Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Orası da doğru da canım napiyim yazdığı bu saçma msja karşılık bizde dava ederiz seni deriz o zmn şaka bı yana doğru diyorsun hiç ummadık yerden basina is açılır insanın, en güzeli kulak tıkamak görmezden gelmek canım
yavuz bingöl yaşlanmış ya hu
Kız kocan kiskanmiyor mu böyle yahu,benimkinin gözleri pörtler ünlü falan dinlemez

Kız yaptım seni hiç iyi tanımıyo muşum ben anam
9 puanla düşük kategorisinde yer aldim
Bide ben seni Dilara Dilan vs saniyodum sen didem mişsin ya la

yok canım, aşırı inat, oğlum 6,5 yaşında ve ben 3-4 senedir bekliyordum zaten, bu da son şansımdı, bu yaştan sonra olmaz diye bir atak yaptım, sonucuna da katlanacam mecburen
Bunu hep kullanacak sana karsi sen istedin sen istedin diyerek bi uykusuzum desen vesaire ilerde de her sorunda isine gelmedgnde canini sikacak .. senin icin zor olacak ama insallah oyle olnaz gerci goze almissin kabullenmissin bu isini kolaylastirir belkide belli olmaz ... Allah hepimizin yardimcisi olsun canim

hiç şikayet etmiyorum,naz da yapmıyorum,
hoş ben isteyerek yaptığımız 2 çocukta da naz yapmadım,
öyle naz çekecek birisi de değil malesef, odun erkeği olur kendisi,
ben az hastanacak olsam benden önce hasta olur, ben yoruldum şuram ağrıyor demeden onun bir yerleri ağrır,
ben bile isteye yaptım canım, umarım bebek olduktan sonra çok sever ve iyiki olmuş der,
demese de ne yapalım artık

Misafirler var kızlar donemiyorum ki gitsinler bende sizinkileri yapicam @kedinisevenbiri aşk olsun 9 puan ne gı bak negoya 11 puan
Hep diloşu Didem değil Dilan Dilara falan bildiğimden yoksa 20 bile yapardım

bilmem belli etmedi hiç, instagram durumumda paylaştım hiçbir şey demedi
normalde tek kendi fotomu koymam yasak, çocuklarla aiilecek koyunca birşey demiyor,
sanatçılarla çekilmeme de bir şey demedi, hayatımda ilk zaten, çok sanatçı geldi kuruma hiç foto çekilmemiştim,
geçen ay mustafa sandaldan tut, serdar orta, murat dalkılıça kadar bir çok ünlü geldi, bir çok kişi foto çekildi ben çekilmemiştim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…