- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.088
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #45.041
Negom teşekkür ederim. Bir iyi bir kötüyüm bazen duygular basıyor bazen güçlü oluyorumJawlensky haleti ruhiyen nasıl canım ❤ kv işini ne yaptın
CicimmmmmBi pırasa yedirmediniz adama ne var ne oldu el ele tutuşup 3 kere Cici etiketi yaptığınız için geldim
Biraz logaritma biraz aritmetik, sinüsü kosünüsü, karakökü derken hangi sayfadan okumaya başlayacağımı buldum. Hoplaya zıplaya okumaya çalıştım biriken 100 sayfayı. Tabiki pazarda göz satılmadığı için hepsini okumadım
Ama gereken kadar bilgiyi elde ettim
@patilibirhayat fıstığımmmmmmmmmm yaaa nasıl sevindim anlatamamHem çok şaşırdım hem çok sevindim gebelik haberine
Baharda baharda diyordun bak baharda yaptın gördün mü kasımda sonuçta sonbahar
4 haftalıkmış maşallahŞayet bende gebeysem 2 hafta falan mı olacak aramızda bilemiyorum, kosinüsle sinüsle bile bunu hesaplayamam
Allah sağlık ve hayırla kucağına alacağın günü göstersin hepimize ♥ Tek mi çift mi olduğu belli mi?
----------
Öte yandan dün yakuzagiller kabile olarak geldiler. Kenafir gözleriyle nazar edip durmuş olacaklar ki dünden beri sayısını bir noktadan sonra unuttuğum kadar bardak kırıldı
Gitti takımlar hep.
Gece de çok geç kalktıları için sabah zombi gibi okula gittim.
Yarın bir akrabanın nikahı olacak okuldan izinliyim, okula gitmeyeceğim yarın.
Geyşam da bu gece nöbette..
Bende durumlar böyle.
Sizde durumlar nasıl bakalım
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@hizuran
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
kk birinci noteri
@fenomen
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@Amecey
@trncysl
@KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
@Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@tosia
@_CaNanSu_
B BUSR4
@D1DEM
nasıl böyle biseye denk geliyormEki Görüntüle 2553775
45K ya denk gelip akrostiş şiir ödülünü kazananByNkoaLa u kutlarım
Sıradaki ödül 50K'da olacak
cok içten bir duaAnam kız o nasıl duaydı öyle
KoptumBelli mii olur ciciimm
Kahkaha attııım işiinn var kız 9 ay iki hamile olacak evde
Bi dizide kocası doğum başlayınca kadını evde unutup yola çıkmıştıbu potansiyeli görüyorum
Rabbimiz en kısa zamanda nasip eder inşallah hayırlısıyla cicimmBi pırasa yedirmediniz adama ne var ne oldu el ele tutuşup 3 kere Cici etiketi yaptığınız için geldim
Biraz logaritma biraz aritmetik, sinüsü kosünüsü, karakökü derken hangi sayfadan okumaya başlayacağımı buldum. Hoplaya zıplaya okumaya çalıştım biriken 100 sayfayı. Tabiki pazarda göz satılmadığı için hepsini okumadım
Ama gereken kadar bilgiyi elde ettim
@patilibirhayat fıstığımmmmmmmmmm yaaa nasıl sevindim anlatamamHem çok şaşırdım hem çok sevindim gebelik haberine
Baharda baharda diyordun bak baharda yaptın gördün mü kasımda sonuçta sonbahar
4 haftalıkmış maşallahŞayet bende gebeysem 2 hafta falan mı olacak aramızda bilemiyorum, kosinüsle sinüsle bile bunu hesaplayamam
Allah sağlık ve hayırla kucağına alacağın günü göstersin hepimize ♥ Tek mi çift mi olduğu belli mi?
----------
Öte yandan dün yakuzagiller kabile olarak geldiler. Kenafir gözleriyle nazar edip durmuş olacaklar ki dünden beri sayısını bir noktadan sonra unuttuğum kadar bardak kırıldı
Gitti takımlar hep.
Gece de çok geç kalktıları için sabah zombi gibi okula gittim.
Yarın bir akrabanın nikahı olacak okuldan izinliyim, okula gitmeyeceğim yarın.
Geyşam da bu gece nöbette..
Bende durumlar böyle.
Sizde durumlar nasıl bakalım
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@hizuran
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
kk birinci noteri
@fenomen
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@Amecey
@trncysl
@KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
@Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@tosia
@_CaNanSu_
B BUSR4
@D1DEM
Patili canimm hamile misin çok sevindim gözünüz aydın olsun ikiz mi yoksa içinin mesajindan öyle algıladımB Brunello Cicinelli böyle bir yorumun ancak senin tarafından geleceğini bilmem gerekiyordudoğru diyorsun brom bahar da geldi Kasım da bir sonbahar çok haklısın bunu hç düşünmemiştim hazırlıksız yakalandık, gerçekten hiç beklemiyorduk öyle ki ilaç kullanmama rağmen aklımın ucundan geçmemişti, geleceği varmış demek ki biz beklemek istedik ama demek ki o istememiş :))❤ Benim değerim 250lerde çıktı dün yani o da 4 haftayı gösteriyor tabi net değilim bilemiyorum tam. Haftaya doktora gitmeyi düşünüyorum .
Ben beklemediğim bir olay olduğu için öyle test falan yapmadım adet gecikince merak edip öylesine gidip kan verdim hastane önümde olunca dur la bi gidem dedim 1 saatte öğrendim
Darısı sana olsun inşallah tutmuştur❤yumurtlama üzerinden kaç geçti 12 -13 geçti ise bakabilirsin, testte çok silikte olsa gözle görülecek kadar çıkar ben diğer gebeliğimde 12. Günde kaset testte öğrenmiştim
Bu arada gözün aydın, gitmişler malum banlıydım çok katılamadımrabbim tekrarını yaşatmasın birdaha gelmesinler inşallah
Ahh Ahhh ben fenaydım Samdanımsen ve cadı olmakvalla pek inanamadim bana teselli mi vermeye calisiyosun kuzum
inşallah beceririrz yabugün ortalığı
yıkıp uslu uslu uyuyup mutlu sakin bi şekilde uyanmışherkes şok
Ahahahhaha
Gülparem, nasılsınız toparladınız mı?Negom teşekkür ederim. Bir iyi bir kötüyüm bazen duygular basıyor bazen güçlü oluyoruminşaallah geçecek bu günler duanızı eksik etmeyin canım
Kv bizde şimdi kalıyoruz yarın gidecekmiş.
Nerdesin sen yahuCicimmmmm❤❤❤❤❤❤❤❤
Yok kuzum olmadın olmadınAyy rezil oldum arizonaya
basit mi kız ikiz bakmak :dBende ikiz istiyorum bana da dua et Rossss
Bende bilmiyorum kayıp prenses nerdeyse bende oradayımNerdesin sen yahu
Bunu demek istememiştim ama bu bir gerçekKoptum
İnan bana ben daha kötü potansiyeller görüyorum geyşada
Erken doğurtur bana çocuğu sinirden
Napim kuzu biber topladım ahahahhahahaAdını etiket edememiş @Limonsuzzcayismini değiştirmiş zannetmiş bende alt tireyi unutma dedim
Sen yapsana didiibende yaptım napionn kuzumm
Idamı hasta etmeBende bilmiyorum kayıp prenses nerdeyse bende oradayım
Senden bekledim sende beni hiç sormadın özlemedin kutsişşşş nirdesin dimedin...Idamı hasta etme
Bunca zaman nerelerdeydin.
Neden arayıp sormadın beni.
Hiç mi merak etmedin.
Benmki kesin teomanla uyursonuçta canlı canlı dinledi geldi
Başka seçeneği yok gbi sankihahahahaahahha
Çikolata yiyince hareket ediyor çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?