Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana Moral oluyorsunuz. Çok kötü olsa 3. Yu düşünmezdiniz sezaryen çok da kötü değil herhalde
Ben üçüncüyü düşünmüyorum canım zaten ama sebebim doğum kısmı değil, benim sebeplerim farklı

Aaaa canım benim çok sevindim
Hayırlı evlat olsun inşallah

inşallahhh kızlarr isteyen herkesin olsun inşallah B Brunello Cicinelli ye de tez zamanda inşallah
Bu topikte beğenmedim yapmak yasah bacım. Cici yasahladi bilgin olsun
Bu arada kv siyle olanlar uğramaz oluyor önce şamdan şimdi de B Brunello Cicinelli noluyor cicim. Ses ver ses ses..
B Brunello Cicinelli haydi bakayım 96 sayfayı okuyaaa okuyaa gel
Vayyyy o kadar sayfa nasıl okunacakkk B Brunello Cicinelli
Etiketlerinizi de sizi de yerim ya minik tatlı kertenkelelerim benim
Öncelikle Allah kahretsin 100 sayfayı okuyayım dedim kör oldum şu an kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Zaten 100 sayfayı da tamamlayamadım. Dünü okudum bugüne takatim kalmadı sadece etiketlere dönüş yaptım.
Ama bugünün asıl bombası tabiki sultanımın ByNkoaLa bebeğinin cinsiyeti
Bende genital nub dan anlayan biri olarak mercimeğime kız diyorum. Duruşundan bir tereddüt yaşadım ama yine de kız bence
poncikvegece fıstığım evet beğenmedim ifadesi kullanmak yasak. Topikten içeri negatifi sokmuyoruz. Gerçi şimdi diyeceksin madem negatifi sokmuyoruz Youlost16 nın ne işi var topikte. Lütfen deme verecek cevabım yok
Şu aç karnımı bir doyurup geleyim diğer cevaplarımı verip anlatacaklarımı anlatacağım.
Şimdi gidiyorum birazdan geleceğim.

Çocukların sınavını bile bu kadr zor okumamassndir bu kadar surmemistir ve tubimmm

Bekletme fazla

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…