- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.156
- 698
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #42.101
Yiyebilsem canım çekmez zatenKız dur daha ayın 5 i gelmedi insanın canını istetiyorsun :)))
Çok sağol. Ne diyem Mahmut mu diyem?
Kaçış yok brom müge anlıya verir biziUzayda da bulurlar bizi kafamızı gömelim.devekusu misali
Müge ve tosi
Uzaya kaçmak kim.biz kimMüge ve tosi
Oturalım oturduğumuz yerde
Beni çıldırtmak mi istiyorsunuz deseydinHee yaa bugün duruşmada neredeyse ağzımı açıp aaaa öyle mi oldu diyecektim
Herkese çay, şakir e yok gibi mi?Şakir de @Kutsal_zebra anlar
Beni çıldırtmak mi istiyorsunuz deseydin
ayy çok heyecanlıııGözlerimi devirip durdum Müge gibi, gözlerimi de iyice kıstım
Getirmişler yalancı şahit
İyi bari canım gidene kadar senin canını daha fazla sıkmasın da,usturupluca misafir olsun,misafirligini bilsinhiç bişey olmamış gibi davrandığına bakma bide canım tetikte ol gidene kadar bı fenalık yapıp eşinle fln birbirinize düşürmesin sizi,intikam almak ister fln
Çok güzel.laflar bunlar şamdan da şamdan da başlıyor şimdi burda dababababababadapdapdap
Valla çok güzel yapmışsın kuzum ciddi ciddi had bildirme olmuş o gözyaşlarina da kanmaman çok iyi
Bnm içimin yağları eridi burda sanki kendi kaynanama söylemiş kadar oldum
Hoşgeldin samdanim iyi olmuş içini dökmen inşallah fayda eder
Merak ettik valla
ayy çok heyecanlııı
Hadi yaaaGözlerimi devirip durdum Müge gibi, gözlerimi de iyice kıstım
Getirmişler yalancı şahit
Bencede iyi yapmışsın bende seni yerim Seni üzen poncikleei ponciklerimyapar da o sıkar su an kocasi varken canım:)
ama ben de akillanacagini düşünmüyorum :)
seni yerim rossss karnindaki minnaga kurban
acınacak bı yanı yok ki. o söylediklerimi yaparken bana acımadi da ben ona bunu yaptiin derken aglayinca mi aciyacam peehhhhaz bile ona.
kuzum yaaaagördüm valla Allah razı olsun merak eden etmeyen herkesten aklım burda kaldi ama girmeye vaktim olmadi hiç
tam cddii olacağım bi gülme geliyor hakim beeyyGülmesi geliyor insanın çok fena
tam cddii olacağım bi gülme geliyor hakim beeyyyaazacam bii sn.
Güzel şarkı bunu dineldikce kendimi ayda sanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?