- 11 Nisan 2007
- 88.071
- 518.227
- 1.223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #43.841
sağlık olsun cano
Gelmeyecek ben geçeceğim karşıya metro ile püfff. Ya söyledim kaç kere şu ekmeği bırak diye. Çocukla çıkmak zor. Ben susuz duramam bunu da biliyor. Şimdi arayıp çemkiricemEnnn gıcık olduğum şey. Ne zaman gelecek?
sağlık olsun cano
Gelmeyecek ben geçeceğim karşıya metro ile püfff. Ya söyledim kaç kere şu ekmeği bırak diye. Çocukla çıkmak zor. Ben susuz duramam bunu da biliyor. Şimdi arayıp çemkiricem
Hep sosyetik oldu bu garılar bonusum. Ekmek almaya bile gitmiyorum baksana. Şu an ekmek alacağıma aç kalmayı tercih edecek durumdayım. Böylece bulaşık çıkmazNerde eski garılar ekmaağını kendisi yapardı onlar
Hep sosyetik oldu bu garılar bonusum. Ekmek almaya bile gitmiyorum baksana. Şu an ekmek alacağıma aç kalmayı tercih edecek durumdayım. Böylece bulaşık çıkmaz
Yalnız olmadığıma sevindimEşim de bazen unuturdu sabah işe gitmeden al bırak diye mesaj atıyordum o uyurken, mecbur gidip alıyordu
Ay o vardı dimiMinnak kurbağan ne yiyor ne içiyor kız :))
Ay o vardı dimiyemek bulamadıkça emiyor garibim.
Kız nasıl tanıyalım seni bi varsın bi yoğ şurda sık sık muhabbet edenler bile birbirimize rezil olduk
Bonusum 10 11 gün kaldı adetime.Cici erken belirti 3 haftadan sonra olur ki oda herkeste olmaz. Çünkü zaten benzer belirtiler adet olucakkende olur. 4 haftadan sonra adet olacağımız zaman geçiyor ya işte o zaman başlar belirtiler. Yerleşme zamanı batmada o zaman olur.
En çok 7.haftadan sonra olur.
Hele ilişkiden sonraki hafta hissetmek olmaz.
Senin ruhen algıların çok açık şu an olmayan şeyleri bile hissedebilirsin buda çok normal.
Hayırlı zamanda hayırlı evlat gelsin inş.
Normal adet günün ne zaman?
10 yaptım, hiç tanımadan gayet iyi bir sonuç bence
Ay o vardı dimiyemek bulamadıkça emiyor garibim.
Ekmek bulamıyolarsa krep yesinler
Sebebi neymişPoff şimdi adliyede intihar eden adamın atlama ve düşme videosunu izledim. Felaket
Sebebi neymiş
Günaydın kertenkelelerim. Hepimiz için musmutlu bir cumartesi diliyorum
Güya bugün öğle 3 e kadar uyuyacaktım, kendime öyle söz vermiştim ama 09.00 da uyandım kahretsin
Geyşam da evde bugün
@Cay6 @Kendinisevenbirii kuzularım nedense bende inanıyorum olduğuna. Geyşam 2 gün önce bir rüya görmüş. Rüyasında bebeğimizi görmüş. Mavi gözlü, sarı saçlı, pamuk gibi bir oğlan çocuğuymuş. 8 yıldır birlikteyiz ilk defa rüyasında bebek gördü
Dün de cuma namazına gitmiş. Bebekle ilgili dua ederken içime resmen huzur doldu dedi.
Ben o kadar hissetmiyorum ama geyşam emine yakın hissediyor. İnşallah hayalleri yıkılmaz
Benim tek hissettiğim karnında gaz mı yoksa bebek mi olduğunu anlayamadığım bir huzursuzluk var
Psikolojik sorunları varmış galiba canım. Alkollü araç kullanmaktan 4 ay ceza almış. Anksiyete problemi de varmış. Yoksa 4 ay ceza için kim öldürür ki kendisinidaha 35 yaşında gencecik adam
;Adliyedemi çalışıyosun canım
Ay şu an daha güzel bir Türk kahvesi yaptım, keyif yapıyorum valla
İçince başlarım :)) çok takmıyorsun yaa çalışırken ne bileyim ya da ben mi öyleyim, zaten evde yokum gözüme batmıyor
Cumartesi günü yapıyorum temizligimi oh mis gibi oturuyorum 2 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?