- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.156
- 698
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #43.301
Evimizin üst caddesinde var orayla anlaştık. 10 ile 16 arası. Sabah hala bırakacak akşam baba gelene kadar ilgilenecekabooohaladan da mi vazgectin kuzum:) ne tarafta bakiyosun kreşe:)
Seni biliyorum kiben de ikizlerimbaya bi ikizler varmis heeee
Canım merak etme. Rabbim sana bağışlar onları merak etme. Duam seninleBaşka etiket yapan varsa da kusura bakmasın gorenildiklerimi yaptım
Dün yatış yapıldı sancım çok varmış. 1 gece sancı odasında zor zamanlar geçirdim sabah muayene eden doktor açılmam var olduğu için sezaryene aldı bebeklerim çok zayıf 1600 gr.b yoğun bakimdalar su an da da zor yazıyorum ağrım var ellerimde damar yolu ve kablolar var.
Allah rızası için duanızı eksik etmeyin bebeklerime kavusayim Rabbimiz beni ve tüm bekleyenleri bebeklerine kavuştursun. Bebeklerim kac gün kalacak tam belli değil.
Ah kuzumm allah yardımcın olsun, allah şifa versin
İnsallah iyi olacaklar korkma, sen de iyi olacaksın canım benim
Korkma lütfen
Evimizin üst caddesinde var orayla anlaştık. 10 ile 16 arası. Sabah hala bırakacak akşam baba gelene kadar ilgilenecek
Ütü nasıl gidiyor kelebiş
Kız niye
Canım gözünüz aydın,çok geçmiş olsun zaten tahmin ettik dünden beri yazmayınca sen, korkma canım dua et hep rabbim sağlıkla sihhatle çıkarıp evinize götürmeyi nasip etsin inşallah
Benim annem en küçük kardesime 6 aylık hamileyken sezeryanla doğum yaptı ve 600 gramdi canım el kadar biseydi 3 ay gününü tamamlayana kadar yoğun bakımda da yattı kuvezde de,sonra çıkardık eve getirdik şükür şimdi sağlıklı akıllı genç bı kız oldu çok şükür
Sende hiç korkma inşallah hayırla çıkarırsınız canım,dualarımız seninle❤
Canimmm ins en kısa zamanda alırsın sağlıkla yanına bebeklerini
Onlar eminim çok güçlüler sende güçlü ol ağrıların ins en kısa zamanda azalır
Allah hepinize şifa sağlık versin nihalim. gözün aydın kuzum. sen kendini yorma iyi haberlerini ver arada uygun oldukcahep dualarimdasin
Allah seni yavrularına yavrularını da sana bağışlasın inşallah. çok ani olmuş ya. şok oldum
Ahh canım benim, Allah ın izniyle bebeklerin iyi olacak, sağlıkla huzurla evinize döneceksiniz. Rabbim güç kuvvet versin sana da bebeklerine de ❤
Jawlensky ah kuzum çok geçmiş olsun gözünüz aydın
Allah güç versin üçünüzde çabucak iyileşin
Allah razı olsun hepinizden. Amin inşaallah iyi olacaklar bı ayağa kaldirsalardi iyi olacak bebeklere bakmaya gdiecem ama gelen olmadı dahaCanım merak etme. Rabbim sana bağışlar onları merak etme. Duam seninle
Allah razı olsun hepinizden. Amin inşaallah iyi olacaklar bı ayağa kaldirsalardi iyi olacak bebeklere bakmaya gdiecem ama gelen olmadı daha
Ne zaman oldun kuzum kaç saat geçti
12 de girdm 13.3 da çıktım. Uzun sürdü biri zor çıktı sonra kapatma işleri uzun sürdü. 6 saat oldu canm
Ayyyy canım benim Allahım sağlıkla almanı nasip etsin kucağına cok sevindim bizim yerimizede öp12 de girdm 13.3 da çıktım. Uzun sürdü biri zor çıktı sonra kapatma işleri uzun sürdü. 6 saat oldu canm
Geçmiş olsun. Hayırlı uğurlu olsun12 de girdm 13.3 da çıktım. Uzun sürdü biri zor çıktı sonra kapatma işleri uzun sürdü. 6 saat oldu canm
İyi sendenAmecey naber?
Iyi ben deİyi senden
İyiIyi ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?