Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben anlamadım benim doğalgaz kışın 350 yi geçmiyor 300-350 sabitlenmiş gibi 2 senedir. ve ev cehennem ateşi gibi cayır cayır yanar bütün odalarım mutfak banyo ve binamın önüde açık benim ev falan bir şey yok. ağaçlığa bakıyor ona rağmen ben maksimum 350 ödüyorum. Gerçekten 900 tl nedir ya. Biraz abartı bence bu kadar mümkün değil.
Ve benimde su faturam haftanın en az 4 günü duş alırım eşimde öyle,elim bulaşıktan çıkmaz, hafta da 2 gün evde temizlik var ona rağmen su 35-40 elektrikte 80-90 tl arası yani ikisinin toplamı 120-130u geçmiyor. bilmiyorum ya gerçekten bizim sayaçlar da sorun var ya da onlar da 200 tl den fazla elektrk faturası ne demek ya

Fazla abartı vallaha kocaları burayı okusa şaşar kalır kariyi boşar
Bizde öyleyiz ben hergun duş alırım elim suyun için de haftada 3 kere çamaşır makinesi calisiyor bulaşık makinemi bir senedir kullanıyorum öyle süs gibi duruyor elimde yikayacgim illaha ama bu kadınlar bu suyu elktirgi napıyor anlamıyorum mübarek az kullanın az
Bak biz hesaplı karıyızzzzakşama eşime diyim bak milletin evine bu kadar doğalgaz su elktirik parası geliyor diye övüp durayım kendimi

Amin canim insallah gecmez... uzak duruyoruz ondan ben cok aldiris etmedim esimden gecmez sandim ama cok cabuk gecti
Kız uzak durdugunuz buysa yakın dursan nasıl hastalanirdin kim bilir
Aynen canım eşim de hiç memnun değil bu halimden göze geldin sen kesin diyor ama geçicidir diye tahmin ediyorum inşallah normale dönerim
Ya bende yapmayı çok severim tabi yerimde yani ama daha çok yapmak için yaparım,eşim de sever yer ziyan olmaz şükür yaptıklarım,komsularimla falan paylaşırım misafirime donatirim, şükürler olsun her halimize sende güzel yapiyon ki yiyon canim eşinde seviyomus sen ona bak eline sağlık

şöyle güzel bir ev yapımı kek olsa da yesek

sizin iyiymiş, bizim ev dublex, üst katı kiraya verdik 2 genç kalıyor,
yazın klimadan 250 civarı elektrik geliyordu,
şu sıra 170 civarı, su da 100 civarı,
ama 2 ev kullanıyor tabi,
doğalgaz daha yakmadık, daha 2 gün önce ince battaniyeye geçtik, pikeyle yatıyorduk, bizim ev dublex olmasına rağmen sıcak oluyor,
kışın da doğalgaz taş çatlasın 350 geliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…