Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hadi gözün aydın canım bak herşey bir bir yoluna giriyor inşallah
Canım ağzına sağlık hepsini iyi demişsin ve ilk defa sanırım öyle bı tartışma vari konuşma yaptınız. bakalım bundan sonra arada ki bağ nasıl olacak,nasıl ilerleyecek hala sana gıcık giden bı kaynana mi yoksa biraz da olsun biseyleri görmüş akillanmis bı kaynana mi görücez? Hayırlısı olsun inşallah hakkınızda kuzumm ama ben korkmuştum valla gitmeden ortayı karistirirda eşinle aranızı açar kavga ettirir falan diye,şükür böyle atlattin bu durumu.

Ay bide inşallah yazlık almaktan fln vazgeçerler de ondan da kurtulursun,o zmnda sende kalacaklar dimi hemde uzun umarım vazgeçerler samdanimm

İyiyim canım sen nasılsın,naptın bugün pek yoktun?
Evet canim Allah razi olsn.yoklgmu hissedenlerdensin . Bugun hava cok guzeldi 5 arkadas disarda toplandik bi tanesine supriz dogumgunu hazirladik cok guzel bi gun gecirdik . Eve gelincede yemek isiyle ugrastim, camasir katlayip kaldirdim, nevresim degistirdim .. esim geldi yemek kahve derken bu saat oldu cnm smdide kizi uyutmaya calisiyorum ... sen neler yaptin

Waay ne güzel ya bı arkadaşın gönlünü almışsınız oh miss doğum günü kutlamak gibisi var mı,ne mutlu olmuştur o arkadaşında
Kız ne hamaratsin maşallah eve gelip bı sürü bişey yapmışsın bide ben olsam eşime mesaj atardım vakit yok yeni geldim,dışardan yemek getir gelirken diye
Bende iyim canım bugün lahana saricaktim erindim yarına kaldı o,bende dereotlu poğaça yaptım attım buzluğa cumartesi kardeşlerim kahvaltıya gelebilir de

Bana diyene bak sende hamaratsin bence baya baya elin hic bos durmuyor ...
Evet sevindi.o da bizde cocuklarda degisik guzel vakit gecirdik gulduk eglendik sukur iyi geldi.
Sabah gitmeden camasir makinesni calistirdim sonra kurutmaya atmistim hazir katlanmayi bekliyorlari aksam onu hallettm. Yemekte pilav corba vardi ana yemek koydum firina pisti evi de supurdum dundr supurmustum de bazanin altindan kislik yorgan cikarip yeni nevresime taktim eskisni kaldirdim 1 2 sey havalandirdim.derken toz ucustu gozume.. eyle iste be ugrasmak didinmek kocisim yemegmi gorunce pek sevindi o da tum yorgnlgmu aldi gitti huzur olsunda is insani yorsa da geciyor ama esmle bozuk olsam evde gram bisey yapmaktan keyif almiyorum yaa sende de oyle mi gecmisi pkuyamamistim bikac sayfa goz attimda biraz seni gordum bazi durumlarn tup bebekten so ra degstgni yazmissin noldu Allah eski nesenj keyfini yerine getirsin insallah asil boyle zamanlarda dha cok tutunmasi lazm eslerin kim ne dese de en iyi esin anlar seni sen de onu...

Umarım anlamıştır

Gönlünce olsun ro rom

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…