- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #42.501
Amin ins canmmm
İçim.fazla kıpır kıpır ama çok da saaapamiyorm
Of seviyor canım bu zmnlar tam vaktiya,bende kirmiyorum yapıyorum işte bu dönem idare ediyorum lahana takintisini her sene
İlaç almadım da canım bı bunalma var yani hasta olmaktan ziyade içim sıkılıyor sadece ama akşama geçer gider inşallah :)
Sen napiyosun şimdi, evde tek kaldın kafanı dinle azcik hic bı ise el sürme bosver
Kizlar ben geldimmmmm
Daha üç buçuk aylık olduğu için net bişey demedi ama kız gbi duruyor dedi bnm gözlerim doldu küçük oğlan tüh Yaaa hadi beee diye tepki vererek hepimizi güldürdü bir ay sonra daha net belli olur ama çıkıntı görmüyorum dedi ins değişmez Yaaa
B Brunello Cicinelli
kk birinci noteri
@Kendinisevenbirii
Nego
@Amecey
I inessa armand
Jawlensky
@Bonus
@mehlikanur
@BUSR4
poncikvegece
Ayy başka etiketlemeyi unuttuğum varsa özür dilerm
Aklıma gelenleri yazdm
Daha yeni mi anladınSaat 10 olduysada 6.40 da kalkmıştım :)
Uyudum başım rahatlamış çok şükür.
Sabah kahvemi içtim. Yemekleri koymaya başladım bugün erkenden.
@malii Sen akşam benim kaportaya lafmı ettin ula başım leyla gibiydi güldüm geçtim ama unutmadım
Ne mevlidi canım? Bence gerek yok yaKızlar, pazar günü evde mevlid okutacağım; böyle hediyelik gibi bir şey dağıtmama gerek var mı ?
Yakınlık dereceniz ne kuzum? Genelde araba robot gibi şeyler seviyorlar.Ya tamam belli 4 yaş erkek çocuğu yok da bana bir fikir verin, 4 yaşında erkek çocuğuna ne alınır? :))
Oyuncak ya da kıyafet? Doğumgünü falan mı?Ya tamam belli 4 yaş erkek çocuğu yok da bana bir fikir verin, 4 yaşında erkek çocuğuna ne alınır? :))
Ne mevlidi canım? Bence gerek yok ya
Yakınlık dereceniz ne kuzum? Genelde araba robot gibi şeyler seviyorlar.
Oyuncak ya da kıyafet? Doğumgünü falan mı?
Beeen, 4.5 yaşındaKızlarrr aramızda 4 yaş erkek çocuğu olan var mı :)
Beeen, 4.5 yaşında
Canım çocuğuna göre değişir, benim oğlan oyuncak araba ve robot delisi mesela, abisi çok daha farklıydı.Ya tamam belli 4 yaş erkek çocuğu yok da bana bir fikir verin, 4 yaşında erkek çocuğuna ne alınır? :))
Canım istiyordum zaten.. En son evlendiğimde gelin mevlidi okutmuştu kayınvalidem, evde bir kuran okunsun istiyorum..Ne mevlidi canım? Bence gerek yok ya
Yakınlık dereceniz ne kuzum? Genelde araba robot gibi şeyler seviyorlar.
Yakınlık derecesi ne canım? Yani nelerden hoşlandığına dair biraz fikrin var mı?Böyle bu aralar aşırı ilgi duydukları karakterler filan var mı kuzum? Hediye almak istiyorum ne alsam sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?