Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ennn gıcık olduğum şey. Ne zaman gelecek?
Gelmeyecek ben geçeceğim karşıya metro ile püfff. Ya söyledim kaç kere şu ekmeği bırak diye. Çocukla çıkmak zor. Ben susuz duramam bunu da biliyor. Şimdi arayıp çemkiricem

Gelmeyecek ben geçeceğim karşıya metro ile püfff. Ya söyledim kaç kere şu ekmeği bırak diye. Çocukla çıkmak zor. Ben susuz duramam bunu da biliyor. Şimdi arayıp çemkiricem

Eşim de bazen unuturdu sabah işe gitmeden al bırak diye mesaj atıyordum o uyurken, mecbur gidip alıyordu

Nerde eski garılar ekmaağını kendisi yapardı onlar
Hep sosyetik oldu bu garılar bonusum. Ekmek almaya bile gitmiyorum baksana. Şu an ekmek alacağıma aç kalmayı tercih edecek durumdayım. Böylece bulaşık çıkmaz

Hep sosyetik oldu bu garılar bonusum. Ekmek almaya bile gitmiyorum baksana. Şu an ekmek alacağıma aç kalmayı tercih edecek durumdayım. Böylece bulaşık çıkmaz

Minnak kurbağan ne yiyor ne içiyor kız :))

Bonusum 10 11 gün kaldı adetime.

Psikolojik sorunları varmış galiba canım. Alkollü araç kullanmaktan 4 ay ceza almış. Anksiyete problemi de varmış. Yoksa 4 ay ceza için kim öldürür ki kendisini daha 35 yaşında gencecik adam

Allah hayırlısını versin cicim:) vardır o zaman :) ben çok fazla rüya görüyodum ordan anladım hamile olduğumu ve çok erken öğrenmiştim:)
düşün yani gec yumurtlamisim bi hafta. ve adet gününden bi gün önce falan öğrendim

Psikolojik sorunları varmış galiba canım. Alkollü araç kullanmaktan 4 ay ceza almış. Anksiyete problemi de varmış. Yoksa 4 ay ceza için kim öldürür ki kendisini daha 35 yaşında gencecik adam

;Adliyedemi çalışıyosun canım

oh iyi yapmışsın ellerine sağlık canım afiyet olsun

en iyisi kendini paralamamak zaten gayet iyi yapiyosun. inşallah ben de beceririm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…