Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani bunu aldım üzerine

İnsan Kavramı, Toplum hâlinde bir kültür çevresinde yaşayan, düşünme ve konuşma yeteneği olan, evreni bütün olarak kavrayabilen, bulguları sonucunda değiştirebilen ve biçimlendirebilen canlıdır.

Teknoloji Kavramı, bir sanayi alanında gücü ve bilgiyi biriktirme, denetleme, işleme, iletme gibi amaçlarla oluşturulan makinelerin, araç gereçlerin, aygıtların, yöntemlerin vb. tümünü kapsayan uygulama bilgisidir.

Günümüzde teknoloji kavramı, yaşamın hemen hemen her alanın da artık etkili rol oynamaktadır. Her yaştaki insanların teknolojiden bir şekilde yararlandıkları yapılan araştırmalar ile tespit edilmiştir. Okullar da, kütüphaneler de dahi kullanılan teknoloji kimi insan için yararına kullanılsa da, çoğu zaman amacından çarpıtılmaktadır.

Özellikle 30 yaş altı genç nesil olarak kabul ettiğimiz kesim teknolojinin hemen hemen tüm faydalarından iyi kötü bir şekilde yararlanmaktadır. İnsanlar artık yüz yüze görüşmek yerine, teknoloji ile birlikte gelen internet gibi sosyal ağlardan görüntülü görüşme yaparak hasret giderebiliyorlar aslında baktığın zaman.

İnsan gelişen ve ilerleyen hatta vazgeçilmez olan teknoloji sayesinde kendi benliğinden çok artık olmak istediği gibi davranıyor. Yani ne demek bu ?

• İnsanlar sosyal medya üzerinden her anını paylaşıyor, mutlu olmasalar da çok mutluymuş gibi davranıyorlar. Ünlü Psikiyatrist-Yazar Prof. Kemal Sayar bu durumu şöyle değerlendiriyor; ‘ Sosyal medya insanların çok kolaylıkla –mış gibi davranabildiği bir mecra. Orda olduğumuz gibi değil, olmak istediğimiz gibi davranıyoruz. Aslında kişiliğimizde göstermek istediğimiz tarafları yansıtıyor ya da kendi kişiliğimizi cilalatıp parlatıyoruz’.
Tüm bunlara rağmen aslı itibari ile yalnız olarak dünyaya gelen insanın yine aynı şekilde insanlardan uzak bir hayat sürmesi mümkün değildir. Hem fiziksel hem duygusal ihtiyaçları olan insanın toplumdan soyutlanması düşünülemez bir gerçektir. Fakat tüm bunlar teknolojinin gelişmesi, sosyal ağların yaygınlaşması ile birlikte insanoğlunun kendine yaptığı en büyük kötülük olarak dahi kabul edilebilir bir gerçektir.

bunları ekledim ortaya karışık bir şeyler çıktı

İyim canım başımda ağırlık var bugün keyifsizim sanki aslında,bilmiyorumogelene kadar uyudum resmen bugün eşim yine lahana almışonu haşlayıp saricam daha eriniyorum

esin niye lahana alıp duruyo kuzum ya çok mu sever :) turşu bas gitsin yav ugrasma

ooo ilac falan aldin mi hasta mi oluyosun acaba. çok geçmiş olsun canım

ay güzel olmuş işte daha ne istiyorlar
sen ne iş yapıyorsun kuzum merak ettim niye böyle bişey istediler

İyim canım başımda ağırlık var bugün keyifsizim sanki aslında,bilmiyorumogelene kadar uyudum resmen bugün eşim yine lahana almışonu haşlayıp saricam daha eriniyorum
kolay gelsin canım, benim de başım şişti bugün, çok yoğun geçti, gözlerim ağrıdı bilgisayara bakmaktan
snavlar geldi çattı daha bir derse yarım yamalak bakabildim

esin niye lahana alıp duruyo kuzum ya çok mu sever :) turşu bas gitsin yav ugrasma

ooo ilac falan aldin mi hasta mi oluyosun acaba. çok geçmiş olsun canım
Of seviyor canım bu zmnlar tam vaktiya,bende kirmiyorum yapıyorum işte bu dönem idare ediyorum lahana takintisini her sene
İlaç almadım da canım bı bunalma var yani hasta olmaktan ziyade içim sıkılıyor sadece ama akşama geçer gider inşallah :)

Sen napiyosun şimdi, evde tek kaldın kafanı dinle azcik hic bı ise el sürme bosver

kolay gelsin canım, benim de başım şişti bugün, çok yoğun geçti, gözlerim ağrıdı bilgisayara bakmaktan
snavlar geldi çattı daha bir derse yarım yamalak bakabildim
Saol canım,sana da kolay gelsin valla zor ya hamile halinle iş güç,eve gel evde de iş güç çocuklar zaten bilgisayar ekranı mahvediyor insanı basının sistigi kadar var

ay güzel olmuş işte daha ne istiyorlar
sen ne iş yapıyorsun kuzum merak ettim niye böyle bişey istediler
Valla daha fazlasını istiyorlarsa oturup kendi yazsınlar
Hayır anlamadığım bizim sektör ile makale ne alaka onu algılayamadım sabahtan beri sorguluyorum ama yok cevabını bulamıyorum hahah

Ben ithalat ve ihracat müdürüyüm canım, nasıl inanılmaz bağlantılı dimi

Bizim sektör medikal üzerine

kız valla ben de dedim ki bi derginin falan editörlüğünü yapıyor herhalde onun gibi birşey sandım cidden ne alaka yani

Kendi annem gbi olsa öyle mi davraniriz samdanm
Keşke herkes annemiz gbi olsa
Kendileri kaybder benm küçük oğlanı iki buçuk yaşına kadar görmedi kv kişisi hiç de pişman değildi valla

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…