- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #42.721
Yaa teşekkür ederimHayır canım çok tatlı iyi insanlar da var. Lütfen on yargılı olma. İnşaallah çok iyi anlasacagin biri olur kayinvaliden
Evet canım, abimle 7 sene konuşmadık, küslük doğru bir şey değil ama bunu da tasvip etmiyorum aslaNegocum hani silerim dedin ya kardeşin olsa da mı silersin,?
İyi akşamlar kızlarr, annemlerden geldik şimdi, babannemle süperler gül gül ölüyorum, annem eline atkı gibi bişey almış örüyor babannem diyorki bitek ben geldiğimde örüyorsun en son gittiğimde de bunu örüyordun burda durayım gitmeyimde ör bitir bari diyor, annemde diyor ki ben yarına kadar bitirirm bunu ya diyor
Negom öyle yapıyorum hepp öyle olsun istiyorım daa inşallahYok yok korkma, cidden çok iyiler de var. Güzel düşün güzel olsun
İçime doğdu zaarOyy gelmiş canom
Bitti şükür, Mutfak duvarı kaldı da boş verİçime doğdu zaar
Napıyon efom bitti mi boya badana
Hadi gözün aydın kuzum bitmiş gitmiş şükürBitti şükür, Mutfak duvarı kaldı da boş ver
Sen napıyorsun evde misin, işte mi?
İyi yapmışın, oh afiyet olsun canımHadi gözün aydın kuzum bitmiş gitmiş şükür
Kuzenlerdeyiz biz de.balıkları pişirip buraya getirdim
Hadi gözün aydın canımKızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
1+1 e döndükkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkklkkkkkkkkkkkkkkkkk
Mutlu haberi verdim şimdi kaçıyorum
@RosSsS
K Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
Bonus
@minik kalp0753
Nego
@malii
@samdan
@fenomen
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
Amecey
@trncysl
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@tosia
@_CaNanSu_
@BUSR4
@D1DEM
Canım ağzına sağlık hepsini iyi demişsin ve ilk defa sanırım öyle bı tartışma vari konuşma yaptınız. bakalım bundan sonra arada ki bağ nasıl olacak,nasıl ilerleyecekarkadaşlar manas destani kadar uzun okumayabilirsiniz. kaynanamla konustugum şeylerin bi kısmını yumuşatarak yazdim:) zaten daha önce de kısaca bahsetmistim:)
esim babasi ve kardeşi dışarı gittiler gezmeye. kaynanam durdu durdu sen bana niye anne demiyosuna getirdi konuyu. ben de önce geçmişte yaptığı şeyleri sordum niye yaptın diye. inkar etti. yemin falan etti her zamanki gibi. ben de konuyu ordan aldım evime dan diye gelip kafalarına göre hareket etmelerine getirdim.
kayınpederimin üzerine attı suçu. sen daha önce yaptığın şeyleri inkar ediyosun yaptığın hic biseyi kabul etmiyosun ki ben nasil güveniyim senin söylediğine dedim. bişey görürsen rahatsız olursan gelir bana söylersin ben yaparim sen yapamazsin dedim. baban öyle deyince napiyim dedi. çağır kızım baban böyle dedi sen yap ben çocuğa bakiyim deseydin dedim. sen yap diyo dedi. o diyebilir sen de tamam de gönder onu. beni çağır söyle zor mu bu kadar insan idare edip gecim yapmak dedim.
millet gelinine neler yapıyoda baş köşe oturuyo gene dedi. o sırada da bas köşede oturuyosen napiyon dedim. geliyon oturuyon işte baska bisey mi yapiyosun dedim. milletin kaynanasini ornek vereceksen benim de çok var etrafimda bir dediği iki edilmediği halde kimsenin memnun edemedigi gelinler dedim. sen bana onları ornek ver ben sana onlari ne faydasi var bize dedim. herkes kendi geçimine bakacak dedim.
anne demiyo mu dediklerinde çok kafana takiyosan size ne de geç dedim. herkesi biliyoruz nasıl insanlar olduğunu niye açıklama yapiyosun onlara dedim.
madem iyisin hossun da niye gelirken haber vermedin dedim. habersiz gelinir mi sen de kadınsın senin de düzenin var dedim. aradik ya dedi. astiden otobuse binerken aradiniz dedim iki gün önce arasaniz bu halde bulmazdiniz evi. böyle geliyosaniz susup oturcaksiniz dedim. gelmeyin deseydin dedi. gelmeyecek insan terminalde aramaz evden cikmadan arar gelmeyin desem geri mi doncektiniz dedim. hadi sonradan belli oldu.niye karar verir vermez aramadin dedim. esimin işte olduğunu bildiğiniz halde aramayi biliyosunuz ben neciyim dedim. telefonumun şarjı yoktu kapaliydi dedi. kocanda oğlunda numaram yok mu baska zaman ararken nasil ariyosun onlardan bana bahane bulup durma dedim. beni dinleyen mi var sanki dedi. 50 sene öncesinde yaşamıyoruz. kocana diceksin bizim zamanımızda ki gibi değil artik böyle olmaz diye dedim.
ne var temizlediysem dedi. ben beş senelik evliyim sana düşmez o karısma beni duzenime pis geliyosa disardan soyleyelim yemeyin benim evimde yemek dedim. yemek yapmak kötü mü yemek yaptım diye mi kötü oldum dedi. ben sana bu zamana kadar ne zaman yemek yaptın diye laf söyledim. firin çekip temizlemekle yemek koymayi nasil ayni görüyosun dedim. bu yaptığın normal mi sana normal geliyosa bile yaptığın şey hiç normal değil dedim. benim hamur yoğurdugum legenle niye yer siliyosun o kadar kova var isteseydin dedim. sabunlu su pis olmaz ki nolcak gene yoğur hamur dedikaynanamin titiz temizim lafinin özü bu işte
evin ben de biliyorum yapilacak işlerini benim iki sene iznim vardi çocuğuma ayırdım zaten ise dönmeden yapicam yapamazsam tutar birini temizletirim benim gücüm yetiyo elimi degmeden düzen kurmaya dedim.
zamanında da aynı şeyleri yaptın benim derste olduğumu bilerek aradin acmayinca oğlunu aradin sikayet ettin o da beni aradi kavga ettik, evime geldin oturdun güldün oğlun götürürken ağlayıp şikayet edip gene bizi birbirimize düşürdün sen bana huzur mu verdin evliligimi mi yasattin dedim.
sınava çalıştığımı bile bile çağırdıniz geldik, kalın dediniz kaldik, geldiniz, kaldiniz ses etmedim dedim. bütün nişan düğün cenaze herşeyinize geldim. sizin yüzünüzden ben ailemi arayip bana gelmeyin ben de gelemicem sınav var dedim. ben ders caliscam deyince surat yaptiniz sonra calisilmiyo mu dediniz dedim. atanmak o kadar kolay değil kolaysa senin kardeşinin kızı niye annesinin evinde üç sene bisey yapmadan çalıştı da anca atandi dedim.
ben zaten atanmadan evlendiğime de pismanim maddi menevi çektiğim hiç biseye degmedi benim. hiç biseyim istediğim gibi olmadi dedim. burda alttan alta bosarim oglunu mesaji verdimçünkü bunun öncesinde de baska muhabbet oldu bosanmalar cok oluyomus artık kadinlar sabretmiyomus. ben de annem bana ben cektim kızım sen de cek demez. herkes niye ceksin ki ben olsam ben de boşarim dedim.
en sonunda da sen benden kaynanana yaptığın gelinliği bekliyosun ama ben yapmam dedim.
B Brunello Cicinelli
@tosia
Bonus
Nego
Amecey
C Cay6
@Limonsuzzcay
K Kendinisevenbirii
HayatSevinceGuzel
@RosSsS
@Kutsal_zebra
@patilibirhayat
@Calciferr
@minik kalp0753
@_Gulnihal_
başka merak eden var miydi hatirlayamadim arkadaşlarmerak etmeyenleri de etiketlemis olabilirim
Lüp lüp yedinim zatenİyi yapmışın, oh afiyet olsun canım
Ev
İyiyim canım sen nasılsın,naptın bugün pek yoktun?K Kendinisevenbirii nasilsin canm
Evet canim Allah razi olsn.yoklgmu hissedenlerdensin . Bugun hava cok guzeldi 5 arkadas disarda toplandik bi tanesine supriz dogumgunu hazirladik cok guzel bi gun gecirdik . Eve gelincede yemek isiyle ugrastim, camasir katlayip kaldirdim, nevresim degistirdim .. esim geldi yemek kahve derken bu saat oldu cnm smdide kizi uyutmaya calisiyorum ... sen neler yaptinİyiyim canım sen nasılsın,naptın bugün pek yoktun?
Waay ne güzel ya bı arkadaşın gönlünü almışsınız oh missEvet canim Allah razi olsn.yoklgmu hissedenlerdensin . Bugun hava cok guzeldi 5 arkadas disarda toplandik bi tanesine supriz dogumgunu hazirladik cok guzel bi gun gecirdik . Eve gelincede yemek isiyle ugrastim, camasir katlayip kaldirdim, nevresim degistirdim .. esim geldi yemek kahve derken bu saat oldu cnm smdide kizi uyutmaya calisiyorum ... sen neler yaptin
Bana diyene bak sende hamaratsin bence baya baya elin hic bos durmuyor ...Waay ne güzel ya bı arkadaşın gönlünü almışsınız oh missdoğum günü kutlamak gibisi var mı,ne mutlu olmuştur o arkadaşında
Kız ne hamaratsin maşallah eve gelip bı sürü bişey yapmışsın bideben olsam eşime mesaj atardım vakit yok yeni geldim,dışardan yemek getir gelirken diye
Bende iyim canım bugün lahana saricaktim erindim yarına kaldı o,bende dereotlu poğaça yaptım attım buzluğa cumartesi kardeşlerim kahvaltıya gelebilir de
Umarım anlamıştırarkadaşlar manas destani kadar uzun okumayabilirsiniz. kaynanamla konustugum şeylerin bi kısmını yumuşatarak yazdim:) zaten daha önce de kısaca bahsetmistim:)
esim babasi ve kardeşi dışarı gittiler gezmeye. kaynanam durdu durdu sen bana niye anne demiyosuna getirdi konuyu. ben de önce geçmişte yaptığı şeyleri sordum niye yaptın diye. inkar etti. yemin falan etti her zamanki gibi. ben de konuyu ordan aldım evime dan diye gelip kafalarına göre hareket etmelerine getirdim.
kayınpederimin üzerine attı suçu. sen daha önce yaptığın şeyleri inkar ediyosun yaptığın hic biseyi kabul etmiyosun ki ben nasil güveniyim senin söylediğine dedim. bişey görürsen rahatsız olursan gelir bana söylersin ben yaparim sen yapamazsin dedim. baban öyle deyince napiyim dedi. çağır kızım baban böyle dedi sen yap ben çocuğa bakiyim deseydin dedim. sen yap diyo dedi. o diyebilir sen de tamam de gönder onu. beni çağır söyle zor mu bu kadar insan idare edip gecim yapmak dedim.
millet gelinine neler yapıyoda baş köşe oturuyo gene dedi. o sırada da bas köşede oturuyosen napiyon dedim. geliyon oturuyon işte baska bisey mi yapiyosun dedim. milletin kaynanasini ornek vereceksen benim de çok var etrafimda bir dediği iki edilmediği halde kimsenin memnun edemedigi gelinler dedim. sen bana onları ornek ver ben sana onlari ne faydasi var bize dedim. herkes kendi geçimine bakacak dedim.
anne demiyo mu dediklerinde çok kafana takiyosan size ne de geç dedim. herkesi biliyoruz nasıl insanlar olduğunu niye açıklama yapiyosun onlara dedim.
madem iyisin hossun da niye gelirken haber vermedin dedim. habersiz gelinir mi sen de kadınsın senin de düzenin var dedim. aradik ya dedi. astiden otobuse binerken aradiniz dedim iki gün önce arasaniz bu halde bulmazdiniz evi. böyle geliyosaniz susup oturcaksiniz dedim. gelmeyin deseydin dedi. gelmeyecek insan terminalde aramaz evden cikmadan arar gelmeyin desem geri mi doncektiniz dedim. hadi sonradan belli oldu.niye karar verir vermez aramadin dedim. esimin işte olduğunu bildiğiniz halde aramayi biliyosunuz ben neciyim dedim. telefonumun şarjı yoktu kapaliydi dedi. kocanda oğlunda numaram yok mu baska zaman ararken nasil ariyosun onlardan bana bahane bulup durma dedim. beni dinleyen mi var sanki dedi. 50 sene öncesinde yaşamıyoruz. kocana diceksin bizim zamanımızda ki gibi değil artik böyle olmaz diye dedim.
ne var temizlediysem dedi. ben beş senelik evliyim sana düşmez o karısma beni duzenime pis geliyosa disardan soyleyelim yemeyin benim evimde yemek dedim. yemek yapmak kötü mü yemek yaptım diye mi kötü oldum dedi. ben sana bu zamana kadar ne zaman yemek yaptın diye laf söyledim. firin çekip temizlemekle yemek koymayi nasil ayni görüyosun dedim. bu yaptığın normal mi sana normal geliyosa bile yaptığın şey hiç normal değil dedim. benim hamur yoğurdugum legenle niye yer siliyosun o kadar kova var isteseydin dedim. sabunlu su pis olmaz ki nolcak gene yoğur hamur dedikaynanamin titiz temizim lafinin özü bu işte
evin ben de biliyorum yapilacak işlerini benim iki sene iznim vardi çocuğuma ayırdım zaten ise dönmeden yapicam yapamazsam tutar birini temizletirim benim gücüm yetiyo elimi degmeden düzen kurmaya dedim.
zamanında da aynı şeyleri yaptın benim derste olduğumu bilerek aradin acmayinca oğlunu aradin sikayet ettin o da beni aradi kavga ettik, evime geldin oturdun güldün oğlun götürürken ağlayıp şikayet edip gene bizi birbirimize düşürdün sen bana huzur mu verdin evliligimi mi yasattin dedim.
sınava çalıştığımı bile bile çağırdıniz geldik, kalın dediniz kaldik, geldiniz, kaldiniz ses etmedim dedim. bütün nişan düğün cenaze herşeyinize geldim. sizin yüzünüzden ben ailemi arayip bana gelmeyin ben de gelemicem sınav var dedim. ben ders caliscam deyince surat yaptiniz sonra calisilmiyo mu dediniz dedim. atanmak o kadar kolay değil kolaysa senin kardeşinin kızı niye annesinin evinde üç sene bisey yapmadan çalıştı da anca atandi dedim.
ben zaten atanmadan evlendiğime de pismanim maddi menevi çektiğim hiç biseye degmedi benim. hiç biseyim istediğim gibi olmadi dedim. burda alttan alta bosarim oglunu mesaji verdimçünkü bunun öncesinde de baska muhabbet oldu bosanmalar cok oluyomus artık kadinlar sabretmiyomus. ben de annem bana ben cektim kızım sen de cek demez. herkes niye ceksin ki ben olsam ben de boşarim dedim.
en sonunda da sen benden kaynanana yaptığın gelinliği bekliyosun ama ben yapmam dedim.
B Brunello Cicinelli
@tosia
Bonus
Nego
Amecey
C Cay6
@Limonsuzzcay
K Kendinisevenbirii
HayatSevinceGuzel
@RosSsS
@Kutsal_zebra
@patilibirhayat
@Calciferr
@minik kalp0753
@_Gulnihal_
başka merak eden var miydi hatirlayamadim arkadaşlarmerak etmeyenleri de etiketlemis olabilirim
Gönlünce olsun ro romKizlar ben geldimmmmm
Daha üç buçuk aylık olduğu için net bişey demedi ama kız gbi duruyor dedi bnm gözlerim doldu küçük oğlan tüh Yaaa hadi beee diye tepki vererek hepimizi güldürdü bir ay sonra daha net belli olur ama çıkıntı görmüyorum dedi ins değişmez Yaaa
B Brunello Cicinelli
@samdan
K Kendinisevenbirii
Nego
Amecey
@tosia
@_Gulnihal_
Bonus
@mehlikanur
@BUSR4
@patilibirhayat
Ayy başka etiketlemeyi unuttuğum varsa özür dilerm
Aklıma gelenleri yazdm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?