- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #44.061
Anneni babanı eşini kızını al götür beraberinde. Akşam olunca dönsünler. Toplasan 3 günmüş zaten. Stres olmaya değmez. En iyi hissetirecek yöntemin neyse doğrun o olsun uygula
Hiç zahmet edip başlamasaymış
Hiç zahmet edip başlamasaymış
3 gün kalmış aklımda ya3 gün değil en az 3 hafta
Yok artıkAynı ben de öyle oldum :)
3 gün kalmış aklımda ya
Kaynanada işi zora sokcam diye ıkınmasa problem yok aslında
Ben her sabah kalkınca böyle oluyorum emzirme sütyeninin ağzı yüzü kaymış oluyorYok artık
Yani bir defa sweatimi ters giyip sabah ekmek almaya gitmiştim. Ama saat 6 falandı. Görenler kısıtlıydı neyseki
Aynen Samdanım 2018 2019 değişmediği için o yıllardan kalanlar da bize dahil olcak. Napalım onlar da gelsin alıştık zatenhadi ya. ama girilmiş sınav için değiştiremezler sistemi kuzu. senim gireceğin değişmiştir mecburen. bide şöyle düşün 40 binlik alimdan kalanlar var sen yeni puan alcaksin atanayanlar da tekrar girecek. çok etkilemez aslında seni bence hiç bozma moralini
Böyle günlerde köstek olmasalar keşke. Gelinin annesiyle aşık atıcam diye paralananları görünce dayanamam hiçEn nefret ettiğim gerzek kaynana tipi.
Benim kvnin yan komşusu geliniyle altlı üstlü oturuyor. Kız doğum yapmış annesi kızın evinde kalacak. Kaynana çıkmış yukarı kızın kocasına sen git aşağıda kal ben burada kalayım demiş. Kız da basmış kalayı haklı olarak. Ruh hastasına bak aynı binada alt kattasın zaten, ne işin var yukarıda. Ölür müsün öldürür müsün bunları
Yedekle şunları. Pek uzun ömürlü olmuyorlar çekiştirilmekten. 2.yi düşünüyor musun (Ben her sabah kalkınca böyle oluyorum emzirme sütyeninin ağzı yüzü kaymış oluyor
Yedekle şunları. Pek uzun ömürlü olmuyorlar çekiştirilmekten. 2.yi düşünüyor musun ()
Eh dikkat o zamanAman aman aman pu pu pu eshedu
Eh dikkat o zaman
Böyle günlerde köstek olmasalar keşke. Gelinin annesiyle aşık atıcam diye paralananları görünce dayanamam hiç
Korkuya mahal verme. Çalıştığın için böyle küçük sürprizler,kanatlandırır sonra.Aynen canım dikkat ediyorum da korkmuyor da değilim yani. Her ay bir gerilim, her ay bir korku. Ben o kistlere rağmen korunmasız ilk ilişkide hamile kaldım ya, cidden korkmamak elde değil
Korkuya mahal verme. Çalıştığın için böyle küçük sürprizler,kanatlandırır sonra.
İsteyenin olsun inşallah
Seninki ingilterede güneş gibi. Araki bulasınBenim kv sağolsun, doğuma 1 ay kala dedi ki annen gelsin sizde kalsın. Benden ne isteğin varsa söyle ama en iyi annen ilgilenir. Doğum yaptığımda da hastanedeydi, doğumdan çıkar çıkmaz koştu eve gitti yatağımı hazırlamaya, çorba yaptı getirdi. Türk kahvesi istedim hazır etti. Annem kaldığı süre boyunca hasta diye geldi her gün temizliğe yardım etti, evinden yemek yapıp getirdi. Valla hakkını nasıl öderim bilmem, hem bende hem annemde emeği çok büyük.
Seninki ingilterede güneş gibi. Araki bulasın
Ben bulaştırmam pek. Ne evime,ne düzenime.
Elinden de gelmez pek.
Ah benim canim gulnihalim Allah yarr ve yardimcin olsun kuzummm baska bisey diyemeyecegim . Bebeklerin biran evvel guclenir kuvvetlenirler de insallah cikar evinizie gidersinix hep birlikteKizlar sohbetinize turp sıkmak istemem ama içimi dökmek istiyorum..
Bugün taburcu edildim bebekler hastanede kaldı. Eve geldim kızım bana soğuk davrandı benden bu çekindi 3 gün görüşmedik diye oldu hepsi...
Eve geldim annemler vardı onlar dursun istedim kızıma çok emekleri geçti çünkü. Neyse kayınvalidem de ne hikmetse bize kalmaya gelmiş ! Ya hastaneden cikan benim.. senin oğlun mu? Ben evladımı annemi babamı özlemişim. Ameliyat 1.5 saat sürdü. O sırada annemin babamın aklı fikri bendeydi ameliyat öncesi yürekleri kalktı falan.. yani eve geliyorum annemler gidecek bugün. Niye çünkü kv geldi.. şaka gibi..
Hastanede bana istersem kalabileceğimi söylediler. Çocukların emme refleksi simdi yok. Anne ile bag olsun diye kaldırıyorlarmis hastanede ben başkasından duymadım bizimkinde oluyormuş ama. Şimdi evdeki kızımı bırakıp gideceğim kv ye güvenmiyorum kızımla çok vakit geçirmedi benim engellememle değil kendi öyle ister o ne zaman isterse o zaman görüşülür. Ne kadar iyi bakabilir. Akli fikri lafta sozde. Akşama kadar konusur... Neyse hastanede ne kadar kalacakları belli değil. Çok küçükler. Ben en az 3 hafta hastanede kalırsam evdeki nolur ? Kalmazsam oradakiler ne olur?
Siz olsanız ne yapardınız? Ne yapayım ben..
Nihal bnce annenler gitmesin eğer kv ye givenmiyorsan aklın her türlü bı yerlerde kalacak çocukları bakmaya gitsen evdekinde evdekini baksan cocuklarindaKizlar sohbetinize turp sıkmak istemem ama içimi dökmek istiyorum..
Bugün taburcu edildim bebekler hastanede kaldı. Eve geldim kızım bana soğuk davrandı benden bu çekindi 3 gün görüşmedik diye oldu hepsi...
Eve geldim annemler vardı onlar dursun istedim kızıma çok emekleri geçti çünkü. Neyse kayınvalidem de ne hikmetse bize kalmaya gelmiş ! Ya hastaneden cikan benim.. senin oğlun mu? Ben evladımı annemi babamı özlemişim. Ameliyat 1.5 saat sürdü. O sırada annemin babamın aklı fikri bendeydi ameliyat öncesi yürekleri kalktı falan.. yani eve geliyorum annemler gidecek bugün. Niye çünkü kv geldi.. şaka gibi..
Hastanede bana istersem kalabileceğimi söylediler. Çocukların emme refleksi simdi yok. Anne ile bag olsun diye kaldırıyorlarmis hastanede ben başkasından duymadım bizimkinde oluyormuş ama. Şimdi evdeki kızımı bırakıp gideceğim kv ye güvenmiyorum kızımla çok vakit geçirmedi benim engellememle değil kendi öyle ister o ne zaman isterse o zaman görüşülür. Ne kadar iyi bakabilir. Akli fikri lafta sozde. Akşama kadar konusur... Neyse hastanede ne kadar kalacakları belli değil. Çok küçükler. Ben en az 3 hafta hastanede kalırsam evdeki nolur ? Kalmazsam oradakiler ne olur?
Siz olsanız ne yapardınız? Ne yapayım ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?