- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #43.321
Takılırız arada öyleSlm nbr kib by aoö ok
Yok be tosimBu aralar az giriyorum yazmışsın, bir sıkıntı yok inşallah?
Yok be tosim
Yoğunluk, yorgunluk birleşti
Yok be tosim
Yoğunluk, yorgunluk birleşti
Teşekkür ederim canım. Pazartesi başlayacağım. Evet kreş düşünüyorum çünkü sosyalleşmesi lazım. Sadece büyüklerle ilgileniyor. Yaşıtları ile bağ kurmuyor GerginimNe zaman başlıyorsun canım hayırlı olsun kreşe mi gidecek
Az kalmış tatlım dayan biraz daha kaldırırlar şimdi ayağa
Sen dinlenmene bakk
Ayyyy canım benim Allahım sağlıkla almanı nasip etsin kucağına cok sevindim bizim yerimizede öp❤
Çok sağolun arkadaşlar aminGeçmiş olsun. Hayırlı uğurlu olsun
Canimmm cok cok gecmis olsun Allah sana da yavrulara da acil sifalar versin canim dualarimiz sizinle...Başka etiket yapan varsa da kusura bakmasın gorenildiklerimi yaptım
Dün yatış yapıldı sancım çok varmış. 1 gece sancı odasında zor zamanlar geçirdim sabah muayene eden doktor açılmam var olduğu için sezaryene aldı bebeklerim çok zayıf 1600 gr.b yoğun bakimdalar su an da da zor yazıyorum ağrım var ellerimde damar yolu ve kablolar var.
Allah rızası için duanızı eksik etmeyin bebeklerime kavusayim Rabbimiz beni ve tüm bekleyenleri bebeklerine kavuştursun. Bebeklerim kac gün kalacak tam belli değil.
Hayırlı akşamlar canım hoşgeldinHayırlı akşamlar kizlar.
Şuan değilim, gel sataşÇik yiğinsin dimik bindi sini çik sitişmik istidim şi in
Sağol canım. Senin iş nasıl gidiyorAnladım canım kolay gelsin
Allah razı olsun çayım. AminCanimmm cok cok gecmis olsun Allah sana da yavrulara da acil sifalar versin canim dualarimiz sizinle...
Fena değil, yorucuSağol canım. Senin iş nasıl gidiyor
Teşekkür ederim canım. Pazartesi başlayacağım. Evet kreş düşünüyorum çünkü sosyalleşmesi lazım. Sadece büyüklerle ilgileniyor. Yaşıtları ile bağ kurmuyor Gerginim
Hayırlısı olsun.Fena değil, yorucu
Mahkemem değişti yine. Zor bir yere gidiyorum. Bakalım ne olacak
Hayırlısı olsun.
Nasılsınız canım napıyonuz.Hayırlı akşamlar canım hoşgeldin
Yerden kastın dava konuları mıSağol canım
Dün gece kötü kötü ruyalar gördüm zaten, kötü bir yere gideceğimi biliyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?