Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım çocuğuna göre değişir, benim oğlan oyuncak araba ve robot delisi mesela, abisi çok daha farklıydı.

Polislere filan meraklıymış şimdi öğrendim, polisli birşeyler alayım bari araba gibi filan

Yakınlık derecesi ne canım? Yani nelerden hoşlandığına dair biraz fikrin var mı?
Bu günlerde favorisi kral şakir mesela

Polislere silahlara meraklıymış ama ben prensip olarak karşıyım çocuklara silah almam
Polis arabası gibi birseyler mi alsam

Tatlım yakınlık yok aslında, o yüzden ne sever bilemiyorum
İhtiyaç duyabileceği birşey mi alsam diyorum ama ihtiyacını da bilemem
En iyisi araba gibi birseyler mi diyorsun
Canım ihtiyacını bilmiyorsun ki. Mesela durumları nasıl. Kıyafet alabilirsin. Ama durumu iyiyse dediğim gibi araba veya robot olabilir.

Canım ihtiyacını bilmiyorsun ki. Mesela durumları nasıl. Kıyafet alabilirsin. Ama durumu iyiyse dediğim gibi araba veya robot olabilir.

Valla bilmiyorum ki, babası bizim orada çalışıyor
Annesi yokmuş, kıyafet mi alsam yoksa güzel bir kaç şey

Polislere silahlara meraklıymış ama ben prensip olarak karşıyım çocuklara silah almam
Polis arabası gibi birseyler mi alsam
Bende silaha karşıyım almıyorum.
Süper o zaman polis arabasına bayılır, bütçe varsa kumandalı olursa tadından yenmez

Valla bilmiyorum ki, babası bizim orada çalışıyor
Annesi yokmuş, kıyafet mi alsam yoksa güzel bir kaç şey
Canım kıyafet alınınca çocuklar değil anneler seviniyor o yüzden oyuncak al sen, çok mutlu olur

Canım kıyafet alınınca çocuklar değil anneler seviniyor o yüzden oyuncak al sen, çok mutlu olur

Evet yaa doğru söylüyorsun kuzum. Ben en iyisi uzaktan kumandalı araba filan alayım teşekkür ederim tatlım

Canım istiyordum zaten.. En son evlendiğimde gelin mevlidi okutmuştu kayınvalidem, evde bir kuran okunsun istiyorum..
Bir de başka sebepler var.. bir şeyler aldık şükür için de diyebiliriz.
Yani sen bilirsin ama maksat evde kuran i kerim okunması. Mevlidlerde bişey dağıtılmasına bence gerek yok. O kadar parayla çocuk s3vindirebilirsin mesela. Hem verilmiş sadakanız olur

Yani sen bilirsin ama maksat evde kuran i kerim okunması. Mevlidlerde bişey dağıtılmasına bence gerek yok. O kadar parayla çocuk s3vindirebilirsin mesela. Hem verilmiş sadakanız olur
Kız o kdar para değil bee hani böyle cüz ne bileyim yanında tesbih gibi birşey zaten 20 kişi anca olacak 60-70 tl birşey tutuyor.
Hani şart değil de, olur mu acaba diye düşündüm.. bir danışayım dedim.

Ya tamam belli 4 yaş erkek çocuğu yok da bana bir fikir verin, 4 yaşında erkek çocuğuna ne alınır? :))
Canm çok güzel.oyuncaklar var o tarz bişey alabilirsin
Ya da dikkat geliştirici oyunlar el kas koordinasyonu için çok güzel şeyler var
Hafıza kartları oyunları

Gözümdeki ultra yönün aynı demekki

Evet yaa doğru söylüyorsun kuzum. Ben en iyisi uzaktan kumandalı araba filan alayım ❤ teşekkür ederim tatlım
Ne demek canım
Benim büyük oğlan artık isyan etti, yeter doğum günümde oyuncak istiyorum artık, hep kıyafet alıyorsunuz diye
Geçen yıldan beri oyuncak artık, zeka oyunları seviyor öyle şeyler almıştık, o büyük tabi. Küçüğün aklı fikri kumandalı araba, robot, araba

Nedense hiç şaşırmadım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…