- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #43.141
Bu görüşmeye giderken olacağını hissettim ve çok ara verdiğim için bir anda isteksizlik hissettim. Giderken ve ilk görüşmede moralsiz gelince olumsuz zannetti. Başlıyorum deyince şaşırdı
Aslında iyi bakıcılar da var kuzum, bence dusunebilirsin en azindan 4 yaşına filan gelene kadar
Gelir durur yaninizda alışır sen daha ise baslamadan once. Belki dedigin gibi daha iyi olur
Canim yazdiysanda unuttum hamilelik olusurken esinin haberi yokmuydu sen ilac kullaniyordun kendiliginden mi biraktin nasl oldu da esin boyle konusuyornasıl yaptıncanım, tarif isterim
kabullenmişti canım, aylardır en ufak tartışma kavga vs olmamıştı ama 2-3 gündür sinirli, kızım okulda deneme snavında düşük net yapmış, ona çok kafası bozuldu hemen gidip test kitabı almış her gün çözdürüp çalıştırıyor, oğlumun şuan sıkıntısı yok, ödevlerini kendi yapıyor maşaallah, çocukların eğitimini çok kafaya takıyor, o da stres yapıyor, sonra da bana sarıyor, zaten 2 sine zor yetişiyorduk, şimdi de 3. le uğraş vs diyor,
sorumluluk sahibi,kafa yoran birisi, bebeği istememesine rağmen kanguru ,ana kucağı aldı ben demeden, 4 paket bez aldı daha bebek 4 aylıkken, geçen gün a101 den cam biberon almış, bunları görünce seviniyorum ama, son durumlar da üzüyor
Evet ama bu defa o şekil mi cevap veririm emin değilim samdanimaynen ben bile alışık değilim ya bu halime çok tuhaftim bı kaç kaç gündür şükür düzeldi inşallah
Canım aslında ilgili baba olması çok güzel bişey ama seni bı yandan da kırması olmaz ki, hiç konuştun mu söyledin mi üzüldüğünü falan,farkedemiyo belki de
Yuh bide kendi de mi evliydiallahm katil ederler insanı eşin iyi yapmış uyandırmış hemen söylemiş de,senin rahatliga ne demeli
benim eşimin çalışma saatleri belirsiz evde kadınla durmak istemez. ama izinli olduğu gün pat diye cagirabilirler. ha deyince bakıcı da gelemezki oturduğu yerden. kimse böyle belirsiz bı işte çalışmak istemez tosiam. bide tayin durumumuz var tabi. alisacak tayinle gidince tekrar hersey sil baştan olacak.
bizim herşey zor olacak gibi bakalımtabi benim bakıcı korkum da var parkta gördüğüm bakıcılardan sonra...
normalde evlendiğimizden beri eşim korunuyordu, son aylarda adet düzensizliğini bahane ederek ben korunuyorum dedim eşime, korunmamasına ikna ettim, bu çocuğu kesinlikle istemiyorduCanim yazdiysanda unuttum hamilelik olusurken esinin haberi yokmuydu sen ilac kullaniyordun kendiliginden mi biraktin nasl oldu da esin boyle konusuyor
Keşke zamanını bekleseydin mehlikamnormalde evlendiğimizden beri eşim korunuyordu, son aylarda adet düzensizliğini bahane ederek ben korunuyorum dedim eşime, korunmamasına ikna ettim, bu çocuğu kesinlikle istemiyordu
bilerek kırmak için yapıyor,bebeği istemediği için, kendi haline bıraktım,Evet ama bu defa o şekil mi cevap veririm emin değilim samdanimaynen ben bile alışık değilim ya bu halime çok tuhaftim bı kaç kaç gündür şükür düzeldi inşallah
Canım aslında ilgili baba olması çok güzel bişey ama seni bı yandan da kırması olmaz ki, hiç konuştun mu söyledin mi üzüldüğünü falan,farkedemiyo belki de
Yuh bide kendi de mi evliydiallahm katil ederler insanı eşin iyi yapmış uyandırmış hemen söylemiş de,senin rahatliga ne demeli
yok canım, aşırı inat, oğlum 6,5 yaşında ve ben 3-4 senedir bekliyordum zaten, bu da son şansımdı, bu yaştan sonra olmaz diye bir atak yaptım, sonucuna da katlanacam mecburenKeşke zamanını bekleseydin mehlikamaccık zaman geçince o da isterdii belkiii
görgüm canım tarifi,ben de böyle yapıyorum ama tek farkı fasulyeyi haşlıyordum, haşlayıp süzünce gazı gider denir, böyle çok gaz yapmıyor muCanım çok kolay aslında, püf noktayı bilmek mesele.
Fasulyeyi soğuk suyla ıslat ister akşamdan ister sabah ıslat öğleden sonra yap.
Isladığın fasulyeyi süz, yağı koy salçayı kavur, kuru soğanı ben bütün koyuyorum içine, piştikten sonra alıyorum.
Kemikli yapıyorum, salçayı kavurduktan sonra fasulyeyi kemikli etleri koy, tuzunu at, suyunu ayarla su soğuk olsun. Düdüklü tencerede 30 dk pişirdim ben en kısık ateşte. Piştikten sonra kemikleri çıkarıp etlerini içine didiyorum.
İkisi arasında gaz farkı olmadıgörgüm canım tarifi,ben de böyle yapıyorum ama tek farkı fasulyeyi haşlıyordum, haşlayıp süzünce gazı gider denir, böyle çok gaz yapmıyor mu
bizimkilerin içeceğini sanmam, eşim bana gazını almamışsın gaz yaptı der çoğu zaman, halbuki önceki akşamdan ıslarım, üstüne bir de haşlayıp süzerim, ona rağmen böyle diyor, haşlamasam ne der acepİkisi arasında gaz farkı olmadı
Kimyon çayı gaza iyi geliyor, böyle bakliyat yiyince bir bardak demleyip içerim ben
Ay evet kuzum onları unutmuşum haklısın
Sizin için bakıcı olayi zor
Allah yardımcınız olsun, inşallah geçecek bu günler de ne yapalım
Yani aslinda esine kiziyoruz ama yanlis anlama da senin yaptiginda pek dogru olmamis sanki cnm anliyorum sen cok istiyormussun ama esini buna mecbur birakmissin besbelli ki oda tam tersi net istemiyormus ... artik olan olmus insallah hayirlisi bundan sonrasinormalde evlendiğimizden beri eşim korunuyordu, son aylarda adet düzensizliğini bahane ederek ben korunuyorum dedim eşime, korunmamasına ikna ettim, bu çocuğu kesinlikle istemiyordu
aynen, benim yaptığımda hata, başka şansım yoktu, bakalım hayırlısı olur inşaallahYani aslinda esine kiziyoruz ama yanlis anlama da senin yaptiginda pek dogru olmamis sanki cnm anliyorum sen cok istiyormussun ama esini buna mecbur birakmissin besbelli ki oda tam tersi net istemiyormus ... artik olan olmus insallah hayirlisi bundan sonrasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?