- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #42.141
Ne münasebetNe var yani ne okudun ki
Hoşgeldin samdancım
Hakladın mı anakondayı
Devam etseydik ateşi saç tellerimizle çıkaran ilk insnlar olarak tarihe gececektikçok sürtüşmeyelim alev alırız mazallah mı dediin
çok kral hareketler bunlarrr eniştee beeyy =) Sankiim nolacaksaa geç kalmayla
Bizimde kv ile sürtüşmelerimiz oldu
Bende halettim
Samdancığım salon kadını çizgisinden kaydırmış bu anakondahakladim amecey kardas
kaynanadonda oankonda az gelir. ama çok yaklaştın helal olsun sana napiyosun canım nasılsın
Bende merak ettim ne davasi
Kv'nin faydalarıı şekil ADevam etseydik ateşi saç tellerimizle çıkaran ilk insnlar olarak tarihe gececektik
Bnde sasirdim heralde hamileyim diye ağlamama kızdı :)
7. Sene de olgunlaşma gördüm akrosta
Ne münasebet
Ne bu hesap sorma
Hakim beye de yaz kızım dediğinde böyle mi yapıyorsun
Bugüne kadar şahit olduğun en komik davanı anlat o zamanŞimdi soylemiyim mahkemem çıkmasın ortaya tatlım :))
Ama Müge anlılık konular yani
Şu emoji bir tek sen de cuk oturuyor. Geçenlerde kullandım olmadı alakasız durduYok yaa o zaman kibarcık oluyorum :)
Bastırılmış egomu burada tatmin ediyorum galiba
Hoşgeldin balım elbette merak ettikkız anca geldim. misafir olan evde is bitmiyo kisizi yerim ama gördüm ne kadar çok bildirimle açtım ne kadar sevindim
siz napiyosunuz bakalim çay var mi cay
Valla bizimki azcik anlıyor ama yine de kendine vermiyirya Allah'tan da korkmuyolar hamile kadını uzerken. inme inmemis iyi o kadar cenesine
iyi yapmışsın Ross sussan da susmasan da degismiyo zaten
Bugüne kadar şahit olduğun en komik davanı anlat o zaman
Şu emoji bir tek sen de cuk oturuyor. Geçenlerde kullandım olmadı alakasız durdu
Çok dolmustumKv'nin faydalarıı şekil A
Ağladın mıı Ros
7 sene iyi bence ideall daha geç de olabilirdi =)
Samdancığım salon kadını çizgisinden kaydırmış bu anakonda
Başını preslesen şunun
İyiyim canım. Orta şekerli kahve gibi
Hoşgeldin balım elbette merak ettik15 dakika önce içtik canım. Şimdi gidipyarin için damat pastası yapıcam.
Nasıl olsa konuşmaz diyip yoldan geçeni çevirmişlerdirKız bu mahkemede duruşmaya ilk defa çıktım zaten, daha aşırı komik birşey olmadı
Eski mahkemem zaten sıkıcıydı, taraflar gelmiyordu pek vekilleri katılıyordu :)
Ama mesela bugün tanık diye getirdikleri adamın davadan haberi yoktu. Yani mesela bir aile var, iki grup birbirine düşman
Adamı tanık diye getirmiş bir taraf, ama tanık diğer tarafa şahitlik ettiöbürleri kızıyor, sinirleniyor filan onlara gülesim geldi
hem üüzüüldüm en çok da kızdıım.!Çok dolmustum
Azcik sinir oldum ağladım
Hem beni insn yerine koyan olmuyor hemde gitmeyince laf yiyorm çok skldm bu gel gitlerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?