- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #42.121
çekirdek yok muu filaanHahahah oturup dinlermişim yazmak yerine
Güzel şarkı bunu dineldikce kendimi ayda sanıyorum
Ama sonra korkuyorm I inessa armand gelir bizi bulur müge ve ekibiyle diye sonra uyaniyorm
Samdan bildirimini görünce ohhh dedim ya, çok merak etmiştim cidden
Geçmiş olsun canım içini dokmussun iyi olmuş.
çok şüküür ses verdin samdanıım =)
sen nasılsıın şimdii nasıll hissediyosuun iyice attın mıı mikroplarıı =)
O kadar Müge izledin bulursun vallaBeni almadan nereye?? Bulurum valla
Sende o kısıklığı aldımBeni almadan nereye?? Bulurum valla
Hayırlı akşamlar
Hanımların dikkatine!
Hacamat gazisi ayağınıza geldi. Sevgi ilgi ve şefkat bağışlarınız alınır.
5 dk da sevap kazandırılıp hemen teslim edilir.
geldim nego beybioturdum bı güzel oturttum yerine. bide böyle dan dan konuşurken gittim
yok kız dokmedim icimi :) sen zaten böylesin hep diye yüzüne vurdumcevap veremedi. geçmişi yüzüne vurmasam devam ederdi konusmaya inkar etmeye. bide bagirirdi cingene gibi. sustu dinledi mecburen. kaçacak delikleri kapattım çünkü
iyiyim kuzum vall:)
hala dinlenememekten kaynaklı devam ediyo hastalik. eşim de hasta oldu hafiften. bi gör kaynanamdaki lafları acimalari falan. ben oglanla ruh gibiyken dönüp bakmadi bile pis kadınhadi ben neyse de el kadar bebe insam acımaz mi be
İçimin yağları eridi resmen
Ne okudum ben böyleHee yaa bugün duruşmada neredeyse ağzımı açıp aaaa öyle mi oldu diyecektim
Gibi meselaHerkese çay, şakir e yok gibi mi? Eki Görüntüle 2551182
Hoşgeldin samdancımbu anam icin
bu babam için
bu da tüm kertenkele bacılarım için dedim
seni kim üzdü bakayımBencede iyi yapmışsın bende seni yerim Seni üzen poncikleei ponciklerim
Bizimde kv ile sürtüşmelerimiz olduseni kim üzdü bakayımnoldu sanki öyle bişey gördüm
Ne okudum ben böyle
Ne hayatlar yaşanıyor ☺
Bende merak ettim ne davasiNe var yani ne okudun ki
Bizimde kv ile sürtüşmelerimiz oldu
Bende halettim
Nikaha geç kaldık diye laf soktunedenn kii ?
İyi de hangi malzemeleri çoğaltmam lazım. Zaten 4 tane yumurta olacak. Ee baskaOlur canım dikdörtgen borcama göre ölçüleri ayarlarsin,bu tarifteki kare borcama göre sanki,dikdörtgen borcam daha çok alıyor ona dikkat et.
Düzgün ve güzel kabarması için,kek harcını cirparken kabartma tozu,vanilya un bunların hepsini hafif yukarıdan havalandira havalandira ele harcın içine,ekleyince çok fazla mikserle çırpma bı karıştır sonra spatulayla devam et,bide borcama dökerken ortasından döküp yayma kenarlardan dök her yere eşit gelmesini sagla,yoksa ortadan kabarır kenarlar sönük kalır.
Şimdiden ellerine sağlık canım afiyet şifa olsun
çok sürtüşmeyelim alev alırız mazallah mı dediinBizimde kv ile sürtüşmelerimiz oldu
Bende halettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?