Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım tebrik ediyorum keşke keşke senin gibi olabilsem. Önce de dediğim gibi içini dokmene sevindim☺ ben de ben de böyle söylemek istiyorum ev supururken kendi içimde kavga etmekten bıktım..

kuzum bu kadina arada bi bu tarz konusmalar yapıyorum ben ama biraz sessizlesip devam ediyo ar damari bulunamadi

ama kadin sorun cikarmayip benimki gibi sessizce kapatacaksa üstünü söyle sen de :)

E yuh yani. Bu kadın tamamen kurmaca gelmiş. Ahahaa yanii yaptıklarını gizli gizli yemesi de beğendm deee çaktırmayım mıı oluyo ne

Samdanım yazdın mı kaçırdın mı biliyorum ama. Yani amacı eşinle seni birbirine düşürmek gibi. Eşin napıyo idare ediyor mu?

Kuzu mutfagi topliyim kahvelerimizi icerken okuyacagm nasipse

kuzum bu kadina arada bi bu tarz konusmalar yapıyorum ben ama biraz sessizlesip devam ediyo ar damari bulunamadi

ama kadin sorun cikarmayip benimki gibi sessizce kapatacaksa üstünü söyle sen de :)
2 görümcem var hemen onları devreye sokar tee yeni evliyken laf söz soylemedigim halde, komşularıma benim dedikodumu yapıyor diye surat asmistim onu demiş görümce hemen telefonlarla tacize başlamıştı. Yani komşuma dedikodumu yapıyor diye de surat asamicaksam

eşim klasik bir öküz:) ne var temizlediyse kötü mü yapmış ben niye bu kadar takmisim
yani amacı herkesi kandırıp parmağında oynattığı gibi oynatmak:) beni istediği kalıba sokmaya çalışıyo ama yemez

yok bebegim ben az yerim o da ben yemiyorum diye sofrada hiç yemez herkes kalkar sonra yer de yer dana gibi. bide bana gıcık olduğu için mümkün mertebe elimin değdiği şeyi yemez. haşlanmış yumurta iyi veya kötü olmaz ki çok siradan bisey:)
mesela pastayi benim seçtiğimi duydu kırk tane laf söyledi. hiç susmadan konusuyo

görümce çok sıkıntı kuzum. kocan aranıza karismazsa ya da seni desteklerse konus. ama öbür türlü senin canın daha çok yanacak ya sabır de geç. Allah büyük elbet onlar da görecekler. ben çok dua etmistim görümcem olmasin diye çok şükür yok. görümce de beter bisey

Canım içindekileri gayet güzel saygısızlık yapmadan söylemişsin, takdir ettim seni

Canım içindekileri gayet güzel saygısızlık yapmadan söylemişsin, takdir ettim seni

bak buraya yaptığım kahveyi yazmayi unutmuşum negom bide hizmetliyim bak laf sayarken kahve sunan gelin mod on

teşekkür ederim canım benim ben hiç kötülük olsun istemiyorum ama zorla aramıza soğukluk sokuyo işte

İştee bu entrikaları biz anlıyoruz amaa eşin de klasik erkek yani Samdanım öyle düşünmez :)

Ayy aynı şehirde olduğunuzu düşünemiyorum kıskanıyor galiba senii

Gerçekten hem saygını bozmamissin hem de lafini soylemissin. Cok iyi yapmışsın. Sen söyledin çekildin kenara en azından saf zannetmesin seni. İnşallah düzelir ne diyim çok zor böyle huzursuzluk

İştee bu entrikaları biz anlıyoruz amaa eşin de klasik erkek yani Samdanım öyle düşünmez :)

Ayy aynı şehirde olduğunuzu düşünemiyorum kıskanıyor galiba senii

ben onla aynı sehirde 32 bedene düştüm sen düşün stresi

Gerçekten hem saygını bozmamissin hem de lafini soylemissin. Cok iyi yapmışsın. Sen söyledin çekildin kenara en azından saf zannetmesin seni. İnşallah düzelir ne diyim çok zor böyle huzursuzluk

ben hep konuşuyorum bu şekilde tosiam ama kadın hep bı üst seviyeye taşıyo olayları
inşallah akillanir dediğin gibi

ben onla aynı sehirde 32 bedene düştüm sen düşün stresi
İyikii gitmişsiniz. Yinede herşeye rağmen İyii sabredip kendini bozmamışsın Samdanım.
Önemli olan evinin mutluluğu inşallah oralardan yetmesiin de evinin içine ne yaparsa yapsın.

Şimdi kp nin neden emekli olmadığını çok daha iyi anladım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…