- 11 Nisan 2007
- 88.071
- 518.229
- 1.223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #43.801
Bu hafta sonu eşim çalışıyorçok mutsuzum
Saol canım öyle oldu şükürA deli kiz ... özune donmussun sen yavru kus
İlk mikaçta gelicek?
5 te filan galiba bilmiyorum, belli değil
Yurt dışından ceoları gelmiş, sürekli toplantıları var. Çalışmaya başladım ya ben de, hafta sonunu iple çekiyorum valla ama işte şans
Rüyamda da enteresan şeyler gördüm zaten, kendimi tuhaf hissettimkalktım kahvaltı hazırlıyorum şimdi kocişime. Kendimi suçlu hissediyorum
Edepsiz rüyalar mı gördün ovv
Kiz o zaman bu ruyada sucun ne ruyada bile gayet namislisin takdir ettm seni beybisiiiYok yaa öyle değil
Yakışıklı bir bey gördüm, benimle ilgileniyor ama ben sürekli evliyim diyip kaçmaya çalışıyorum, nereye gitsem karşıma çıkıyor
Rüyamda bile ısrarla evliyim ben gider misin diyorum
Kiz o zaman bu ruyada sucun ne ruyada bile gayet namislisin takdir ettm seni beybisiii
Seni kendime benzettim tosi ... ruya bile olsa ihanet e karsiyiz Allah bizi de eslerimizi de nefsimize ve seytana uydurmasinAma işte yine içimde tuhaf duygular vardı o yüzden suçlu hissediyorum
Seni kendime benzettim tosi ... ruya bile olsa ihanet e karsiyiz Allah bizi de eslerimizi de nefsimize ve seytana uydurmasin
Senin gibi benim de haberim yokmuş şamdan, çay aydınlattı bizi bu konudabende oynuyolar saniyodum
Senin adam da neler kaçırıyor bebidaa mi gelecek bu gençlik
boşver benim ayıcık bu kadar akıl edebiliyo
en azından iğrenç huylarıni törpülemeyi başardım
saatlerle de tekrar oynasalar keskeböyle olmuyo ya valla. kışın karanlıkta nasıl goturcem ben bu çocuğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?