- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #43.181
Gördüm13 ciktii
Sanatçılarla ne işi var ki sizin kurumunbilmem belli etmedi hiç, instagram durumumda paylaştım hiçbir şey demedi
normalde tek kendi fotomu koymam yasak, çocuklarla aiilecek koyunca birşey demiyor,
sanatçılarla çekilmeme de bir şey demedi, hayatımda ilk zaten, çok sanatçı geldi kuruma hiç foto çekilmemiştim,
geçen ay mustafa sandaldan tut, serdar orta, murat dalkılıça kadar bir çok ünlü geldi, bir çok kişi foto çekildi ben çekilmemiştim
11Kızlar hadi oyun oynayalım herkez katılsın kim kimi daha iyi tanıyor benden başlayalım
12
9 çıktııı
Hahah yine tek başına foto koymak yasakmış iyibilmem belli etmedi hiç, instagram durumumda paylaştım hiçbir şey demedi
normalde tek kendi fotomu koymam yasak, çocuklarla aiilecek koyunca birşey demiyor,
sanatçılarla çekilmeme de bir şey demedi, hayatımda ilk zaten, çok sanatçı geldi kuruma hiç foto çekilmemiştim,
geçen ay mustafa sandaldan tut, serdar orta, murat dalkılıça kadar bir çok ünlü geldi, bir çok kişi foto çekildi ben çekilmemiştim
yaptım 11 çıktı yaa
Kızlar 11 iyi yine bakın bana dilosa 9 çıkardım nasıl becerdiysem
hatta bir ara tüm sosyal medyayı yasaklamıştı, 1 ay sonra hadi gir ama foto koyma dediHahah yine tek başına foto koymak yasakmış iyi
Kızlar 11 iyi yine bakın bana dilosa 9 çıkardım nasıl becerdiysem
nasıl yapılıyor bilmiyorum kiİdare eder yinesende yap hadi bizde seni taniyakk
Ya seninki de kiskanchatta bir ara tüm sosyal medyayı yasaklamıştı, 1 ay sonra hadi gir ama foto koyma dedi
Valla biyerlere tiklaya tiklaya yaptım bende sende bı gir bakalım belki yaparsınnasıl yapılıyor bilmiyorum ki
11
Kizz 13
CanımmmKizz 13
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?