Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kk birinci noteri senden beklemezdim beni iyi tanıdığını düşünmüştüm

valla ben de şaşırdım nego ben de en yükseklerden biri seni yaparım diyodum temel şeyleri bildim ama bu çiçeği bilemedim mesela ya da ay mi güneş mi gibi dag mi kumsal mi şeyleri yakti beni

Canım nerelerdesin? Dün sabahtan brri girmemişsin
Jawlensky yatış mı yaptılar acaba
ben de merak ettim ya Jawlensky ses ver canım herşey yolunda mi
Başka etiket yapan varsa da kusura bakmasın gorenildiklerimi yaptım
Dün yatış yapıldı sancım çok varmış. 1 gece sancı odasında zor zamanlar geçirdim sabah muayene eden doktor açılmam var olduğu için sezaryene aldı bebeklerim çok zayıf 1600 gr.b yoğun bakimdalar su an da da zor yazıyorum ağrım var ellerimde damar yolu ve kablolar var.

Allah rızası için duanızı eksik etmeyin bebeklerime kavusayim Rabbimiz beni ve tüm bekleyenleri bebeklerine kavuştursun. Bebeklerim kac gün kalacak tam belli değil.

Canımm öncelikle gözün aydın. Rabbim sağlık versin yavrularına.
Üzülme korkma, bol bol dua et .. İkizler genelde böyle olur ama yiyecek ekmekleri varsa mutlaka sağlıkla tutunurlar hayata. Sakın olumsuz düşünme .
Amcamın çocukları biri 700 gram diğeri 950 gram doğdu aylarca yoğun bakımda kaldılar ama şimdi ikiside kocaman adam oldu ve hiç bir eksiklikleri yok herkesle aynılar çok şükür.
Bol bol dua et.. Rabbim yar ve yardımcın olsun.

Ah kuzumm allah yardımcın olsun, allah şifa versin
İnsallah iyi olacaklar korkma, sen de iyi olacaksın canım benim
Korkma lütfen

Ah kuzumm allah yardımcın olsun, allah şifa versin
İnsallah iyi olacaklar korkma, sen de iyi olacaksın canım benim
Korkma lütfen
Allah razı olsun canlarim..

O senin hoşluğun şekerim a bu K Kendinisevenbirii nindi. Bak bizi ne hale getirdi
Ütü nasıl gidiyor kelebiş
Bende biraz daha gezineyim de buralarda yüksek ihtimal bir kaç saat sonra ban yiyeceğim
Kız niye
Canım gözünüz aydın,çok geçmiş olsun zaten tahmin ettik dünden beri yazmayınca sen, korkma canım dua et hep rabbim sağlıkla sihhatle çıkarıp evinize götürmeyi nasip etsin inşallah

Benim annem en küçük kardesime 6 aylık hamileyken sezeryanla doğum yaptı ve 600 gramdi canım el kadar biseydi 3 ay gününü tamamlayana kadar yoğun bakımda da yattı kuvezde de,sonra çıkardık eve getirdik şükür şimdi sağlıklı akıllı genç bı kız oldu çok şükür
Sende hiç korkma inşallah hayırla çıkarırsınız canım,dualarımız seninle

Canimmm ins en kısa zamanda alırsın sağlıkla yanına bebeklerini
Onlar eminim çok güçlüler sende güçlü ol ağrıların ins en kısa zamanda azalır

Allah hepinize şifa sağlık versin nihalim. gözün aydın kuzum. sen kendini yorma iyi haberlerini ver arada uygun oldukca hep dualarimdasin
Allah seni yavrularına yavrularını da sana bağışlasın inşallah. çok ani olmuş ya. şok oldum

Ahh canım benim, Allah ın izniyle bebeklerin iyi olacak, sağlıkla huzurla evinize döneceksiniz. Rabbim güç kuvvet versin sana da bebeklerine de

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…