- 17 Aralık 2015
- 27.156
- 49.681
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #42.701
Ya çok mu sakinsiniz, beni bunun için arayacak görümcenin alnını karışlarım ben2 görümcem var hemen onları devreye sokar tee yeni evliyken laf söz soylemedigim halde, komşularıma benim dedikodumu yapıyor diye surat asmistim onu demiş görümce hemen telefonlarla tacize başlamıştı. Yani komşuma dedikodumu yapıyor diye de surat asamicaksam
İyikii gitmişsiniz. Yinede herşeye rağmen İyii sabredip kendini bozmamışsın Samdanım.
Önemli olan evinin mutluluğu ❤ inşallah oralardan yetmesiin de evinin içine ne yaparsa yapsın.
Şimdi kp nin neden emekli olmadığını çok daha iyi anladım
Ya çok mu sakinsiniz, beni bunun için arayacak görümcenin alnını karışlarım benkocam bir şey desin bundan dolayı onu da karışlarım
Nitekim abla deyip baş üstünde tuttuğum görümcem nankörlük edince çizdim üstünü, bayramda bile gitmiyorum, kocama sen git güle güle diyorum, kalabalık bir ortamda karşılaşırsak merhaba merhaba bu kadar.
şark görevi bitince doncez aynı sehre maalesef kuzum:)
ben de hak veriyorum ama. geldiğinden beri susmadigi yetmedi bide kayınpederim ağzını açsa adama yeter sus ne çok konuştun falan diyo. bugün artık dayanamadim. adam of da mi demicek ya geldiğinden beri her lafina bisey diyosun dedimkaç yaşında adam vardır bı sıkıntısı belki dedim ki bı sürü hastalığı var
bu bozulmuş hal eskiden bu kadar cazgır değildim benbide insanseverdim
sen naptın dersler ne alemde bakiyim
O zaman toydum. Yeni evliydim. Kocam benden yanaydı ama onların etkisinde kalıp benden soğuduğu da olmuştu. Sabır çektim sonra çok şey değişti ama bir şey olsa hemen kızlarına şikayet eder. Daha 2 yıl once de büyük kavga çıktı görümce fisfiklemesi yüzündengörümce çok sıkıntı kuzum. kocan aranıza karismazsa ya da seni desteklerse konus. ama öbür türlü senin canın daha çok yanacak ya sabır de geç. Allah büyük elbet onlar da görecekler. ben çok dua etmistim görümcem olmasin diye çok şükür yok. görümce de beter bisey
Ya çok mu sakinsiniz, beni bunun için arayacak görümcenin alnını karışlarım benkocam bir şey desin bundan dolayı onu da karışlarım
Nitekim abla deyip baş üstünde tuttuğum görümcem nankörlük edince çizdim üstünü, bayramda bile gitmiyorum, kocama sen git güle güle diyorum, kalabalık bir ortamda karşılaşırsak merhaba merhaba bu kadar.
A ha ha tabi böyle sert sert yapmıyorum ilk ama tavrım nettir evet, kıvırmam kuzum. Birde gerçekten sevip, fedakarlık yaptığım, değer verdiğim insanlar hata yaparsa bende affı yok, silerim tamamenben çok sert çıkamıyorum negom:) mizac sanırım:) ama sen iyi yapiyosun bence
herkes senin kadar tavrini net koysa memlekette kaynana görümce sorunu kalmaz
Canımcım beddua niye tutsun, beddua haklı olduğun zaman tutar. Haksız insanın yaptığı beddua kendine döner.O zaman toydum. Yeni evliydim. Kocam benden yanaydı ama onların etkisinde kalıp benden soğuduğu da olmuştu. Sabır çektim sonra çok şey değişti ama bir şey olsa hemen kızlarına şikayet eder. Daha 2 yıl once de büyük kavga çıktı görümce fisfiklemesi yüzünden
Şimdi olsa belki bambaşka olur her şey. O zaman yeni evli sayılırdım toydum.. bir de şu var. Onlar benim canımı acitmis olsa da kul hakkı ya da acaba beddua ederler de tutar mı diye saçma saçma bir şeyden korkuyorum.. halbuki hepimizin hayati kendine. Onlarla kavga etsem kussem kötü şeyler olacak demek değil elbette ama yine de vesveseye kapılıyorum
olsun kuzum kopmadigin sürece olur öyle şeyler:) olmasa daha çok stres yaşarsın bence.o düşüşler stresi de aliyo bi nevi:)Ne zmn bitecek Samdanım sark görevi.
Üff üzülüyorum böyle şeylere.
Gerekiyor ama napacaksın ne kadar ekmek o kadar köfte
Çok şükür iyi gidiyor canım Samdanım sağoll :)) arada bii düşüşe geçip sonra kalkıyorum ama olsun :)
Hayır canım çok tatlı iyi insanlar da var. Lütfen on yargılı olma. İnşaallah çok iyi anlasacagin biri olur kayinvalidenBu kadar kv sorunundan sonra korkuyorumoysaki benim çok masum hayallerim vardı kv içinn, bilemiyorum şuan tanımadığım kv ye cadı gözüyle bakıyorum topikçe bana da dua edelim miii
Yeri gelince kıyarım da işte bazen kıyamıyorumkiyamadi da kaynanasina poncik yaaa
Evet sonradan astım bunu biraz biraz ama çok yakınır beddua eder belki de ondan etkilendim. Eltimle kusler ona inşaallah onun çocukları da ona öyle yapsın vs birsuru şey söylüyor. Kendimi uzmem de dediğin gibi kendi kul hakkim...Canımcım beddua niye tutsun, beddua haklı olduğun zaman tutar. Haksız insanın yaptığı beddua kendine döner.
Peki senin kendini üzmen, buna izin vermen de kendi kul hakkın değil mi ☺
Ya icimin yaglati eridi samdan icini dokmussun o gene bildgni okur ama en azndan karsidaki insani da bilsin bi nebzede olsa kafasina girmistir umarim birseylerarkadaşlar manas destani kadar uzun okumayabilirsiniz. kaynanamla konustugum şeylerin bi kısmını yumuşatarak yazdim:) zaten daha önce de kısaca bahsetmistim:)
esim babasi ve kardeşi dışarı gittiler gezmeye. kaynanam durdu durdu sen bana niye anne demiyosuna getirdi konuyu. ben de önce geçmişte yaptığı şeyleri sordum niye yaptın diye. inkar etti. yemin falan etti her zamanki gibi. ben de konuyu ordan aldım evime dan diye gelip kafalarına göre hareket etmelerine getirdim.
kayınpederimin üzerine attı suçu. sen daha önce yaptığın şeyleri inkar ediyosun yaptığın hic biseyi kabul etmiyosun ki ben nasil güveniyim senin söylediğine dedim. bişey görürsen rahatsız olursan gelir bana söylersin ben yaparim sen yapamazsin dedim. baban öyle deyince napiyim dedi. çağır kızım baban böyle dedi sen yap ben çocuğa bakiyim deseydin dedim. sen yap diyo dedi. o diyebilir sen de tamam de gönder onu. beni çağır söyle zor mu bu kadar insan idare edip gecim yapmak dedim.
millet gelinine neler yapıyoda baş köşe oturuyo gene dedi. o sırada da bas köşede oturuyosen napiyon dedim. geliyon oturuyon işte baska bisey mi yapiyosun dedim. milletin kaynanasini ornek vereceksen benim de çok var etrafimda bir dediği iki edilmediği halde kimsenin memnun edemedigi gelinler dedim. sen bana onları ornek ver ben sana onlari ne faydasi var bize dedim. herkes kendi geçimine bakacak dedim.
anne demiyo mu dediklerinde çok kafana takiyosan size ne de geç dedim. herkesi biliyoruz nasıl insanlar olduğunu niye açıklama yapiyosun onlara dedim.
madem iyisin hossun da niye gelirken haber vermedin dedim. habersiz gelinir mi sen de kadınsın senin de düzenin var dedim. aradik ya dedi. astiden otobuse binerken aradiniz dedim iki gün önce arasaniz bu halde bulmazdiniz evi. böyle geliyosaniz susup oturcaksiniz dedim. gelmeyin deseydin dedi. gelmeyecek insan terminalde aramaz evden cikmadan arar gelmeyin desem geri mi doncektiniz dedim. hadi sonradan belli oldu.niye karar verir vermez aramadin dedim. esimin işte olduğunu bildiğiniz halde aramayi biliyosunuz ben neciyim dedim. telefonumun şarjı yoktu kapaliydi dedi. kocanda oğlunda numaram yok mu baska zaman ararken nasil ariyosun onlardan bana bahane bulup durma dedim. beni dinleyen mi var sanki dedi. 50 sene öncesinde yaşamıyoruz. kocana diceksin bizim zamanımızda ki gibi değil artik böyle olmaz diye dedim.
ne var temizlediysem dedi. ben beş senelik evliyim sana düşmez o karısma beni duzenime pis geliyosa disardan soyleyelim yemeyin benim evimde yemek dedim. yemek yapmak kötü mü yemek yaptım diye mi kötü oldum dedi. ben sana bu zamana kadar ne zaman yemek yaptın diye laf söyledim. firin çekip temizlemekle yemek koymayi nasil ayni görüyosun dedim. bu yaptığın normal mi sana normal geliyosa bile yaptığın şey hiç normal değil dedim. benim hamur yoğurdugum legenle niye yer siliyosun o kadar kova var isteseydin dedim. sabunlu su pis olmaz ki nolcak gene yoğur hamur dedikaynanamin titiz temizim lafinin özü bu işte
evin ben de biliyorum yapilacak işlerini benim iki sene iznim vardi çocuğuma ayırdım zaten ise dönmeden yapicam yapamazsam tutar birini temizletirim benim gücüm yetiyo elimi degmeden düzen kurmaya dedim.
zamanında da aynı şeyleri yaptın benim derste olduğumu bilerek aradin acmayinca oğlunu aradin sikayet ettin o da beni aradi kavga ettik, evime geldin oturdun güldün oğlun götürürken ağlayıp şikayet edip gene bizi birbirimize düşürdün sen bana huzur mu verdin evliligimi mi yasattin dedim.
sınava çalıştığımı bile bile çağırdıniz geldik, kalın dediniz kaldik, geldiniz, kaldiniz ses etmedim dedim. bütün nişan düğün cenaze herşeyinize geldim. sizin yüzünüzden ben ailemi arayip bana gelmeyin ben de gelemicem sınav var dedim. ben ders caliscam deyince surat yaptiniz sonra calisilmiyo mu dediniz dedim. atanmak o kadar kolay değil kolaysa senin kardeşinin kızı niye annesinin evinde üç sene bisey yapmadan çalıştı da anca atandi dedim.
ben zaten atanmadan evlendiğime de pismanim maddi menevi çektiğim hiç biseye degmedi benim. hiç biseyim istediğim gibi olmadi dedim. burda alttan alta bosarim oglunu mesaji verdimçünkü bunun öncesinde de baska muhabbet oldu bosanmalar cok oluyomus artık kadinlar sabretmiyomus. ben de annem bana ben cektim kızım sen de cek demez. herkes niye ceksin ki ben olsam ben de boşarim dedim.
en sonunda da sen benden kaynanana yaptığın gelinliği bekliyosun ama ben yapmam dedim.
B Brunello Cicinelli
@tosia
@Bonus
Nego
@Amecey
C Cay6
@Limonsuzzcay
@Kendinisevenbirii
HayatSevinceGuzel
@RosSsS
Youlost16
@patilibirhayat
@Calciferr
@minik kalp0753
Jawlensky
başka merak eden var miydi hatirlayamadim arkadaşlarmerak etmeyenleri de etiketlemis olabilirim
olsun kuzum kopmadigin sürece olur öyle şeyler:) olmasa daha çok stres yaşarsın bence.o düşüşler stresi de aliyo bi nevi:)
valla kuzum yüzyüze bakamayacak hale getirirse evimden içeri giremez beni de göremez :) ben geçim olsun diye çabalıyorum. yoksa benlik bisey kalmadı artık pek. kendi kendime böyle telkin verip sakinlesiyorum işte
Yok yok korkma, cidden çok iyiler de var. Güzel düşün güzel olsunBu kadar kv sorunundan sonra korkuyorumoysaki benim çok masum hayallerim vardı kv içinn, bilemiyorum şuan tanımadığım kv ye cadı gözüyle bakıyorum topikçe bana da dua edelim miii
Özü sözü herşeyi bir efomA ha ha tabi böyle sert sert yapmıyorum ilk ama tavrım nettir evet, kıvırmam kuzum. Birde gerçekten sevip, fedakarlık yaptığım, değer verdiğim insanlar hata yaparsa bende affı yok, silerim tamamen
Negocum hani silerim dedin ya kardeşin olsa da mı silersin,?Yok yok korkma, cidden çok iyiler de var. Güzel düşün güzel olsun
Oyy gelmiş canomÖzü sözü herşeyi bir efom
Yirim senin badem gözlerini ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?