- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #43.261
Benim karışık yaYaka silkelenip asla vazgeçilemeyenlerdenim
Tam ikizler burcuyum ama yükselen burcum arada yokluyor. O da başak.
Sen hangisinin ki?
Kızlara karşı düşman değilimBenim karışık yayaka silkende var ah canım ne tatlısın hiç ikizlere benzemiyorsun diyen de
yerine göre herhaldebenim de yükselenim söylemek istemiyorum ByNkoaLa bana düşman olmasın diye ama Akrep
9
Akrep ile ikizler hiç anlaşamaz. Kendinle nasıl anlaşıyorsunBenim karışık yayaka silkende var ah canım ne tatlısın hiç ikizlere benzemiyorsun diyen de
yerine göre herhaldebenim de yükselenim söylemek istemiyorum ByNkoaLa bana düşman olmasın diye ama Akrep
neden anLatsana birazKızlara karşı düşman değilim
Ama.sende bir akreplik sezmistim
Çok anlaşamıyorum zatenAkrep ile ikizler hiç anlaşamaz. Kendinle nasıl anlaşıyorsun
Vaaay arkides ben bile sende 10 bildim
Yaa nebilim.his bu anlatılmazneden anLatsana biraz
Evet çok iyi anladım teşekkürlerYaa nebilim.his bu anlatılmazhahahahahaah
Neyse çok uçurum fark olmamış aramız daVaaay arkides ben bile sende 10 bildim
12
Elmas gbi kadınım elması secicem tabi12
pırlanta demek
Evet çok uçurum yok Allah'tanNeyse çok uçurum fark olmamış aramız dabiraz daha sohbet etmemiz gerekli demekk ki onu bi 12-13 lere çıkarmaız gerek
haahhahaah bende dıslenland işaretledimElmas gbi kadınım elması secicem tabi
Hahahabsbshajaab
Ahahahahahajhaahhahaah bende dıslenland işaretledimdedim çocuk ruhlu şen şakrak hatun kesin bi dısneyland satın alır diye düşündüm ama yanıldım
14 bildim, kendinden utanmalısın sen beni az bildin
Ben seni kendime göre yanitlamistim14 bildim, kendinden utanmalısın sen beni az bildin
Bende biraz daha gezineyim de buralarda yüksek ihtimal bir kaç saat sonra ban yiyeceğimNeyse ben gidiyorum. Beni ararsanız ütü yapıyor olacağım. Bütün kışlıkları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?