- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #42.381
A ha ha şey diyorum ben, en dengesiz dengeli burç terazihemen kendi de terazi ya yapıştırmış terazidendir diye
saka bi yana hayranim terazileregüzellik zeka endam eda her bisey onlarda yaaa
Allah'tan benim oğlanın yükselen de terazi de akroslugunu kafama takmiyorum
Kişilik bunalımı mı oluyon çen orda
Bonus burada da var bi tane sen gibi gelgitli balık, sevsem mi sövsem mi karar veremiyorum :))
Sana noluyo beee bu ne övgü
A ha ha özgüven ve benHiç işte nolucak alt tarafı mağma kadar derin bir bilgelik arşa uzanan bir özgüveniniz var.
Sempatikliğiniz var bide o zaten kafamı karıştıran.
Balık balık kıskandın mı çenSana noluyo beee bu ne övgü
Ya işin şakası o, yoksa oğlak adamın dibidir, benim oğlum da oğlakHee yakışıyor bence
Nego daha az önce kalemde burç muhabbeti vardı, oğlaklar şöyle iyi, böyle iyi
Çalışkan dürüst diyorlar
Burada gömüyorsunuz anlamadım ne oluyor
Aynı kv dem yaniBonus burada da var bi tane sen gibi gelgitli balık, sevsem mi sövsem mi karar veremiyorum :))
ay çok seviyorum beni içim cosuyo terazilerecicinin aslan burcu sevgisi gibi
sevmeyek mi gardaş
Ayyy pek mutlu oldumay çok seviyorum beni içim cosuyo terazilerecicinin aslan burcu sevgisi gibi
sevmeyek mi gardaş
A ha ha şey diyorum ben, en dengesiz dengeli burç terazisağı solu belli olmaz, eserikli, gemileri bırak limanları yakar. Her şeyi pat pat söylediği için çok sevilmez gıcık olanı da çoktur adalet hak hukuk diye diye bir gün hapı yutar terazi
Takıntıların yok mu emin misinNeden bir balık değilde bir terazi? Takıntılarım yok diyemi sorun ne biraz konuşalım mı?
Neden bir balık değilde bir terazi? Takıntılarım yok diyemi sorun ne biraz konuşalım mı?
Ayyy pek mutlu oldumben bile kendimi sevmezken
Takıntıların yok mu emin misinçok iyi düşün bence, kaynanası balık olan garip bir teraziyim ben onun masumluğuna kanmıştım
He canım he kendini avut senYa takıntı eşittir başak ve terazi.
Benimkinindemi yükseleni başak acaba? Simetrisi falanda var.
duygusal anlamda bişeyleri içimde çok tutuyorum diye bu beni takıntılı yapmaz bence
Ya takıntı eşittir başak ve terazi.
Benimkinindemi yükseleni başak acaba? Simetrisi falanda var.
duygusal anlamda bişeyleri içimde çok tutuyorum diye bu beni takıntılı yapmaz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?