Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Allah kötüden saklasın kuzum inşallah vesvesedir
lahana sevdali demek eşin ona afiyet olsun sana kolay gelsin diyeyim:)

yaaaa çok sevindim rosss inşallah kızdır cicili cicili giydirirsin oy kurban olsun ona samdan teyzesi bal bademim benim

Daha yeni mi anladın

Kızlar, pazar günü evde mevlid okutacağım; böyle hediyelik gibi bir şey dağıtmama gerek var mı ?
Ne mevlidi canım? Bence gerek yok ya
Ya tamam belli 4 yaş erkek çocuğu yok da bana bir fikir verin, 4 yaşında erkek çocuğuna ne alınır? :))
Yakınlık dereceniz ne kuzum? Genelde araba robot gibi şeyler seviyorlar.

Tatlım yakınlık yok aslında, o yüzden ne sever bilemiyorum
İhtiyaç duyabileceği birşey mi alsam diyorum ama ihtiyacını da bilemem
En iyisi araba gibi birseyler mi diyorsun

Oyuncak ya da kıyafet? Doğumgünü falan mı?

Doğum günü bu aymış ama içimden geldi aslında, öylesine bi hediye almak istedim
Yani bu aralar çocukların beğendiği tarz birseyler var mı diye size sorayım dedim :)

Ya tamam belli 4 yaş erkek çocuğu yok da bana bir fikir verin, 4 yaşında erkek çocuğuna ne alınır? :))
Canım çocuğuna göre değişir, benim oğlan oyuncak araba ve robot delisi mesela, abisi çok daha farklıydı.

Canım istiyordum zaten.. En son evlendiğimde gelin mevlidi okutmuştu kayınvalidem, evde bir kuran okunsun istiyorum..
Bir de başka sebepler var.. bir şeyler aldık şükür için de diyebiliriz.

Böyle bu aralar aşırı ilgi duydukları karakterler filan var mı kuzum? Hediye almak istiyorum ne alsam sence
Yakınlık derecesi ne canım? Yani nelerden hoşlandığına dair biraz fikrin var mı?
Bu günlerde favorisi kral şakir mesela

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…