Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
canım benim ya
öncelikle sağlıkla büyüsünler doğum yapmışsın..
inşallah hemencecik büyüsünlerde kucağına al böyle çok zor oluyordur
Evet canım çok zor inşaallah hemen buyurler kuvoz diyince pek bir şey ifade etmezdi ama başa gelince çok zor olduğunu anladım... Rabbim yardımcımız olsun teşekkür ederim

Evet canım çok zor inşaallah hemen buyurler kuvoz diyince pek bir şey ifade etmezdi ama başa gelince çok zor olduğunu anladım... Rabbim yardımcımız olsun teşekkür ederim

Allah yardımcın olsun Gulnihalcim

hepbirlikte musmutlu çıkın o hastaneden canım, bugünleri unutacak kadar güzel günler yaşayın inşallah aklınıza bile gelmesin

Bi pırasa yedirmediniz adama ne var ne oldu el ele tutuşup 3 kere Cici etiketi yaptığınız için geldim
Biraz logaritma biraz aritmetik, sinüsü kosünüsü, karakökü derken hangi sayfadan okumaya başlayacağımı buldum. Hoplaya zıplaya okumaya çalıştım biriken 100 sayfayı. Tabiki pazarda göz satılmadığı için hepsini okumadım
Ama gereken kadar bilgiyi elde ettim
poncikvegece fıstığımmmmmmmmmm yaaa nasıl sevindim anlatamam Hem çok şaşırdım hem çok sevindim gebelik haberine
Baharda baharda diyordun bak baharda yaptın gördün mü kasımda sonuçta sonbahar
4 haftalıkmış maşallah Şayet bende gebeysem 2 hafta falan mı olacak aramızda bilemiyorum, kosinüsle sinüsle bile bunu hesaplayamam
Allah sağlık ve hayırla kucağına alacağın günü göstersin hepimize ♥ Tek mi çift mi olduğu belli mi?
----------
Öte yandan dün yakuzagiller kabile olarak geldiler. Kenafir gözleriyle nazar edip durmuş olacaklar ki dünden beri sayısını bir noktadan sonra unuttuğum kadar bardak kırıldı
Gitti takımlar hep.
Gece de çok geç kalktıları için sabah zombi gibi okula gittim.
Yarın bir akrabanın nikahı olacak okuldan izinliyim, okula gitmeyeceğim yarın.
Geyşam da bu gece nöbette..
Bende durumlar böyle.
Sizde durumlar nasıl bakalım
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
Youlost16
Psikolojik Deliii
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
Bonus
minik kalp0753
Nego
@malii
kk birinci noteri
fenomen
HayatSevinceGuzel
E Efruzi
S Siyah_incim
Fstkmmhee
chamallows
Elifcig93
T Tatlianne20
poncikvegece
Amecey
B blossom-
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
T Tatlianne20
M mehlika nur
AnneAslan
Pembe Bal10cuk
C Calcifer
I inessa armand
_CaNanSu_
B BUSR4
D1DEM

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…