- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.088
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #44.041
Ben hastanede kalmaya gidersem oğlu kalacak diye kalmaya hayli hayli gelir diyorum ama gerçekten bir kez emanet ettim karşı komşusunun oğluyla konusacam diye çocuğu bırakmış çocuk ana caddeye çıkmıştı 2 yaşındaydı o zaman.. yani ben nasıl güvenip gideceğim. Gitmezsen kötü anne mi olacağım.. bilemiyorum...Annenle babanı gönderme. Kime güveniyorsan onunla devam et. Yeni doğum yapmışsın zaten kimsenin entrikalarıyla uğraşma
Ben de öyle diyorum ama kal diyor görümce kocam falan.. yani kolay değil benim içinde. 2 ye bolundum hastanede kalmak da yıpratıcı. 4 5 anne ile bir odada kalacakmisiz.Canım annenler kv geldi diye niye gitti kii,bı kaç gün daha kalsalardi hem sana destek olurlardı,ev almıyor mu kiya da keşke eşin konussaydi da kv gelmeseydi anne ev kalabalık olmasın nihalin ailesi gidince gel yardımcı ol sende falan deseydi.
Şu derdinin içinde bıde bunlarla ugrasiyosun canım benim, inşallah tez vakitte çıkarıp getirirsin evine miniklerinievde ki kızına daayri üzüldüm canım bence imkan varsa gidip gelmen daha mantıklı hastaneye orda kalmaktansa,daha çok araya soğukluk girmesin kizinla derim ben
Canım şuan senin ne dediğin önemli görümcenin ne dediği değil, karışmasa keşke o,eşinle de konuş yada hepsiyle uygun bı dille konus yani,şimdi kalmada benim ailem gidince gel kal hala yardima ihtiyacım olacak nede olsa bı sure de.Ben de öyle diyorum ama kal diyor görümce kocam falan.. yani kolay değil benim içinde. 2 ye bolundum hastanede kalmak da yıpratıcı. 4 5 anne ile bir odada kalacakmisiz.
Annemlerin kalmasına gelince iki tarafla da aynı sehirdeyiz. Şimdi kadın pilini pirtini almış gelmiş.. babam gidelim dedi. Zorlarına gitti çünkü beni bekliyorlardı. Ben yokken bu eve girmek bile istememisler. Şimdi mutlu olmuşlardı ama kv kalacak...
Canım şuan senin ne dediğin önemli görümcenin ne dediği değil, karışmasa keşke o,eşinle de konuş yada hepsiyle uygun bı dille konus yani,şimdi kalmada benim ailem gidince gel kal hala yardima ihtiyacım olacak nede olsa bı sure de.
Annenlere üzüldüm canım ya zorlarına gitmiş bide,ne ayıp bilerek yapmış gibi kv
Sağ olun canım. Evet gidip gelme imkanı var... Ama böyle bir imkan var ve ben değerlendirmiyorum diye de içim içimi yiyorJawlensky kuzum herşeyden önce üzme kendini lütfen. Senin iyileşme zamanın lohusasın en kötü şey üzülmen.
Uyuyup dinleniceksin doğum yaptın sen.
Evdeki yavru kötü olmuştur sen yoksun ve kardeşleri geldi çok normal ama geçici şeyler.
Ona bi hediye falan mı alsaydınız abla oldu diye kardeşler getirdi falan derler.
Hastane çok uzak değilse kalma değilde hergün gitmeni tavsiye ederim arabanız var mı yada ulaşımı kolay mı? Emme refleksi gelişicek illaki orda da süt sağarsın.
Eşine kızdım bu durumda sessiz kalmasına.
Lohusa kadınsın ameliyatlısın bi duş alman gerekse üstünü değişmen gerekse annen yapar yıkar vs kv olur mu hiç annen varken?
Kimse için sessiz kalmana değmez ben annemin durmasını istiyorum diyceksin ömründe kaç kere doğumun olucak ki?
Annende kimsenin lafını düşünmeyip kalsın.
Lafları sözleri batsın ne yapabilir en fazla gelin doğumdan sonra anasını istedi beni istemedi der anası gelini doldurdu der amaaaaaaaaan çokta fifi
Bir ihtimalde şöyle olabilir bebekler çıkınca annen kalmaya gelse daha iyi olabilir. Bende ameliyatlıydım gece emzirmeye birinin vermesi gerekiyodu ilk günler kalkamıyodum.
Tabi sen onlar çıkana baya toparsın ama seninkiler 2 tanebiri lazım ilk zaman
Sağ olun canım. Evet gidip gelme imkanı var... Ama böyle bir imkan var ve ben değerlendirmiyorum diye de içim içimi yiyor
Ben hastanede kalmaya gidersem oğlu kalacak diye kalmaya hayli hayli gelir diyorum ama gerçekten bir kez emanet ettim karşı komşusunun oğluyla konusacam diye çocuğu bırakmış çocuk ana caddeye çıkmıştı 2 yaşındaydı o zaman.. yani ben nasıl güvenip gideceğim. Gitmezsen kötü anne mi olacağım.. bilemiyorum...
Değerlendirmiyorum diye düşünme, evdeki de seni görmek ister. 3 hafta hastanede kalırsan evdekini nasıl göreceksin? Merak etme şu an ikizler güvendeler kuzum, gidebildiğin kadar çok git, dur orada gündüzleri ama akşam dön kızını uyut derim ben.
Eşine de söyle açıkça annesi olduğu için senin ailenin kalamayacağını, onun annesini gündüzleri misafir edebileceğinizi söyle eğer isterse. Gece kalmasın. Lütfen pasif kalma kuzum şu an annene herkesten çok ihtiyacın var.
Canını da sıkma, dilediğini söyle dilediğini yap. Şu an küfür etsen lohusalık diyecekler :) boşver, kimseyi hoş tutmak zorunda değilsin
Allah razı olsun hepinizdenTabii ki kötü anne olmayacaksın deli misin, neden öyle düşünüyorsun. Gündüzleri gidip göreceksin yine. Evi onlar için hazırlaman da lazım. Kızını evde bırakıp kalmaya gittiğinde daha çok hırçınlaşabilir seni özleyeceği için bunu da düşün. Iki türlü de kötü anne olmayacaksın, şu an ikizler güvendeler rahatlar önce onu düşün rahatla biraz kuzum. Sen onların annelerisin, her türlü o bağ oluşacak merak etme
Allah razı olsun hepinizden
Sizin düşünceleriniz çok önemliydi benim için.. dediğin gibi kızım çok hircinlasacak belki bana kardeşlerine düşman olacak.. ikilemde kalmak.zor. inşaat yarın hemşireler şimdilik gerek olmadığını emme refleksi gelişince kalmanın daha doğru olduğunu söylerler
Kizlar sohbetinize turp sıkmak istemem ama içimi dökmek istiyorum..
Bugün taburcu edildim bebekler hastanede kaldı. Eve geldim kızım bana soğuk davrandı benden bu çekindi 3 gün görüşmedik diye oldu hepsi...
Eve geldim annemler vardı onlar dursun istedim kızıma çok emekleri geçti çünkü. Neyse kayınvalidem de ne hikmetse bize kalmaya gelmiş ! Ya hastaneden cikan benim.. senin oğlun mu? Ben evladımı annemi babamı özlemişim. Ameliyat 1.5 saat sürdü. O sırada annemin babamın aklı fikri bendeydi ameliyat öncesi yürekleri kalktı falan.. yani eve geliyorum annemler gidecek bugün. Niye çünkü kv geldi.. şaka gibi..
Hastanede bana istersem kalabileceğimi söylediler. Çocukların emme refleksi simdi yok. Anne ile bag olsun diye kaldırıyorlarmis hastanede ben başkasından duymadım bizimkinde oluyormuş ama. Şimdi evdeki kızımı bırakıp gideceğim kv ye güvenmiyorum kızımla çok vakit geçirmedi benim engellememle değil kendi öyle ister o ne zaman isterse o zaman görüşülür. Ne kadar iyi bakabilir. Akli fikri lafta sozde. Akşama kadar konusur... Neyse hastanede ne kadar kalacakları belli değil. Çok küçükler. Ben en az 3 hafta hastanede kalırsam evdeki nolur ? Kalmazsam oradakiler ne olur?
Siz olsanız ne yapardınız? Ne yapayım ben..
bide geceler uzuyoo normaldee ama benn göremediim o uzunluğuu :S
yaaa inşallahh samdanıım ama benim için kötüü bi gelişme oldu belki biraz da o sıkmış olabilir canımıı
Samdan yaa benim kiz 3 u bitirdi ama hala bana yapisikk hep ben hep benn ... ama babasyla olan paylasimlari artti eskiye goreben onun minnak ayaklarını yerim
çok küçük daha annesi. benim oğlan o kadarken ben sabaha kadar ayağımda uyutuyodum. ya da sabaha kadar ağlaya ağlaya emiyodu.
biraz daha büyüsün bak ne kadar güzel olacak:) son bi haftadir baba baba diye ölecek
eline geçen bi yudum suyu bi gıdım ekmeği hemen babasiyla paylasmaya çalışıyo
belki senin kız da biraz büyüyünce baba ister:) 2 yaş civarı bağımsızlık ilan ediyolar ya. o zaman anneye ilgi azalmaya başlıyo sanırım:)
Samdanım normalde biz girdiğimiz sınav yılının puanını önümüzdeki 2 yıl boyunca tercihlerde kullanabiliyoduk. 2 gün önce bi düzenleme geldi. 2020 ile beraber tercihlerde puanlar sadece 1 yıl geçerli olacak ama 2018 ve 2019 puanı olanları kapsamıyormuş bu düzenleme. Yani ben 2020 puanımla tek yıl tercih yapacakken aslında 2018 2019 lularla beraber tercihimi yapıcam. Öğretmen atamaları da malum 40.000 i geçtiği olmadı kaç yıldır. Bakalım artık yinede nasipte neyse o.yaaa hayırdır canım ne oldu
Samdan yaa benim kiz 3 u bitirdi ama hala bana yapisikk hep ben hep benn ... ama babasyla olan paylasimlari artti eskiye gore
Samdanım normalde biz girdiğimiz sınav yılının puanını önümüzdeki 2 yıl boyunca tercihlerde kullanabiliyoduk. 2 gün önce bi düzenleme geldi. 2020 ile beraber tercihlerde puanlar sadece 1 yıl geçerli olacak ama 2018 ve 2019 puanı olanları kapsamıyormuş bu düzenleme. Yani ben 2020 puanımla tek yıl tercih yapacakken aslında 2018 2019 lularla beraber tercihimi yapıcam. Öğretmen atamaları da malum 40.000 i geçtiği olmadı kaç yıldır. Bakalım artık yinede nasipte neyse o.
Anneni babanı eşini kızını al götür beraberinde. Akşam olunca dönsünler. Toplasan 3 günmüş zaten. Stres olmaya değmez. En iyi hissetirecek yöntemin neyse doğrun o olsun uygulaBen hastanede kalmaya gidersem oğlu kalacak diye kalmaya hayli hayli gelir diyorum ama gerçekten bir kez emanet ettim karşı komşusunun oğluyla konusacam diye çocuğu bırakmış çocuk ana caddeye çıkmıştı 2 yaşındaydı o zaman.. yani ben nasıl güvenip gideceğim. Gitmezsen kötü anne mi olacağım.. bilemiyorum...
Masallah subhanallah senin oglun yeniliklere cok kolay adapte oluyor diye konusmustuk bi kere daha onaylandibizim yatakta ortamiza yatiriyodum gece kalkmak zor oluyodu. reflü yatağı vardi. onu ortaya koyup oglani da ona yatiriyodum:) sonra biraz büyüyünce o yatağı kaldirdim babasını yataktan attımyazın da odasına geçirdim. ilk günden kabul etti hiç sorun yasamadik:)
eğer aglarsa bebeği üzme at akrosu gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?