- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #41.941
Aynen canım.degisiklik iyi oluyor aradaOo naptin kuaforde bakalm kuafor her daim iyi gelir iste ne guzel az bucukta dolasmissiniz degisiklik olmsutur iste napcan
Geçmiş olsun canım içini dokmussun iyi olmuş.ya her seferinde bı üst seviyeye taşıyo rezilliklerini ama bilemiyorumbu kadar üstüne gidip sindirmemistim daha önce.
Allah razı olsunhep etiket çıktı zaten girince hepsine bakamadim ama bakcam :)
yok kuzum eskiler acitamayacak kadar eskidi. ama ben çok sustugum için şimdi söyleyince dumur oluyo. yani çok fazla vukuati var.
su an hic bisey olmamis gibi davraniyo. çizdiğim sınırları da asmiyo:)
sumkurup durdu zaten ya. kanayan burunu kim sumkurur
Aynen canım.degisiklik iyi oluyor aradakuaförde kas aldırdım canım iki hafta da bir uğrarım malum,genel bakım için de ayda bir
çok şüküür ses verdin samdanıım =)canlar kuşlar beybiler :) :)
oğlanın odada ceken bi yer buldum oradan yazıyorum. o yüzden etiket yapamicam.
dün esim kp ve kaynim dışarı gezmeye gittiler. ben gitmedim kaynanam da gitmedi. evde sakin sakin oturuyoduk. kadını şeytan dürtü
sen bana niye anne demiyon diye bi başladı lafatabi bilmiyo zaten ben onu tenhada kistirmaya yer ariyom.
o lafi ordan aldım. güzelce bi konusma plani hazırladım. önce geçmişte yaptığı şeyleri sordum. hepsini inkar etti. sonra evimde yaptığı şeyleri sordum. onları da kp in üstüne atti.
ben yaşadığımı biliyorum sen sürekli her yaptığıni her söylediğini yemin ederek inkar ediyosun dedim. ben senin sözüne nasıl güveniyim nerden bilcem hanginiz çıkardı bu işleri dedim.
sonra elime bi aldiysam sazı. o söyledi ben yapıştırdım cevabi uzun bı sure aglattimama kadın kendi sulugoz. tamam ben de ağır konuşmuş olabilirim. ama sadece yaptıklarını yüzüne vurdum yaşarken daha ağırdı benim için.
sonra tabi tansiyonu firladi. ilgilenmedim. banyoya girdi cikmadi bes on dk. sonra burnun nasil kanadi tansiyonum var ya dedi. ben de o kadar kanasa beş dk da cikamazdin dedim
sonra disardakiler eve geldi. hiç bisey yok gibi devam etti
söylediğim şeyleri de yazayim diyodum ama mesaj çok uzun olcak yazmayim şimdilik
O bugün yakuza da
O bugün yakuza da
Dün anlattı yaaO ne kızkelime anlamını bildiğim şey mi anlamadım
Dün anlattı yaa
Yakuza (eş kişinin ölümcül kanatlı annesi oluyor )
O bugün yakuza da
Dün ben tokatlandim sinirlendim ins bugün de onun canını skmaz pis yakuzaAaaa gerçekten mi allah sabır versin bro
Olabilir sende kv olmayınca tabirleri bilmem normalhahahhahajsjss ayyy hiç güleceğim yoktu orayı kaçırmışım ben
Dün ben tokatlandim sinirlendim ins bugün de onun canını skmaz pis yakuza
Dün ben tokatlandim sinirlendim ins bugün de onun canını skmaz pis yakuza
Olabilir sende kv olmayınca tabirleri bilmem normal
Ama olsun biz sana öğretiriz
Olmadı ki şeker tontis güzel.kanatli kv mızBenimki de şimdi ses kaydı göndermiş nohutu suya koy da yarın pişireyim diye
Benim yakuza çok şeker
Laf sokma sanatıTokat?
Olmadı ki şeker tontis güzel.kanatli kv mız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?