Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
iş yoğunluğum artıyor benim perşembe cuma, biraz daha hızlı geçiyor

Ben de yoğun olmayı tercih ederim yoksa zaman geçmiyor gerçekten
Yarın duruşmalar var benim de belki çabuk geçer o sayede :)

Günaydın ❤

Jawlensky kontrolemi gidiyosun kuzum içini ferah tut hayırlı haberle gel inş

C Cay6 geçmiş olsun çay
Sagolasin canim insallah ilerlemez suan bogazim cok agriyor sade kizima gececek diye de korkuyorum sen nasil oldun iyi misin
Gulnihal Allah im dualarini kabul etsin korkma ters bibdurum olsaydi belli ederdi
Günaydın herkese
Jawlensky hayırlı haberlerini bekliyoruz tatlım, inşallah sıkıntı yoktur ferah tut içini.
Evet canlarım kontrole geldim. Sancı çıkmasından korkuyorum nst de bekliyorum

Evet canlarım kontrole geldim. Sancı çıkmasından korkuyorum nst de bekliyorum

Sen ikiz bebek taşıyosun tek gebelik gibi 39-40 haftayı bekleyemiyo ikizler zaten biliyosun.
8.ayda bu sancılar normal hepimize oluyodu.
Doğum öncesi o kadar olmazdı yalancı sancı derler hatta.

Yatış için bişey denirse ondan da korkma bebekler doğmadan yapılması gerekenler oluyo gidip gelmen daha riskli.
Hayırlısı olsun hepiniz için sorunsuz sıkıntısız.

Kaçıncı haftadaydın takviminde yok gülnihal :)

cevapları yapıştırmışsın ağzına sağlık onca vakit giremediysem sebebi vardı de gittiler mi bari

kk birinci noteri canımm üzüldüm ben ya
Yani aranızda neler oldu neler bitti ne yaşandı bilemiyorum tabi ama bu tarz konuşmalar pek hoş değil.. Çok yüz göz olmuşsunuz sanki; bana göre kv ile gelin arasında anne kız gibi bile olunsa hep bir resmiyet olmalı biraz bazı şeyler patır patır konuşulmamalı ( yaşanılan olaylara göre değişkenlik gösterebilir ). Ama siz baya yüz göz olmuşsunuz, elbet haklısındır senin gibi biri bu denli tepkiler veriyorsa belli ki bardak dolmuş hatta taşmış.
Eski kv ile bende böyleydim, eski eş kişisinin beni aldattığını duyunca öyle ki bana 'amaannn 1 kereden birşey olmaz be kızım' demişti o kadar berbattı aramız. Ama işte her şey biz insanlar için, bundan sonra zannediyorum ki düzelemezsiniz ama umarım daha da kötü olmaz ve kv de durması gereken yeri bilir.

sahi anne demeyip ne diyorsun bende ona takıldım x teyze falan mı nasıl hitap ediyorsun

Öyle canım bende hiç boş durmam aynen pasta börek çok yaparım Allah sağlık sıhhat versin de iş güç yemek bunlar kolay şeyler tabi.Esimle cinsel sorun oluştu canım aramızda farklı bişey değil yani,ama oda benden kaynaklı ve kullandığım ilaçlar iğnelerden oldu sanırım biraz,doktora giderim belki geçer umarım bakalim, geçmiş olsun sana da grip olmuşsun sonra ki msjinda okudum, inşallah kizina geçmez canım
Günaydınn. Dua edin güzel haberler alayım. Evime döneyim
Hayırlı haberlerle dön Gülnihal,korkma dilinden duanı eksik etme.insallah hayırlısı canım

Yok ya hiç tavlama hissiyatı yok şu sıralar bende be nego,olmasa da olur
ben de aynı durumdayım bu ara, 24. haftada istek birden azalıyormuş,iyi oldu ama böyle
sen de canını sıkma, herşeyin hayırlısı olsun, Rabbim tez zamanda nasib eder inşaallah
gözün aydın cici, çok sevindim

Amin canım inşallah saolasin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…