Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bizim yatakta ortamiza yatiriyodum gece kalkmak zor oluyodu. reflü yatağı vardi. onu ortaya koyup oglani da ona yatiriyodum:) sonra biraz büyüyünce o yatağı kaldirdim babasını yataktan attım yazın da odasına geçirdim. ilk günden kabul etti hiç sorun yasamadik:)
eğer aglarsa bebeği üzme at akrosu gitsin

Ben kendim yatamiyirm çocukla kuzum korkuyorm bı yerini ezcem duscek diye uyuyamıyorum
En iyisi yatağında yatsın ben kalkar emziririm napayım :)

yaaaa rosss herşeyi akrosa itelemek için ideal zamanlama niye dert ediyon yahu. bundan daha iyi bi fırsat olamazdi inan

olumsuz düşünmeyi yasakliyorum sana bundan sonra :)
Geçen dedm çocuğun okulu sende diye yok Yaaa diyor bana
Kime ne emanet edicem hemde akrosa

uyuştu uyuştuu bi sıkıntı oldu oralarda samdanıım kaçırdıık vallahii hele been

evet evett aynen öylee kopuncaa hiiç toparlanmıyoo :SS

sanki 24 saatten 12 saate indi günüm yetisemiyom valla hic biseye artık

kopma beybi kopma atancan kutlicaz daha

Evet memeyi zamanında vermeyince deliriyor :)) işten gelince üstümü çıkartmamı elimi yüzümü yıkamamı bile zor bekliyor

napsin annesi emerek hasret gideriyo daha çok ufak gene bekliyosa iyi yani.benimki hic biseyi beklemez eline ne geçerse firlatmaya baslardi sinirden

napsin annesi emerek hasret gideriyo daha çok ufak gene bekliyosa iyi yani.benimki hic biseyi beklemez eline ne geçerse firlatmaya baslardi sinirden

Bizimki de yapışıyor hemen eteğime al beni kucağına diye. Üzülüyorum öyle yapınca da

Ben kendim yatamiyirm çocukla kuzum korkuyorm bı yerini ezcem duscek diye uyuyamıyorum
En iyisi yatağında yatsın ben kalkar emziririm napayım :)

düşünceli anne işte nasıl rahat olcaksan öyle yap rosum:)

benim baska carem yoktu sabaha kadar agliyodu çünkü

Geçen dedm çocuğun okulu sende diye yok Yaaa diyor bana
Kime ne emanet edicem hemde akrosa

onu üçüncüyü kaza ederken düşünecekti sen bakma ona :) ufak ufak ittirirsin önce sonra da yıkar kacarsin

İttircem ben ona biseyler az kaldı mecbur biriyle ilgilencek
Ağlayan olunca mecbur öyle olur samdanm benmkiler de sürekli aglayan bebek olsaydı bnm de son çarem o olurdu gerçi aglamadi da değiller de inatla yataklarina yatırıp uykusuz kaldım

Kizlar sohbetinize turp sıkmak istemem ama içimi dökmek istiyorum..
Bugün taburcu edildim bebekler hastanede kaldı. Eve geldim kızım bana soğuk davrandı benden bu çekindi 3 gün görüşmedik diye oldu hepsi...

Eve geldim annemler vardı onlar dursun istedim kızıma çok emekleri geçti çünkü. Neyse kayınvalidem de ne hikmetse bize kalmaya gelmiş ! Ya hastaneden cikan benim.. senin oğlun mu? Ben evladımı annemi babamı özlemişim. Ameliyat 1.5 saat sürdü. O sırada annemin babamın aklı fikri bendeydi ameliyat öncesi yürekleri kalktı falan.. yani eve geliyorum annemler gidecek bugün. Niye çünkü kv geldi.. şaka gibi..

Hastanede bana istersem kalabileceğimi söylediler. Çocukların emme refleksi simdi yok. Anne ile bag olsun diye kaldırıyorlarmis hastanede ben başkasından duymadım bizimkinde oluyormuş ama. Şimdi evdeki kızımı bırakıp gideceğim kv ye güvenmiyorum kızımla çok vakit geçirmedi benim engellememle değil kendi öyle ister o ne zaman isterse o zaman görüşülür. Ne kadar iyi bakabilir. Akli fikri lafta sozde. Akşama kadar konusur... Neyse hastanede ne kadar kalacakları belli değil. Çok küçükler. Ben en az 3 hafta hastanede kalırsam evdeki nolur ? Kalmazsam oradakiler ne olur?

Siz olsanız ne yapardınız? Ne yapayım ben..

sanki 24 saatten 12 saate indi günüm yetisemiyom valla hic biseye artık

kopma beybi kopma atancan kutlicaz daha
bide geceler uzuyoo normaldee ama benn göremediim o uzunluğuu :S

yaaa inşallahh samdanıım ama benim için kötüü bi gelişme oldu belki biraz da o sıkmış olabilir canımıı

üzüldüm gerçekten ben pek bilmiyorum ama, sağlıkla evee gelsiin minikler inşallahh bide aklıma geldi bizim de bi yakımız üçüzleri oldu, erken doğup küçük oldukları için 1 ay kadar hastanede kaldılar üçü de. O da hastaneye gidip geliyordu ara ara.

Annenle babanı gönderme. Kime güveniyorsan onunla devam et. Yeni doğum yapmışsın zaten kimsenin entrikalarıyla uğraşma

Canım annenler kv geldi diye niye gitti kii,bı kaç gün daha kalsalardi hem sana destek olurlardı,ev almıyor mu ki ya da keşke eşin konussaydi da kv gelmeseydi anne ev kalabalık olmasın nihalin ailesi gidince gel yardımcı ol sende falan deseydi.

Şu derdinin içinde bıde bunlarla ugrasiyosun canım benim, inşallah tez vakitte çıkarıp getirirsin evine miniklerini evde ki kızına daayri üzüldüm canım bence imkan varsa gidip gelmen daha mantıklı hastaneye orda kalmaktansa,daha çok araya soğukluk girmesin kizinla derim ben

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…