- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #44.021
Oda da yer yokki kuzum keşke olsa ama küçük oğlanı doğar doğmaz hep abisiyle odasına yatırdım öyle alıştı gitti
Bunda da aynı düzeni yapmayı dusunuyorm
İns uyar da yapar
Valla tasinmaktan korkuyorm yemn olsn haahhahah
Ben kendim yatamiyirm çocukla kuzum korkuyorm bı yerini ezcem duscek diye uyuyamıyorumbizim yatakta ortamiza yatiriyodum gece kalkmak zor oluyodu. reflü yatağı vardi. onu ortaya koyup oglani da ona yatiriyodum:) sonra biraz büyüyünce o yatağı kaldirdim babasını yataktan attımyazın da odasına geçirdim. ilk günden kabul etti hiç sorun yasamadik:)
eğer aglarsa bebeği üzme at akrosu gitsin
Geçen dedm çocuğun okulu sende diye yok Yaaa diyor banayaaaa rosssherşeyi akrosa itelemek için ideal zamanlama niye dert ediyon yahu. bundan daha iyi bi fırsat olamazdi inan
olumsuz düşünmeyi yasakliyorum sana bundan sonra :)
BizimdeGözüm seğirmeye başlamıştı baktıkça
uyuştu uyuştuu bi sıkıntı oldu oralarda samdanıımkaçırdıık vallahii hele been
evet evett aynen öylee kopuncaa hiiç toparlanmıyoo :SS
Evet memeyi zamanında vermeyince deliriyor :)) işten gelince üstümü çıkartmamı elimi yüzümü yıkamamı bile zor bekliyor
napsin annesi emerek hasret gideriyo daha çok ufakgene bekliyosa iyi yani.benimki hic biseyi beklemez eline ne geçerse firlatmaya baslardi sinirden
Geldim meleğim iyim şükür sen nasılsınNerdesin ay sen
Gözüm yollarda kaldı
İyisin mi
Ben kendim yatamiyirm çocukla kuzum korkuyorm bı yerini ezcem duscek diye uyuyamıyorum
En iyisi yatağında yatsın ben kalkar emziririm napayım :)
Geçen dedm çocuğun okulu sende diye yok Yaaa diyor bana
Kime ne emanet edicem hemde akrosa
İttircem ben ona biseyler az kaldıdüşünceli anne iştenasıl rahat olcaksan öyle yap rosum:)
benim baska carem yoktu sabaha kadar agliyodu çünkü
onu üçüncüyü kaza ederken düşünecektisen bakma ona :) ufak ufak ittirirsin önce sonra da yıkar kacarsin
bide geceler uzuyoo normaldee ama benn göremediim o uzunluğuu :Ssanki 24 saatten 12 saate indi günümyetisemiyom valla hic biseye artık
kopma beybi kopmaatancan kutlicaz daha
üzüldüm gerçektenKizlar sohbetinize turp sıkmak istemem ama içimi dökmek istiyorum..
Bugün taburcu edildim bebekler hastanede kaldı. Eve geldim kızım bana soğuk davrandı benden bu çekindi 3 gün görüşmedik diye oldu hepsi...
Eve geldim annemler vardı onlar dursun istedim kızıma çok emekleri geçti çünkü. Neyse kayınvalidem de ne hikmetse bize kalmaya gelmiş ! Ya hastaneden cikan benim.. senin oğlun mu? Ben evladımı annemi babamı özlemişim. Ameliyat 1.5 saat sürdü. O sırada annemin babamın aklı fikri bendeydi ameliyat öncesi yürekleri kalktı falan.. yani eve geliyorum annemler gidecek bugün. Niye çünkü kv geldi.. şaka gibi..
Hastanede bana istersem kalabileceğimi söylediler. Çocukların emme refleksi simdi yok. Anne ile bag olsun diye kaldırıyorlarmis hastanede ben başkasından duymadım bizimkinde oluyormuş ama. Şimdi evdeki kızımı bırakıp gideceğim kv ye güvenmiyorum kızımla çok vakit geçirmedi benim engellememle değil kendi öyle ister o ne zaman isterse o zaman görüşülür. Ne kadar iyi bakabilir. Akli fikri lafta sozde. Akşama kadar konusur... Neyse hastanede ne kadar kalacakları belli değil. Çok küçükler. Ben en az 3 hafta hastanede kalırsam evdeki nolur ? Kalmazsam oradakiler ne olur?
Siz olsanız ne yapardınız? Ne yapayım ben..
Hiç belli de etmeniz saolunBizimde
İyiyim ben de. Bugünü sakatlanmadan tamamladımGeldim meleğim iyim şükür sen nasılsın ❤
Annenle babanı gönderme. Kime güveniyorsan onunla devam et. Yeni doğum yapmışsın zaten kimsenin entrikalarıyla uğraşmaKizlar sohbetinize turp sıkmak istemem ama içimi dökmek istiyorum..
Bugün taburcu edildim bebekler hastanede kaldı. Eve geldim kızım bana soğuk davrandı benden bu çekindi 3 gün görüşmedik diye oldu hepsi...
Eve geldim annemler vardı onlar dursun istedim kızıma çok emekleri geçti çünkü. Neyse kayınvalidem de ne hikmetse bize kalmaya gelmiş ! Ya hastaneden cikan benim.. senin oğlun mu? Ben evladımı annemi babamı özlemişim. Ameliyat 1.5 saat sürdü. O sırada annemin babamın aklı fikri bendeydi ameliyat öncesi yürekleri kalktı falan.. yani eve geliyorum annemler gidecek bugün. Niye çünkü kv geldi.. şaka gibi..
Hastanede bana istersem kalabileceğimi söylediler. Çocukların emme refleksi simdi yok. Anne ile bag olsun diye kaldırıyorlarmis hastanede ben başkasından duymadım bizimkinde oluyormuş ama. Şimdi evdeki kızımı bırakıp gideceğim kv ye güvenmiyorum kızımla çok vakit geçirmedi benim engellememle değil kendi öyle ister o ne zaman isterse o zaman görüşülür. Ne kadar iyi bakabilir. Akli fikri lafta sozde. Akşama kadar konusur... Neyse hastanede ne kadar kalacakları belli değil. Çok küçükler. Ben en az 3 hafta hastanede kalırsam evdeki nolur ? Kalmazsam oradakiler ne olur?
Canım annenler kv geldi diye niye gitti kii,bı kaç gün daha kalsalardi hem sana destek olurlardı,ev almıyor mu kiKizlar sohbetinize turp sıkmak istemem ama içimi dökmek istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?