- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #44.941
Yok kuzum dikiş atılacak parça kalmadı, sargıyı açınca bakarız artık kanama sürerse mecbur giderimNe diyorsun negom
Gittin mi doktora dikiş falan var mı
OoooooOnun da bardaklari kırılsın ins
Seni zombi ettiler
Bnmki de bu gece nöbete gidecek dönüyor şuan başımda
Gel takilak bebek
Üç beş tur atalim
ben olsa al götür derim de dikişlerden korkuyorm .dOlacağı varmış kuzum birden gitti
Eşim yanımda olsa sırtlar acile götürür yatışımı yaptırırdı pimpirikli
Kan durmuyor napıyım dedim geliyoruuuum diye yüzüme kapattı telefonu
Mesaj attım sakın gelme asm var giderim iyi misin dedim
Sağol canım, parmağım uyuşuk dokunamıyorum, sargılı açmaya cesaretim yokaaa çok geçmiş olsun Negom ayy kıyamam şimdi nasılsın
Haftasonu da dönecekler kendi şehirlerine inşallahB Brunello Cicinelli gecmis olsun misafiri atlatmissin canim ... iyilik saglik sukur aynen devam benden de
Biz çıkalım istersenizOooooo
İlk defa eşlerin gece nöbeti birlikte mi denk geldi şuan
evet sabahlar olmasınOooooo
İlk defa eşlerin gece nöbeti birlikte mi denk geldi şuan
Sağol canım, dikiş hiç attırmadım nasıl bir şey acepben olsa al götür derim de dikişlerden korkuyorm .d
tekrardan cok gecmiş olsun canmm
Aman ben ne bilemkadınlar da var canm ama onlar kadın mahkumlara bakıyorlar ve cidden kadın için ideal bir meslek değil bnce cok yıpratıcı kadın tanıdıgm var gardiyan psikoloji gidik yerlerde
ya da kadın ziyaretcilri arıyorlar birimleri var yani erkkelern içince pek durmuyorlar erkek mahkumlardan onlar sorumlu olmuyor nasıl dövcekmş :d
bende attırmadm annemden biliyorm d.Sağol canım, dikiş hiç attırmadım nasıl bir şey acep
bak onu bende demiştim o sıra 6 yasındaydım he ryerde dansöz cıkıyorduAman ben ne bilembabam işte ..
Ne olmak istesem hep yoluma taş koydubir arada dansöz olmak istiyordum ona da izin vermemişti o zaman küçüktüm ama ne dediğimi bilmiyordum
Ya seni yerim Patilim yaB Brunello Cicinelli böyle bir yorumun ancak senin tarafından geleceğini bilmem gerekiyordudoğru diyorsun brom bahar da geldi Kasım da bir sonbahar çok haklısın bunu hç düşünmemiştim hazırlıksız yakalandık, gerçekten hiç beklemiyorduk öyle ki ilaç kullanmama rağmen aklımın ucundan geçmemişti, geleceği varmış demek ki biz beklemek istedik ama demek ki o istememiş :))❤ Benim değerim 250lerde çıktı dün yani o da 4 haftayı gösteriyor tabi net değilim bilemiyorum tam. Haftaya doktora gitmeyi düşünüyorum .
Ben beklemediğim bir olay olduğu için öyle test falan yapmadım adet gecikince merak edip öylesine gidip kan verdim hastane önümde olunca dur la bi gidem dedim 1 saatte öğrendim
Darısı sana olsun inşallah tutmuştur❤yumurtlama üzerinden kaç geçti 12 -13 geçti ise bakabilirsin, testte çok silikte olsa gözle görülecek kadar çıkar ben diğer gebeliğimde 12. Günde kaset testte öğrenmiştim
Bu arada gözün aydın, gitmişler malum banlıydım çok katılamadımrabbim tekrarını yaşatmasın birdaha gelmesinler inşallah
Sirkelene Sirkelene turşuya döndüm zatenBuna da şükür müü desek acaba Cicimmkenafirgilleer çıkmış gitmiş olsun tüm kötü enerjiler. Olmadı bi sirke yüklemesi daha
Ben de bugünü kendime ayırdım, keyif yapıyorum
en sondaki efsaneeee yaaaa
Hepsi maviş maviş zaten. Tam nazar değdirmelikleray o nasıl gözmüş kızzz o kadar bardak kırılmış aman sana bişey olmasındaa kuzum
Valla iş güç aynı be Cicim nolsun, monoton hayat devam
Kader arkadaşımbak onu bende demiştim o sıra 6 yasındaydım he ryerde dansöz cıkıyordu
anneme dedm anne herkes büyüyünce dansiz mu oluyor bnde mı olucam
annem yok kızm sacmalama demişti bnde sustum içime gömdüm hayallermi D
aynen
AyyyyyyyyyYok kuzum dikiş atılacak parça kalmadı, sargıyı açınca bakarız artık kanama sürerse mecbur giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?