- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #42.801
Ben anlamadım benim doğalgaz kışın 350 yi geçmiyor 300-350 sabitlenmiş gibi 2 senedir. ve ev cehennem ateşi gibi cayır cayır yanar bütün odalarım mutfak banyo ve binamın önüde açık benim ev falan bir şey yok. ağaçlığa bakıyor ona rağmen ben maksimum 350 ödüyorum. Gerçekten 900 tl nedir ya. Biraz abartı bence bu kadar mümkün değil.Sorma balim gönül oraya neler yapmak istiyor da işte susuyorumsaçmalıyorlae resmn bir de benim elektirk suyuma takıldılar iki fatura 100 TL diyince şok gceirdiler kız bir de diyer aya iki fatura 200 geliomus bunların gözü götürmüyor anam 900 TL gaz yedik mi hayır çok sinirlendim camasir makinemi çalıştırırdim iki makine çamaşır yıkama gibi planlarım var
Fazla abartı vallaha kocaları burayı okusa şaşar kalır kariyi boşarBen anlamadım benim doğalgaz kışın 350 yi geçmiyor 300-350 sabitlenmiş gibi 2 senedir. ve ev cehennem ateşi gibi cayır cayır yanar bütün odalarım mutfak banyo ve binamın önüde açık benim ev falan bir şey yok. ağaçlığa bakıyor ona rağmen ben maksimum 350 ödüyorum. Gerçekten 900 tl nedir ya. Biraz abartı bence bu kadar mümkün değil.
Ve benimde su faturam haftanın en az 4 günü duş alırım eşimde öyle,elim bulaşıktan çıkmaz, hafta da 2 gün evde temizlik var ona rağmen su 35-40 elektrikte 80-90 tl arası yani ikisinin toplamı 120-130u geçmiyor. bilmiyorum ya gerçekten bizim sayaçlar da sorun var ya da onlar da200 tl den fazla elektrk faturası ne demek ya
Gelim di miBende mola verdim ama haftaya devam inşaallah, sende gel beraber devam edelim
Kız uzak durdugunuz buysa yakın dursan nasıl hastalanirdin kim bilirAmin canim insallah gecmez... uzak duruyoruz ondan ben cok aldiris etmedim esimden gecmez sandim ama cok cabuk gecti
Aynen canım eşim de hiç memnun değil bu halimden göze geldin sen kesin diyorK Kendinisevenbirii bekki ilaclardandir belki bi gwcis surecidir psikolojiktir canim bisey olmaz gecerdir sen gibi hatun goze gelmissindir ihmal etme git biran evvel.istersen.doktoruna canim ...
Bubarada bende cok kek pogaca biseyler yaparim ayni dedgn gbi hem yapmayi hem yemeyi severim ama kilo aliyorum uzuluyorum iste yapmasam esimde seviyor yapsam yemesem.duramiyorum
bana da söyle ben de bileyim
şöyle güzel bir ev yapımı kek olsa da yesekKız uzak durdugunuz buysa yakın dursan nasıl hastalanirdin kim bilir
Aynen canım eşim de hiç memnun değil bu halimden göze geldin sen kesin diyorama geçicidir diye tahmin ediyorum inşallah normale dönerim
Ya bende yapmayı çok severim tabi yerimde yani ama daha çok yapmak için yaparım,eşim de sever yer ziyan olmaz şükür yaptıklarım,komsularimla falan paylaşırım misafirime donatirim, şükürler olsun her halimizesende güzel yapiyon ki yiyon canim eşinde seviyomus sen ona bak eline sağlık
sizin iyiymiş, bizim ev dublex, üst katı kiraya verdik 2 genç kalıyor,Ben anlamadım benim doğalgaz kışın 350 yi geçmiyor 300-350 sabitlenmiş gibi 2 senedir. ve ev cehennem ateşi gibi cayır cayır yanar bütün odalarım mutfak banyo ve binamın önüde açık benim ev falan bir şey yok. ağaçlığa bakıyor ona rağmen ben maksimum 350 ödüyorum. Gerçekten 900 tl nedir ya. Biraz abartı bence bu kadar mümkün değil.
Ve benimde su faturam haftanın en az 4 günü duş alırım eşimde öyle,elim bulaşıktan çıkmaz, hafta da 2 gün evde temizlik var ona rağmen su 35-40 elektrikte 80-90 tl arası yani ikisinin toplamı 120-130u geçmiyor. bilmiyorum ya gerçekten bizim sayaçlar da sorun var ya da onlar da200 tl den fazla elektrk faturası ne demek ya
Fenteziii bayılırımHem severim hem döverim kim garışır
O ne gıııYitik şifa grubu vardı face te eklim seni ordaki programa başladım baya uzun sürücek.
sen gonyalı mısın yoksaHem severim hem döverim kim garışır
Cümle alem duydu sivaslıyım :)sen gonyalı mısın yoksa
Hani nerdeFenteziii bayılırım
Karatay beslenmesine benzer şekilde başlıyor seviye seviye oruçlara hazırlanıyor bünye karaciğer temizliği yapılıyor.O ne gııı
ben de şimdi duydumCümle alem duydu sivaslıyım :)
Bonus bana şiddet uyguladı daHani nerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?