Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amin canim insallah gecmez... uzak duruyoruz ondan ben cok aldiris etmedim esimden gecmez sandim ama cok cabuk gecti

K Kendinisevenbirii bekki ilaclardandir belki bi gwcis surecidir psikolojiktir canim bisey olmaz gecerdir sen gibi hatun goze gelmissindir ihmal etme git biran evvel.istersen.doktoruna canim ...
Bubarada bende cok kek pogaca biseyler yaparim ayni dedgn gbi hem yapmayi hem yemeyi severim ama kilo aliyorum uzuluyorum iste yapmasam esimde seviyor yapsam yemesem.duramiyorum

anlaşılan sende benim gibi diyetzedelerdensin
bana da sorduklarında iç güveyden hallice diyordum

Yav şimdi yediğim şeyleri aşkla yediğimi düşünürsek baya ayrılık acısı çekiyor bir yanım.
Bir yanımda kararlı yükünden kurtulucak diye hevesli.
Yüksek kilo psikolojisini anlatmam mimkin değil :)

Ben seni anlıyorum inan sonuç mükemmel olacak
Aynaya bakınca gördüğün sen, paha biçilemez

Diloşum bunlar ne diyor ya
900 tl doğalgaz nedir
doğalgazı bunlar mı üretiyor acaba
Sorma balim gönül oraya neler yapmak istiyor da işte susuyorum saçmalıyorlae resmn bir de benim elektirk suyuma takıldılar iki fatura 100 TL diyince şok gceirdiler kız bir de diyer aya iki fatura 200 geliomus bunların gözü götürmüyor anam 900 TL gaz yedik mi hayır çok sinirlendim camasir makinemi çalıştırırdim iki makine çamaşır yıkama gibi planlarım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…