- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #44.961
aman bırak iyikii olmadık yoksa ibrahim tatlıses gibi adamların elinde kukla olacaktık .çdKader arkadaşım
Kalmadı zaten oturdum bugün kısmenAyyyyyyyyy
Negom parça kalmadı diyorsun. Git kuzum bir doktora.
Bak temizlik yapacak derman kalmaz parmağında söyliyim
Sarımsak daa katt cicim sarımsakSirkelene Sirkelene turşuya döndüm zaten
Cici turşusu diye yakında görürsünüz pazarlarda
Kendini bugün neler yapıp ödüllendirdin bakalım
Canım brommm❤❤Ya seni yerim Patilim ya
Mükemmel bi anne olacak, hayvan sevgisi ile dolu bir çocuk yetiştireceksin ♥
Gerçekten kendi gebeliğimmiş gibi sevindim
Allah verince korunsan bile oluyor kuzum. Çok gelesi varmış demekki bebişin, ellalar bile önünde duramamış
Yumurtlama pepapp da 1 ile 6 Kasım arasında gösteriyordu. Hangisinde yumurtlamışımdır bilmiyorum ki.
21 ekim son regl tarihim.
Uygulama 18 ini gösteriyor sıradaki tarih olarak.
Çıkar mı ki
Hunharca haykırdımmaman bırak iyikii olmadık yoksa ibrahim tatlıses gibi adamların elinde kukla olacaktık .çd
rosena
patisena :d
djwjfıejrıfjıg
Miniğime de ki;evet sabahlar olmasın
ayy cici pc actım kçuk oglan gelmiş senin profil fotonu gördü bu kim dedi arkadasm guzel mi dedm
anne ne kız ne erkek bu ne yaaa diyo
ajjajajajdjjdfjkjkkklfr
DemeKalmadı zaten oturdum bugün kısmen
bak sana bedavadan nick de buldumHunharca haykırdımmrosena ve patisena he mikemmeelllllll
Patidem iLe rosedem de olabilir bunları da kullanırdıkbak sana bedavadan nick de buldum
Giderim kuzum merak etmeDeme
Git doktora kuzum şakaya gelmez.
Bu arada attığın video eys nin yeni bölümünden mi
aynen dünya harıkasısın hemen diyorumMiniğime de ki;
Bu bir insan değil. Kız da değil, erkek de değil. Dünyaya 1 defalığına gelmiş ve bir daha da gelmesi mümkün olmayan bir şaheser
Çocuk da haklı bu güzelliği görünce nutku tutuldu
evet evet hatrlıorm :dPatidem iLe rosedem de olabilir bunları da kullanırdık
Di-dem yanibide öyle bir dansöz kardeşimiz vardı zamanında
Yaa benim ki de kıskanır harp çıkar evde şu çocuk çok yakisikliymis bilmem çok seksiymis falan dersembence boyatma
eşleriniz nasıl böyle bir şey diyor yaa, bizimki dese çok kızarım,şakayla diyecek olur bazen hemen karşı atağa geçerimben de şu çocukta çok yakışıklı gibi şeyler derim, hemen yastık fırlatır
Benim profilimdeki hatunun kötü karaktere burunmusü,yasak elma dizisindeŞahikayı tanımayan biri olarak tertemiz pürü pak hissediyorun kendimi
Ahahhah ayy bildim taam taam hemde cikiktirdan bildim,baya geyik yapmıştıkÇok derin bir mevzu
Birisi vajinama pamuk koydum ama sabah kalktım yok dedi
Bende pamuk olsa duramazsn cikiktir o çıkık dedm ban yedim
Topik Müge anliya bagladi bnm bani arastirmisti
Az güldür sende
Kızz bitti 5 gün oldu zeytinyağında bekletilmiş incir yiyorumHepsi maviş maviş zaten. Tam nazar değdirmelikler
Kız büşom bitmedi mi reglinbitene kadar soracağım, kendimi reglinden sorumlu bakan gibi hissediyorum
Ohoooo kız sen naptın minik şempazemSarımsak daa katt cicim sarımsakçok gitti mii takımlar
Iımmm sabah istediğim kadar yattıımkalktım bi çay koydum güzel bii kahvaltı hazırladım açtım TV yii keyfini çıkara çıkara kahvaltımı yaptım sonra kalktım uzuuun uzuuun müzikli duş aldım saçlarımı fönlediim, tırnak bakımı yaptım enn son kahvemi yaptım kitap okudum, nasıl İyii geldii bugün nevresimlerimi de temiz temiz serdim günü böyle taçlandırıcam
yok kız sennki olursa ya aslan ya yengec olur .dByNkoaLa ıııı şeyyy ımmmmm şimdi benim bu karnımda ki henüz oluşmamış oluşmaya yüz tutmuş minnoş sağlıkla büyür ve gelirse Akrep mi olacakkkkk
Vuruldummmm
aynen aynen :dYaa benim ki de kıskanır harp çıkar evde şu çocuk çok yakisikliymis bilmem çok seksiymis falan dersemhic gelemez öyle şeylere ama kiskanilmak hoşuna gittiği için güzelmiş seksiymis diyor o sonunda kavga çıkıyor ama yine de diyor
Benim profilimdeki hatunun kötü karaktere burunmusü,yasak elma dizisinde
Ahahhah ayy bildim taam taam hemde cikiktirdan bildim,baya geyik yapmıştık
Az güldür sende
Hayırlısıyla kucağına alsın ablan bebeğini canım gözünüz aydın şimdiden ❤
Ay ben neden 1 sene hesapladımyok kız sennki olursa ya aslan ya yengec olur .d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?