Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hemen kendi de terazi ya yapıştırmış terazidendir diye
saka bi yana hayranim terazilere güzellik zeka endam eda her bisey onlarda yaaa
Allah'tan benim oğlanın yükselen de terazi de akroslugunu kafama takmiyorum
A ha ha şey diyorum ben, en dengesiz dengeli burç terazi sağı solu belli olmaz, eserikli, gemileri bırak limanları yakar. Her şeyi pat pat söylediği için çok sevilmez gıcık olanı da çoktur adalet hak hukuk diye diye bir gün hapı yutar terazi

Hiç işte nolucak alt tarafı mağma kadar derin bir bilgelik arşa uzanan bir özgüveniniz var.

Sempatikliğiniz var bide o zaten kafamı karıştıran.
A ha ha özgüven ve ben ama bak sempatikim onu inkar edemiycem
Sana noluyo beee bu ne övgü
Balık balık kıskandın mı çen
Hee yakışıyor bence
Nego daha az önce kalemde burç muhabbeti vardı, oğlaklar şöyle iyi, böyle iyi
Çalışkan dürüst diyorlar
Burada gömüyorsunuz anlamadım ne oluyor
Ya işin şakası o, yoksa oğlak adamın dibidir, benim oğlum da oğlak

kendimde bir ikizler olarak sizin kadar zodyaktan faydalanamasak da dengesizlikten nasibini almış bir burcuz efenim:) benim terazi arkadaşlarım var ama aşkla bakıyorum resmen kızlara ben çok severim takdir de ederim terazileri

Neden bir balık değilde bir terazi? Takıntılarım yok diyemi sorun ne biraz konuşalım mı?
Takıntıların yok mu emin misin çok iyi düşün bence, kaynanası balık olan garip bir teraziyim ben onun masumluğuna kanmıştım

Neden bir balık değilde bir terazi? Takıntılarım yok diyemi sorun ne biraz konuşalım mı?

aynen biraz takintin olsa biraz dedikodu sevsen biraz dengesiz olsan neyse

sen benim ilk balık burcu arkadaşım olabilirsin bonus balıkları tanimiyom beybi hiç yok etrafimda

Takıntıların yok mu emin misin çok iyi düşün bence, kaynanası balık olan garip bir teraziyim ben onun masumluğuna kanmıştım

Ya takıntı eşittir başak ve terazi.

Benimkinindemi yükseleni başak acaba? Simetrisi falanda var.

duygusal anlamda bişeyleri içimde çok tutuyorum diye bu beni takıntılı yapmaz bence

duygusal anlamda bişeyleri içimde çok tutuyorum diye bu beni takıntılı yapmaz bence
He canım he kendini avut sen
Sen içinde tutuyormuşsun neyse, benimki önüne gelene dedikodu yapıyor

simetri bende de var bonus hic basak neyim yok bi yerimde ama ay burcum balık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…