- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #43.161
samdanmAmecey nikine gurban
böyle çok güzel olmuşsunben çok beğendim ama avatarin son ego bükücü gibi durmuyo gizemli baayan
Orası da doğru da canım napiyim yazdığı bu saçma msja karşılık bizde dava ederiz seni deriz o zmn:) valla sana karşı kullanacağı bisey deme de kuzum. baksana ağır işsiz kadın. mesaj yazarsin falan gider dava açar, kavga olur dava açar... işin yoksa uğraş dur. burda bi kadin var yalnız yaşıyo büyük ihtimalle. tam bi deli. insanlarla arası bozuk sadece kedi sever. kedileri sevenlerle de kavga eder begenmez kimseyi
o bi ikizler burcusu ben olsam ben de yatardim
Kız kocan kiskanmiyor mu böyle yahu,benimkinin gözleri pörtler ünlü falan dinlemezyavuz bingöl yaşlanmış ya hu
Kız yaptım seni hiç iyi tanımıyo muşum ben anamKızlar hadi oyun oynayalım herkez katılsın kim kimi daha iyi tanıyor benden başlayalım
Bunu hep kullanacak sana karsi sen istedin sen istedin diyerek bi uykusuzum desen vesaire ilerde de her sorunda isine gelmedgnde canini sikacak .. senin icin zor olacak ama insallah oyle olnaz gerci goze almissin kabullenmissin bu isini kolaylastirir belkide belli olmaz ... Allah hepimizin yardimcisi olsun canimyok canım, aşırı inat, oğlum 6,5 yaşında ve ben 3-4 senedir bekliyordum zaten, bu da son şansımdı, bu yaştan sonra olmaz diye bir atak yaptım, sonucuna da katlanacam mecburen
Seni orta tanıyor muşum, puan 11 çıktıKızlar hadi oyun oynayalım herkez katılsın kim kimi daha iyi tanıyor benden başlayalım
Sende orta 11 puan çıktın
hiç şikayet etmiyorum,naz da yapmıyorum,Bunu hep kullanacak sana karsi sen istedin sen istedin diyerek bi uykusuzum desen vesaire ilerde de her sorunda isine gelmedgnde canini sikacak .. senin icin zor olacak ama insallah oyle olnaz gerci goze almissin kabullenmissin bu isini kolaylastirir belkide belli olmaz ... Allah hepimizin yardimcisi olsun canim
ben yaptım 15 çıktı,2. yüksek puanKızlar hadi oyun oynayalım herkez katılsın kim kimi daha iyi tanıyor benden başlayalım
Dur seni taniyacak miyim bakalımSende orta 11 puan çıktın
13 ciktii
Hep diloşu Didem değil Dilan Dilara falan bildiğimdenMisafirler var kızlar donemiyorum ki gitsinler bende sizinkileri yapicam @kedinisevenbiri aşk olsun 9 puan ne gıbak negoya 11 puan
bilmem belli etmedi hiç, instagram durumumda paylaştım hiçbir şey demediOrası da doğru da canım napiyim yazdığı bu saçma msja karşılık bizde dava ederiz seni deriz o zmnşaka bı yana doğru diyorsun hiç ummadık yerden basina is açılır insanın, en güzeli kulak tıkamak görmezden gelmek canım
Kız kocan kiskanmiyor mu böyle yahu,benimkinin gözleri pörtler ünlü falan dinlemez
yaptım 11 çıktı yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?