Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sirkelene Sirkelene turşuya döndüm zaten
Cici turşusu diye yakında görürsünüz pazarlarda
Kendini bugün neler yapıp ödüllendirdin bakalım
Sarımsak daa katt cicim sarımsak çok gitti mii takımlar

Iımmm sabah istediğim kadar yattıım kalktım bi çay koydum güzel bii kahvaltı hazırladım açtım TV yii keyfini çıkara çıkara kahvaltımı yaptım sonra kalktım uzuuun uzuuun müzikli duş aldım saçlarımı fönlediim, tırnak bakımı yaptım enn son kahvemi yaptım kitap okudum, nasıl İyii geldii bugün nevresimlerimi de temiz temiz serdim günü böyle taçlandırıcam

Canım brommm❤❤
Teşekkür ederim güzel düşüncelerin içinn❤ Umarım sağlıkla büyür sorunsuz şekilde

Güzelliğim madem 18i regl tarihin gösteriyor sen 3-4 gün daha bekle ctesi sabah ya da Pazar sabah bir test yap bakalım, varsa çıkar diye düşünüyorum ❤ Çıkmazsa da umutsuzluğa kapıLma geç döllenme vs olmuş olabilir, kırmızılar gelene kadar umut hep vardır

Sende mükemmel bir anne olacaksın, bende senin güzel haberini sabırsızlıkla bekliyorum , tüm Kalbimle söylüyorum İnan ❤❤

evet sabahlar olmasın

ayy cici pc actım kçuk oglan gelmiş senin profil fotonu gördü bu kim dedi arkadasm guzel mi dedm
anne ne kız ne erkek bu ne yaaa diyo
ajjajajajdjjdfjkjkkklfr
Miniğime de ki;
Bu bir insan değil. Kız da değil, erkek de değil. Dünyaya 1 defalığına gelmiş ve bir daha da gelmesi mümkün olmayan bir şaheser
Çocuk da haklı bu güzelliği görünce nutku tutuldu

aynen dünya harıkasısın hemen diyorum
kesnlkle tutuldu hemde fazlasıyla

Yaa benim ki de kıskanır harp çıkar evde şu çocuk çok yakisikliymis bilmem çok seksiymis falan dersemhic gelemez öyle şeylere ama kiskanilmak hoşuna gittiği için güzelmiş seksiymis diyor osonunda kavga çıkıyor ama yine de diyor
Şahikayı tanımayan biri olarak tertemiz pürü pak hissediyorun kendimi
Benim profilimdeki hatunun kötü karaktere burunmusü,yasak elma dizisinde
Çok derin bir mevzu
Birisi vajinama pamuk koydum ama sabah kalktım yok dedi
Bende pamuk olsa duramazsn cikiktir o çıkık dedm ban yedim
Topik Müge anliya bagladi bnm bani arastirmisti
Ahahhah ayy bildim taam taam hemde cikiktirdan bildim,baya geyik yapmıştık
K Kendinisevenbirii gene güle güle geliyor, asaletini sevdiğim
Az güldür sende
Hayırlısıyla kucağına alsın ablan bebeğini canım gözünüz aydın şimdiden

Hepsi maviş maviş zaten. Tam nazar değdirmelikler
Kız büşom bitmedi mi reglin bitene kadar soracağım, kendimi reglinden sorumlu bakan gibi hissediyorum
Kızz bitti 5 gün oldu zeytinyağında bekletilmiş incir yiyorum
Bakalım çalışmalra başladık
Siz naptınızz

Ohoooo kız sen naptın minik şempazem Bak şimdi beni de özendirdin. Bu gece kendime kahve kitap muhteşem ikilisi eşliğinde mutlu dakikalar hazırlıyayım

aynen aynen :d
naber

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…