- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #44.921
Hoş geldin cicim, kırılsın da tek size bir şey olmasın, benim parmağın yarısı uçtu bugün sargılı duruyor, traş bıçağı kesti, oluk oluk kan aktı resmen çok zor durdu, sargıyı açmaya korkuyorum.Bi pırasa yedirmediniz adama ne var ne oldu el ele tutuşup 3 kere Cici etiketi yaptığınız için geldim
Biraz logaritma biraz aritmetik, sinüsü kosünüsü, karakökü derken hangi sayfadan okumaya başlayacağımı buldum. Hoplaya zıplaya okumaya çalıştım biriken 100 sayfayı. Tabiki pazarda göz satılmadığı için hepsini okumadım
Ama gereken kadar bilgiyi elde ettim
poncikvegece fıstığımmmmmmmmmm yaaa nasıl sevindim anlatamam Hem çok şaşırdım hem çok sevindim gebelik haberine
Baharda baharda diyordun bak baharda yaptın gördün mü kasımda sonuçta sonbahar
4 haftalıkmış maşallahŞayet bende gebeysem 2 hafta falan mı olacak aramızda bilemiyorum, kosinüsle sinüsle bile bunu hesaplayamam
Allah sağlık ve hayırla kucağına alacağın günü göstersin hepimize ♥ Tek mi çift mi olduğu belli mi?
----------
Öte yandan dün yakuzagiller kabile olarak geldiler. Kenafir gözleriyle nazar edip durmuş olacaklar ki dünden beri sayısını bir noktadan sonra unuttuğum kadar bardak kırıldı
Gitti takımlar hep.
Gece de çok geç kalktıları için sabah zombi gibi okula gittim.
Yarın bir akrabanın nikahı olacak okuldan izinliyim, okula gitmeyeceğim yarın.
Geyşam da bu gece nöbette..
Bende durumlar böyle.
Sizde durumlar nasıl bakalım
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
Bonus
@minik kalp0753
Nego
@malii
@samdan
@fenomen
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
poncikvegece
@SonEgoBukucu
@trncysl
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
C Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@tosia
@_CaNanSu_
B BUSR4
@D1DEM
Onun da bardaklari kırılsın insBi pırasa yedirmediniz adama ne var ne oldu el ele tutuşup 3 kere Cici etiketi yaptığınız için geldim
Biraz logaritma biraz aritmetik, sinüsü kosünüsü, karakökü derken hangi sayfadan okumaya başlayacağımı buldum. Hoplaya zıplaya okumaya çalıştım biriken 100 sayfayı. Tabiki pazarda göz satılmadığı için hepsini okumadım
poncikvegece fıstığımmmmmmmmmm yaaa nasıl sevindim anlatamam Hem çok şaşırdım hem çok sevindim gebelik haberine
4 haftalıkmış maşallahŞayet bende gebeysem 2 hafta falan mı olacak aramızda bilemiyorum, kosinüsle sinüsle bile bunu hesaplayamam
Allah sağlık ve hayırla kucağına alacağın günü göstersin hepimize ♥ Tek mi çift mi olduğu belli mi?
----------
Öte yandan dün yakuzagiller kabile olarak geldiler. Kenafir gözleriyle nazar edip durmuş olacaklar ki dünden beri sayısını bir noktadan sonra unuttuğum kadar bardak kırıldı
Gitti takımlar hep.
Bende durumlar böyle.
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
Bonus
@minik kalp0753
Nego
@malii
@samdan
@fenomen
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
poncikvegece
@Amecey
@trncysl
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
C Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@tosia
@_CaNanSu_
B BUSR4
@D1DEM
Ohaa kaçırmışım negom bunuHoş geldin cicim, kırılsın da tek size bir şey olmasın, benim parmağın yarısı uçtu bugün sargılı duruyor, traş bıçağı kesti, oluk oluk kan aktı resmen çok zor durdu, sargıyı açmaya korkuyorum.
Bunu niye yazdımcana geleceğine mala gelsin
Canım dikişlik parça kalmadı deri koptuOhaa kaçırmışım negom bunu
Geçmiş olsun dikislik olabilir mi nasıl bir kesim yaptın da kendine kıydın
Senin koca ne iş yapıyor, police miOnun da bardaklari kırılsın ins
Seni zombi ettiler
Bnmki de bu gece nöbete gidecek dönüyor şuan başımda
Gel takilak bebek
Üç beş tur atalim
Bi pırasa yedirmediniz adama ne var ne oldu el ele tutuşup 3 kere Cici etiketi yaptığınız için geldim
----------
Gitti takımlar hep.
Bende durumlar böyle.
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
Bonus
@minik kalp0753
Nego
@malii
@samdan
@fenomen
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
poncikvegece
@Amecey
@trncysl
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
C Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@tosia
@_CaNanSu_
B BUSR4
@D1DEM
Geçmiş olsuunCanım dikişlik parça kalmadı deri koptuorta parmağın ucu kenarı. Epey derin oldu. Bakalım şimdi iyice sargılı, hani dikiş atılacak gibi olsa yanımda asm var hemen giderdim ama dikişlik parça kalmadı, eşimin traş bıçağını tuttum yanlışlıkla
Sağol canımGeçmiş olsuun
kız nasıl becerdın o kdr kesmeyiCanım dikişlik parça kalmadı deri koptuorta parmağın ucu kenarı. Epey derin oldu. Bakalım şimdi iyice sargılı, hani dikiş atılacak gibi olsa yanımda asm var hemen giderdim ama dikişlik parça kalmadı, eşimin traş bıçağını tuttum yanlışlıkla
değil canm gardiyanSenin koca ne iş yapıyor, police mi
Ay ben çok özeniyorum o mesleğedeğil canm gardiyan
mapus damlarını koruyor
Olacağı varmış kuzum birden gittikız nasıl becerdın o kdr kesmeyi
ilk evlendiğimz zaman bnmde kesilmişti önce eşim bayıldı valla
Ne diyorsun negomHoş geldin cicim, kırılsın da tek size bir şey olmasın, benim parmağın yarısı uçtu bugün sargılı duruyor, traş bıçağı kesti, oluk oluk kan aktı resmen çok zor durdu, sargıyı açmaya korkuyorum.
Bi pırasa yedirmediniz adama ne var ne oldu el ele tutuşup 3 kere Cici etiketi yaptığınız için geldim
----------
Gitti takımlar hep.
Bende durumlar böyle.
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
Bonus
@minik kalp0753
Nego
@malii
@samdan
@fenomen
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
poncikvegece
@Amecey
@trncysl
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
C Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@tosia
@_CaNanSu_
B BUSR4
@D1DEM
Kertenkeleler sağolsunBardaklara geçmiş olsun B Brunello Cicinelli
kadınlar da var canm ama onlar kadın mahkumlara bakıyorlar ve cidden kadın için ideal bir meslek değil bnce cok yıpratıcı kadın tanıdıgm var gardiyan psikoloji gidik yerlerdeAy ben çok özeniyorum o mesleğe
Keşke bende gardiyan olsaydımbabam kadından gardiyan olmaz seni içerdeki mahkumlar keser boğazonı atar demişti, canım babam kulakları çınlasın hep su serper böyle yüreklere tövbe yaaa
Hoş geldin cicim, kırılsın da tek size bir şey olmasın, benim parmağın yarısı uçtu bugün sargılı duruyor, traş bıçağı kesti, oluk oluk kan aktı resmen çok zor durdu, sargıyı açmaya korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?