- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #42.521
Canım çocuğuna göre değişir, benim oğlan oyuncak araba ve robot delisi mesela, abisi çok daha farklıydı.
Yakınlık derecesi ne canım? Yani nelerden hoşlandığına dair biraz fikrin var mı?
Bu günlerde favorisi kral şakir mesela
Canım ihtiyacını bilmiyorsun ki. Mesela durumları nasıl. Kıyafet alabilirsin. Ama durumu iyiyse dediğim gibi araba veya robot olabilir.Tatlım yakınlık yok aslında, o yüzden ne sever bilemiyorum
İhtiyaç duyabileceği birşey mi alsam diyorum ama ihtiyacını da bilemem
En iyisi araba gibi birseyler mi diyorsun
Canım ihtiyacını bilmiyorsun ki. Mesela durumları nasıl. Kıyafet alabilirsin. Ama durumu iyiyse dediğim gibi araba veya robot olabilir.
Bende silaha karşıyım almıyorum.Polislere silahlara meraklıymış ama ben prensip olarak karşıyım çocuklara silah almam
Polis arabası gibi birseyler mi alsam
Bende silaha karşıyım almıyorum.
Süper o zaman polis arabasına bayılır, bütçe varsa kumandalı olursa tadından yenmez
Canım kıyafet alınınca çocuklar değil anneler seviniyorValla bilmiyorum ki, babası bizim orada çalışıyor
Annesi yokmuş, kıyafet mi alsam yoksa güzel bir kaç şey
Valla unutiyorm.kiz herşeyi :)B Brunello Cicinelli ama rosss benimle konustuklarını unutttuğu için ben beğenmedim yaptım hıhhhhhayrıcaaa negatif olarak yapmadım tamamen ponçik bir bedenim ve kalbimle yaptım sonra zaten barıştık bissss
dimiiiByNkoaLa
Canım kıyafet alınınca çocuklar değil anneler seviniyoro yüzden oyuncak al sen, çok mutlu olur
Yani sen bilirsin ama maksat evde kuran i kerim okunması. Mevlidlerde bişey dağıtılmasına bence gerek yok. O kadar parayla çocuk s3vindirebilirsin mesela. Hem verilmiş sadakanız olurCanım istiyordum zaten.. En son evlendiğimde gelin mevlidi okutmuştu kayınvalidem, evde bir kuran okunsun istiyorum..
Bir de başka sebepler var.. bir şeyler aldık şükür için de diyebiliriz.
Minnoş kız anasııııValla unutiyorm.kiz herşeyi :)
Evet canmm ins hayırlısı olsun
Kız o kdar para değil beeYani sen bilirsin ama maksat evde kuran i kerim okunması. Mevlidlerde bişey dağıtılmasına bence gerek yok. O kadar parayla çocuk s3vindirebilirsin mesela. Hem verilmiş sadakanız olur
İns samdanm en büyük hayalim.o (;yaaaaçok sevindim rosss inşallah kızdır cicili cicili giydirirsin oy kurban olsun ona samdan teyzesi bal bademim benim
Canm çok güzel.oyuncaklar var o tarz bişey alabilirsinYa tamam belli 4 yaş erkek çocuğu yok da bana bir fikir verin, 4 yaşında erkek çocuğuna ne alınır? :))
Gözümdeki ultra yönün aynı demekkiKız o kdar para değil beehani böyle cüz ne bileyim yanında tesbih gibi birşey zaten 20 kişi anca olacak 60-70 tl birşey tutuyor.
Hani şart değil de, olur mu acaba diye düşündüm.. bir danışayım dedim.
Ne demek canımEvet yaa doğru söylüyorsun kuzum. Ben en iyisi uzaktan kumandalı araba filan alayım ❤ teşekkür ederim tatlım
Biliyorm canmmMinnoş kız anasıııışaka yapıyommm beeee
Nedense hiç şaşırmadımNe demek canım
Benim büyük oğlan artık isyan etti, yeter doğum günümde oyuncak istiyorum artık, hrp kıyafet alıyorsunuz diye
Geçen yıldan beri oyuncak artık, zeka oyunları seviyor öyle şeyler almıştık, o büyük tabi. Küçüğün aklı fikri kumandalı araba, robot, araba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?