- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #42.481
Gelecekte benay ay ay ne güzel aile tappplosu ama
Foto harika olmuş canımGeldi gönlümün muhteşem cicisi
Düşün canım düşün bizi yalnız bırakmayın sezaryenli mıydın?Bak senin bu kız olursa düşünebilirim, her şeyimiz benziyor sonuçta
Ayy teşekkür ederm cnm (;Foto harika olmuş canım
Evet canım sezeryanDüşün canım düşün bizi yalnız bırakmayın sezaryenli mıydın?
foto süper olmuş canımAyy teşekkür ederm cnm (;
Amin insssfoto süper olmuş canımgerçeğini yaşarsınız inşaallah
Bana Moral oluyorsunuz. Çok kötü olsa 3. Yu düşünmezdinizEvet canım sezeryan
Ben üçüncüyü düşünmüyorum canım zatenBana Moral oluyorsunuz. Çok kötü olsa 3. Yu düşünmezdinizsezaryen çok da kötü değil herhalde
Hayirlisiyla bir kiz bebegin olur insallah ...Daha net sevinemiyorm.ama bir ay sonra kesin ciglik aticam
Kizlar ben geldimmmmm
Daha üç buçuk aylık olduğu için net bişey demedi ama kız gbi duruyor dedi bnm gözlerim doldu küçük oğlan tüh Yaaa hadi beee diye tepki vererek hepimizi güldürdü bir ay sonra daha net belli olur ama çıkıntı görmüyorum dedi ins değişmez Yaaa
B Brunello Cicinelli
@samdan
@Kendinisevenbirii
Nego
@Amecey
I inessa armand
Jawlensky
@Bonus
@mehlikanur
B BUSR4
poncikvegece
Ayy başka etiketlemeyi unuttuğum varsa özür dilerm
Aklıma gelenleri yazdm
Bana Moral oluyorsunuz. Çok kötü olsa 3. Yu düşünmezdinizsezaryen çok da kötü değil herhalde
Amin.ins (;Hayirlisiyla bir kiz bebegin olur insallah ...
B Brunello Cicinellicanımmm durumlar nasıl his belirti var mı 12-13 gün sonra bi test patlatta KK kopkoyu idrar testi örneği görsün döktürdüğün kurşuna hayretlerim şaştııı
bende bundan bi 5-6 sene önce fal baktırdığımda birine İstanbul-Taksim de , bana evlenip ayrılacağımı, sonra tekrar evleneceğimi isimlere kadar vermişti sallıyo la bu herif dedimhepsiini tek tek yaşadım çok şükür
@RosSsS nasılsın canım ? hamilelik nasıl gidiyor, bulantı,aşerme ?mesela bn 4 ay hamilelik yaşadım; 5 kilo almıştım ben değil çocuk istiyor diye geziyordum ortada hahahaha
@Amecey canım ender çelebinasılsınnn :) saçlarınla aran nasıl, alışabildiniz miiii
@Bonus selamkalemine, klavyesine kubban olduğum diyet nasıl? başladın mı, nasıl gidiyor ?
@samdan canım samdanım :) nasılsın ? kv falan gelecekti yanılmıyorsam, naptın.. nasıl geçti, sen nasılsın
@tosia iş nasıl geçiyor canım, alışabildin mi aradan sonra bebiş sorun yaratıyor mu ?
@mehlika nur nasılsın canımm
@_Gulnihal_ canım nasılsın ? doğurmadın dimi
@HayatSevinceGuzeell telatabikkk nasılsın?KPSS işleri nasıl gidiyorr
@Cay6 canımm çayım nasılsın, napıyorsun
@Kendinisevenbirii fırın sütlaçlrı yedin, yerinden kalkamıyon dimii, 1 tane vermedin
@Limonsuzzcay ultra ultra limonsuzum nasılsınnn :)
vs vs vs .. canlar eşim motor kazası atlattı ondan cumartesi akşamdan beri giremiyorum.. yazılanların çoğunu hatta hiçbirini okuyamadım diyebilirim.. direk bu sayfadan devam ediyorum
Bu topikte beğenmedim yapmak yasah bacım. Cici yasahladi bilgin olsun
B Brunello Cicinelli nerdesin canım
Bu arada kv siyle olanlar uğramaz oluyor önce şamdan şimdi de B Brunello Cicinelli noluyor cicim. Ses ver ses ses..
Kizlar ben geldimmmmm
Daha üç buçuk aylık olduğu için net bişey demedi ama kız gbi duruyor dedi bnm gözlerim doldu küçük oğlan tüh Yaaa hadi beee diye tepki vererek hepimizi güldürdü bir ay sonra daha net belli olur ama çıkıntı görmüyorum dedi ins değişmez Yaaa
B Brunello Cicinelli
@samdan
@Kendinisevenbirii
Nego
@Amecey
I inessa armand
Jawlensky
@Bonus
@mehlikanur
B BUSR4
poncikvegece
Ayy başka etiketlemeyi unuttuğum varsa özür dilerm
Aklıma gelenleri yazdm
Etiketlerinizi de sizi de yerim ya minik tatlı kertenkelelerim benim
Amin ins canmmmAaaa canım benim çok sevindim
Hayırlı evlat olsun inşallah ❤❤
Çocukların sınavını bile bu kadr zor okumamassndir bu kadar surmemistir ve tubimmmEtiketlerinizi de sizi de yerim ya minik tatlı kertenkelelerim benim
Öncelikle Allah kahretsin 100 sayfayı okuyayım dedim kör oldum şu an kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Zaten 100 sayfayı da tamamlayamadım. Dünü okudum bugüne takatim kalmadı sadece etiketlere dönüş yaptım.
Ama bugünün asıl bombası tabiki sultanımınByNkoaLa bebeğinin cinsiyeti
Bende genital nub dan anlayan biri olarak mercimeğime kız diyorum. Duruşundan bir tereddüt yaşadım ama yine de kız bence
poncikvegece fıstığım evet beğenmedim ifadesi kullanmak yasak. Topikten içeri negatifi sokmuyoruz. Gerçi şimdi diyeceksin madem negatifi sokmuyoruz Youlost16 nın ne işi var topikte. Lütfen deme verecek cevabım yok
Şu aç karnımı bir doyurup geleyim diğer cevaplarımı verip anlatacaklarımı anlatacağım.
Şimdi gidiyorum birazdan geleceğim.
Bekletme fazlaEtiketlerinizi de sizi de yerim ya minik tatlı kertenkelelerim benim
Öncelikle Allah kahretsin 100 sayfayı okuyayım dedim kör oldum şu an kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Zaten 100 sayfayı da tamamlayamadım. Dünü okudum bugüne takatim kalmadı sadece etiketlere dönüş yaptım.
Ama bugünün asıl bombası tabiki sultanımınByNkoaLa bebeğinin cinsiyeti
Bende genital nub dan anlayan biri olarak mercimeğime kız diyorum. Duruşundan bir tereddüt yaşadım ama yine de kız bence
poncikvegece fıstığım evet beğenmedim ifadesi kullanmak yasak. Topikten içeri negatifi sokmuyoruz. Gerçi şimdi diyeceksin madem negatifi sokmuyoruz Youlost16 nın ne işi var topikte. Lütfen deme verecek cevabım yok
Şu aç karnımı bir doyurup geleyim diğer cevaplarımı verip anlatacaklarımı anlatacağım.
Şimdi gidiyorum birazdan geleceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?