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…