Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
çok sürtüşmeyelim alev alırız mazallah mı dediin

çok kral hareketler bunlarrr eniştee beeyy =) Sankiim nolacaksaa geç kalmayla
Devam etseydik ateşi saç tellerimizle çıkaran ilk insnlar olarak tarihe gececektik

Bnde sasirdim heralde hamileyim diye ağlamama kızdı :)
7. Sene de olgunlaşma gördüm akrosta

Devam etseydik ateşi saç tellerimizle çıkaran ilk insnlar olarak tarihe gececektik

Bnde sasirdim heralde hamileyim diye ağlamama kızdı :)
7. Sene de olgunlaşma gördüm akrosta
Kv'nin faydalarıı şekil A

Ağladın mıı Ros

7 sene iyi bence ideall daha geç de olabilirdi =)

kız anca geldim. misafir olan evde is bitmiyo ki sizi yerim ama gördüm ne kadar çok bildirimle açtım ne kadar sevindim

siz napiyosunuz bakalim çay var mi cay
Hoşgeldin balım elbette merak ettik15 dakika önce içtik canım. Şimdi gidipyarin için damat pastası yapıcam.

Bugüne kadar şahit olduğun en komik davanı anlat o zaman

Kız bu mahkemede duruşmaya ilk defa çıktım zaten, daha aşırı komik birşey olmadı
Eski mahkemem zaten sıkıcıydı, taraflar gelmiyordu pek vekilleri katılıyordu :)
Ama mesela bugün tanık diye getirdikleri adamın davadan haberi yoktu. Yani mesela bir aile var, iki grup birbirine düşman
Adamı tanık diye getirmiş bir taraf, ama tanık diğer tarafa şahitlik etti öbürleri kızıyor, sinirleniyor filan onlara gülesim geldi

Samdancığım salon kadını çizgisinden kaydırmış bu anakonda
Başını preslesen şunun
İyiyim canım. Orta şekerli kahve gibi

yok dizilerdeki soğuk salon kadınları gibi konuştum acı acı zehirli zehirli daha bi salon kadını gibi oldum amecey bi elimde içki yoktu kahve vardi

demin Nego a yazarken eksik çıkmış. o lafları söylerken de gittim kahve yaptım önüne koydum

Nasıl olsa konuşmaz diyip yoldan geçeni çevirmişlerdir

Çok dolmustum
Azcik sinir oldum ağladım
Hem beni insn yerine koyan olmuyor hemde gitmeyince laf yiyorm çok skldm bu gel gitlerden
hem üüzüüldüm en çok da kızdıım.!

Bunlar nye böyle yapıyolar ya güzel güzel geçinip gitmek varken. Hep bi polemik olay. Bide hamilesin ya yazık yanii onu da düşünmeden. Canım Rosuum
Psikolojilerii bozuk bunların hepsininn valla. Üzülmee ağlama da. Boşver.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…