Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hoş geldin cicim, kırılsın da tek size bir şey olmasın, benim parmağın yarısı uçtu bugün sargılı duruyor, traş bıçağı kesti, oluk oluk kan aktı resmen çok zor durdu, sargıyı açmaya korkuyorum.
Bunu niye yazdım cana geleceğine mala gelsin

Onun da bardaklari kırılsın ins
Seni zombi ettiler
Bnmki de bu gece nöbete gidecek dönüyor şuan başımda
Gel takilak bebek
Üç beş tur atalim

Ohaa kaçırmışım negom bunu
Geçmiş olsun dikislik olabilir mi nasıl bir kesim yaptın da kendine kıydın

B Brunello Cicinelli böyle bir yorumun ancak senin tarafından geleceğini bilmem gerekiyordu doğru diyorsun brom bahar da geldi Kasım da bir sonbahar çok haklısın bunu hç düşünmemiştim hazırlıksız yakalandık, gerçekten hiç beklemiyorduk öyle ki ilaç kullanmama rağmen aklımın ucundan geçmemişti, geleceği varmış demek ki biz beklemek istedik ama demek ki o istememiş :)) Benim değerim 250lerde çıktı dün yani o da 4 haftayı gösteriyor tabi net değilim bilemiyorum tam. Haftaya doktora gitmeyi düşünüyorum .
Ben beklemediğim bir olay olduğu için öyle test falan yapmadım adet gecikince merak edip öylesine gidip kan verdim hastane önümde olunca dur la bi gidem dedim 1 saatte öğrendim
Darısı sana olsun inşallah tutmuştur yumurtlama üzerinden kaç geçti 12 -13 geçti ise bakabilirsin, testte çok silikte olsa gözle görülecek kadar çıkar ben diğer gebeliğimde 12. Günde kaset testte öğrenmiştim
Bu arada gözün aydın, gitmişler malum banlıydım çok katılamadım rabbim tekrarını yaşatmasın birdaha gelmesinler inşallah

Ohaa kaçırmışım negom bunu
Geçmiş olsun dikislik olabilir mi nasıl bir kesim yaptın da kendine kıydın
Canım dikişlik parça kalmadı deri koptu orta parmağın ucu kenarı. Epey derin oldu. Bakalım şimdi iyice sargılı, hani dikiş atılacak gibi olsa yanımda asm var hemen giderdim ama dikişlik parça kalmadı, eşimin traş bıçağını tuttum yanlışlıkla

Buna da şükür müü desek acaba Cicimm kenafirgilleer çıkmış gitmiş olsun tüm kötü enerjiler. Olmadı bi sirke yüklemesi daha

Ben de bugünü kendime ayırdım, keyif yapıyorum

Geçmiş olsuun

kız nasıl becerdın o kdr kesmeyi
ilk evlendiğimz zaman bnmde kesilmişti önce eşim bayıldı valla

değil canm gardiyan
mapus damlarını koruyor
Ay ben çok özeniyorum o mesleğe
Keşke bende gardiyan olsaydım babam kadından gardiyan olmaz seni içerdeki mahkumlar keser boğazonı atar demişti, canım babam kulakları çınlasın hep su serper böyle yüreklere tövbe yaaa

kız nasıl becerdın o kdr kesmeyi
ilk evlendiğimz zaman bnmde kesilmişti önce eşim bayıldı valla
Olacağı varmış kuzum birden gitti
Eşim yanımda olsa sırtlar acile götürür yatışımı yaptırırdı pimpirikli
Kan durmuyor napıyım dedim geliyoruuuum diye yüzüme kapattı telefonu
Mesaj attım sakın gelme asm var giderim iyi misin dedim

Ne diyorsun negom
Gittin mi doktora dikiş falan var mı

ay o nasıl gözmüş kızzz o kadar bardak kırılmış aman sana bişey olmasındaa kuzum
Valla iş güç aynı be Cicim nolsun, monoton hayat devam

kadınlar da var canm ama onlar kadın mahkumlara bakıyorlar ve cidden kadın için ideal bir meslek değil bnce cok yıpratıcı kadın tanıdıgm var gardiyan psikoloji gidik yerlerde
ya da kadın ziyaretcilri arıyorlar birimleri var yani erkkelern içince pek durmuyorlar erkek mahkumlardan onlar sorumlu olmuyor nasıl dövcekmş :d

aaa çok geçmiş olsun Negom ayy kıyamam şimdi nasılsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…