Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya çok mu sakinsiniz, beni bunun için arayacak görümcenin alnını karışlarım ben kocam bir şey desin bundan dolayı onu da karışlarım
Nitekim abla deyip baş üstünde tuttuğum görümcem nankörlük edince çizdim üstünü, bayramda bile gitmiyorum, kocama sen git güle güle diyorum, kalabalık bir ortamda karşılaşırsak merhaba merhaba bu kadar.

şark görevi bitince doncez aynı sehre maalesef kuzum:)

ben de hak veriyorum ama. geldiğinden beri susmadigi yetmedi bide kayınpederim ağzını açsa adama yeter sus ne çok konuştun falan diyo. bugün artık dayanamadim. adam of da mi demicek ya geldiğinden beri her lafina bisey diyosun dedim kaç yaşında adam vardır bı sıkıntısı belki dedim ki bı sürü hastalığı var

bu bozulmuş hal eskiden bu kadar cazgır değildim ben bide insanseverdim
sen naptın dersler ne alemde bakiyim

ben çok sert çıkamıyorum negom:) mizac sanırım:) ama sen iyi yapiyosun bence
herkes senin kadar tavrini net koysa memlekette kaynana görümce sorunu kalmaz

Ne zmn bitecek Samdanım sark görevi.

Üff üzülüyorum böyle şeylere.

Gerekiyor ama napacaksın ne kadar ekmek o kadar köfte

Çok şükür iyi gidiyor canım Samdanım sağoll :)) arada bii düşüşe geçip sonra kalkıyorum ama olsun :)

O zaman toydum. Yeni evliydim. Kocam benden yanaydı ama onların etkisinde kalıp benden soğuduğu da olmuştu. Sabır çektim sonra çok şey değişti ama bir şey olsa hemen kızlarına şikayet eder. Daha 2 yıl once de büyük kavga çıktı görümce fisfiklemesi yüzünden

Şimdi olsa belki bambaşka olur her şey. O zaman yeni evli sayılırdım toydum.. bir de şu var. Onlar benim canımı acitmis olsa da kul hakkı ya da acaba beddua ederler de tutar mı diye saçma saçma bir şeyden korkuyorum.. halbuki hepimizin hayati kendine. Onlarla kavga etsem kussem kötü şeyler olacak demek değil elbette ama yine de vesveseye kapılıyorum

ben çok sert çıkamıyorum negom:) mizac sanırım:) ama sen iyi yapiyosun bence
herkes senin kadar tavrini net koysa memlekette kaynana görümce sorunu kalmaz
A ha ha tabi böyle sert sert yapmıyorum ilk ama tavrım nettir evet, kıvırmam kuzum. Birde gerçekten sevip, fedakarlık yaptığım, değer verdiğim insanlar hata yaparsa bende affı yok, silerim tamamen

Canımcım beddua niye tutsun, beddua haklı olduğun zaman tutar. Haksız insanın yaptığı beddua kendine döner.
Peki senin kendini üzmen, buna izin vermen de kendi kul hakkın değil mi

olsun kuzum kopmadigin sürece olur öyle şeyler:) olmasa daha çok stres yaşarsın bence.o düşüşler stresi de aliyo bi nevi:)

valla kuzum yüzyüze bakamayacak hale getirirse evimden içeri giremez beni de göremez :) ben geçim olsun diye çabalıyorum. yoksa benlik bisey kalmadı artık pek. kendi kendime böyle telkin verip sakinlesiyorum işte

Bu kadar kv sorunundan sonra korkuyorum oysaki benim çok masum hayallerim vardı kv içinn, bilemiyorum şuan tanımadığım kv ye cadı gözüyle bakıyorum topikçe bana da dua edelim miii
Hayır canım çok tatlı iyi insanlar da var. Lütfen on yargılı olma. İnşaallah çok iyi anlasacagin biri olur kayinvaliden

Canımcım beddua niye tutsun, beddua haklı olduğun zaman tutar. Haksız insanın yaptığı beddua kendine döner.
Peki senin kendini üzmen, buna izin vermen de kendi kul hakkın değil mi ☺
Evet sonradan astım bunu biraz biraz ama çok yakınır beddua eder belki de ondan etkilendim. Eltimle kusler ona inşaallah onun çocukları da ona öyle yapsın vs birsuru şey söylüyor. Kendimi uzmem de dediğin gibi kendi kul hakkim...

Ya icimin yaglati eridi samdan icini dokmussun o gene bildgni okur ama en azndan karsidaki insani da bilsin bi nebzede olsa kafasina girmistir umarim birseyler

Evet Samdanım ben zaten stresi yoğun yaşarım bunlar iyi hallerim :)

Evet evett bide zamanla belki daha farklı olur Samdanım, alışır. Senin böyle çıkışlar yapman iyi aslında tam yerinde. İlerisi için. Baktın olmuyo kaybedecek hiçbir şey yok dediğin gibi olur. Zaten kendin gayet sağlam dik duruşlu birisin

Bu kadar kv sorunundan sonra korkuyorum oysaki benim çok masum hayallerim vardı kv içinn, bilemiyorum şuan tanımadığım kv ye cadı gözüyle bakıyorum topikçe bana da dua edelim miii
Yok yok korkma, cidden çok iyiler de var. Güzel düşün güzel olsun

A ha ha tabi böyle sert sert yapmıyorum ilk ama tavrım nettir evet, kıvırmam kuzum. Birde gerçekten sevip, fedakarlık yaptığım, değer verdiğim insanlar hata yaparsa bende affı yok, silerim tamamen
Özü sözü herşeyi bir efom
Yirim senin badem gözlerini ben

İyi akşamlar kızlarr, annemlerden geldik şimdi, babannemle süperler gül gül ölüyorum, annem eline atkı gibi bişey almış örüyor babannem diyorki bitek ben geldiğimde örüyorsun en son gittiğimde de bunu örüyordun burda durayım gitmeyimde ör bitir bari diyor, annemde diyor ki ben yarına kadar bitirirm bunu ya diyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…