Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın kertenkelelerim. Hepimiz için musmutlu bir cumartesi diliyorum
Güya bugün öğle 3 e kadar uyuyacaktım, kendime öyle söz vermiştim ama 09.00 da uyandım kahretsin
Geyşam da evde bugün
C Cay6 K Kendinisevenbirii kuzularım nedense bende inanıyorum olduğuna. Geyşam 2 gün önce bir rüya görmüş. Rüyasında bebeğimizi görmüş. Mavi gözlü, sarı saçlı, pamuk gibi bir oğlan çocuğuymuş. 8 yıldır birlikteyiz ilk defa rüyasında bebek gördü
Dün de cuma namazına gitmiş. Bebekle ilgili dua ederken içime resmen huzur doldu dedi.
Ben o kadar hissetmiyorum ama geyşam emine yakın hissediyor. İnşallah hayalleri yıkılmaz
Benim tek hissettiğim karnında gaz mı yoksa bebek mi olduğunu anlayamadığım bir huzursuzluk var

Günaydın cicim, inşallah gönlüne göre olsun tatlım

gazdır o gaz

Sırf o karanlık yüzünden kuzenim hiç durumu olmadığı halde servise verdi oğlunu, kısacık mesafe için ayda 250 300 ödüyorlar.

zor valla tosiam ya insan servise vermese aklı kalır ben yanında olacağım halde sorun yapıyorum baksana. Allah yardımcısi olsun kuzeninin de

haftasonu temizlik yetiyo demi:)

Yok ya e-sınav. Hiç yapamıycam gibi hissediyorum.
Tartı inmiyo onada ayrı üzülüyorum.

Öfff üzüldüğün şeylerin elle tutulur yanı yok.
Hiç yapamiycan gibi nasıl hissedebilirsin, yapmadan bilemezsin bu 1.
2. de tartının hemen inmeyecegini bilecek kadar çok yaşadığını düşünüyorum
Tartı hemen inmez ki hiç! Bana herkes ne kadar zayıflamışsın diyor ama tartı hep aynı. Acele etme

zor valla tosiam ya insan servise vermese aklı kalır ben yanında olacağım halde sorun yapıyorum baksana. Allah yardımcısi olsun kuzeninin de

haftasonu temizlik yetiyo demi:)

Ay şu an daha güzel bir Türk kahvesi yaptım, keyif yapıyorum valla
İçince başlarım :)) çok takmıyorsun yaa çalışırken ne bileyim ya da ben mi öyleyim, zaten evde yokum gözüme batmıyor
Cumartesi günü yapıyorum temizligimi oh mis gibi oturuyorum 2 gün

Cici erken belirti 3 haftadan sonra olur ki oda herkeste olmaz. Çünkü zaten benzer belirtiler adet olucakkende olur. 4 haftadan sonra adet olacağımız zaman geçiyor ya işte o zaman başlar belirtiler. Yerleşme zamanı batmada o zaman olur.
En çok 7.haftadan sonra olur.
Hele ilişkiden sonraki hafta hissetmek olmaz.
Senin ruhen algıların çok açık şu an olmayan şeyleri bile hissedebilirsin buda çok normal.

Hayırlı zamanda hayırlı evlat gelsin inş.

Normal adet günün ne zaman?

Yaşadığım kadar vururum ağzına ha
Bi tedirginlik hali var üstümde napiyim bu baş dönmeleriyle geldi gitmiyor.

Mutfağa giricem şimdi kahvaltı hazırlıycam.

Soğanlı yımırta yapicim.

Yaşadığım kadar vururum ağzına ha
Bi tedirginlik hali var üstümde napiyim bu baş dönmeleriyle geldi gitmiyor.

Mutfağa giricem şimdi kahvaltı hazırlıycam.

Soğanlı yımırta yapicim.

At o tedirginliği üstünden. Baş dönmelerine karşı da savaş aç, benim başım dönmüyor ki de. Pozitif enerji yay evrene

Afiyet olsun canım ben de sabah sabah sucuk mucuk uğraştım durdum :))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…