Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Senden bekledim sende beni hiç sormadın özlemedin kutsişşşş nirdesin dimedin...
Öyle mi. Ben seni bidaha etiketlemeyim bakalım arayıp sormamak ne demekmiş öğrenirsin
Ben daha iyiyim canım sadece duygusal olarak yoğun donemdeyim inşaallah atlatinca geçecek hergun hastaneye gitmek yoğun bakım ünitesine girmek çok yıpratıcı ama bebekleri görmek güzel
Ne kadar daha kalacaklar ünitede gülparem.
Hoşgeldin ciciiiii
Patiliye o espriyi ben yapacaktım unuttum yazmayı sonradan, bu baharda yaptın gibisinden bir şey yazacaktım
Hoşbuldum mehlikam
Tamam ben ikimizin yerine de yapmış olayım o zaman
B Brunello Cicinelli brom, kafalarında kırsaydın şu bardakları da bari son bi işe yarasalardı eee misafirperverlik kanımızda var misafir misafir olunca
Sorma brom.
Zaten cadaloz teyzesi kıskançlıktan kudurup durdu. Kendi çapında moral bozup laf sokmaya falan çalıştı..
Hiç aldırış bile etmedim
İnsanı misafirden soğutuyorlar.

5 gün kalmış oluyor hmmm 21 kabul ediyorsak o zaman 17 si ideal olarrr bal küpüü❤
18 inden önce yapamam ama 18 inde yapıp yapmamakta kararsız kaldım Patilim. 21 i kabul etsek bile 18 inde çıkar mı sence?
Erken gebelik testi yapsam..

Senin kaynana çavuş
Bi kere dövme gibi bi lüksümüz yok
Teyze de zaten işin angaryası mı ne böyle bunlar sana gelmeden birbirlerini kızıştırıp doldurup mu geliyorlar
Olabiliritesi olan şeyler ilgimi çekmiyor pek, sen bunları daha ütopik karşıla
Aaa teyzaaa arkandakinin adı ne? Hoşgeldin sen de desen gene gelirler mi ki?

ben butun kocalari geysa diye tanimliyorsunuz sandim cicim kusura bakma zaten benimkinden olsa olsa pasakli kont olur nerde seksilik nerde geysalik
Koptum
Ya geçen gün benzer bir konuşma biriyle daha aramda geçti ama unuttum. Deja vu yaşadım şuan
Her neyse keyifler nasıl bakalım

Yakuzagiller dalgası atlatıldı mi tamamen öyleyse çok geçmiş olsun canım. Bardak kırılması çok iyi...küçük musibetler büyük belaları def eder derler. Sana bir şey olmasın.Dun okulun ileri gelenleri ve arkadaşlar geldi bana da... gözümde büyüyordu geçti çok şükür. Bir posta komşular kaldı...ondan sonra kendimi Gemlik sahillerine atacağım. Yürümeye çok ihtiyacım var. Hep iyi bir kardeş olamadım diye kendimi suçlayıp durdum mahvetmişim kendimi barış zamanı geldi. Kendimle barismam lazım. Hoslandigim birkaç aktivite var onlar yeterli olur zannımca. Bende durumlar böyle anacığım. Patilihayatin hamileligine de ayrıca çok sevindim Analı babalı mutlu mesut yaşar inşallah. poncikvegece Problemsiz sağlıklı bir gebelik dilerim kuzu.

Birkaç kere başka mevzularda birbirlerini kızıştırıp gidince şöyle dicem, bende böyle dicem gibisinden konuştuklarına şahit oldum. E illa ki benim için de topluyorlardır cadılar konseyini.
Hesabımı orda kesip plan program oluşturuyorlardır kendi çaplarında

Tamam olur

İyi cesaret okulun önde gelenlerini ağırlamak elhanım. Sanırım ben yapamam ya da ileride belki
Ama sen herşeyin altından kalkmışsındır
Evet yakuzagiller kabilesini atlattım çok şükür. Sırada baba tarafından akrabaları var
Ama onlar ponçik insanlar.
At kendini gemlik sahillerine elhanım

Kendi yetmiyor bir de eşantiyonuyla uğraş, brom ya çok tatlışlar bunlar

18 inden önce yapamam ama 18 inde yapıp yapmamakta kararsız kaldım Patilim. 21 i kabul etsek bile 18 inde çıkar mı sence?
Erken gebelik testi yapsam..
Tabi ki çıkar balımm erken gebelik testleri 5-6 gün önceye kadar gösteriyor

Tabi ki çıkar balımm erken gebelik testleri 5-6 gün önceye kadar gösteriyor
Bir değerlendireyim bakayım Patilim
Düşünüp taşınıp bir karara bağlayayım.
Sende ne gibi belirtiler oldu kuzum

Teşekkür ederimm ablacım Allah razı olsunnn inşallaahhhhh

Etiketlemek demek hatırlamak demek mi özel istiyorum ben banane

Bir değerlendireyim bakayım Patilim
Düşünüp taşınıp bir karara bağlayayım.
Sende ne gibi belirtiler oldu kuzum
Balımm benim belirtim asLında yoktu yani belirti hiç beklemedim dediğim gibi plansız olduğu için, ama şöyle ilk gebeliğimde de bunda da aşırı uyku halimden şüphelendim yani işten dönerken 15dk lık yolda uyuyup ineceğim yeri kaçırıyordum.
Sonra mesela bu birkaç gündür şöyle bir şey oldu biraz da öyle anladım. Dolapta dondurma vardı, o aylardır orada asLında ama 2 gündür o dondurma dolapta duracağına midem de Dursun deyip gidip geldim yedim sonra geçen akşam gece 1 de canım trileçe çekti netten fotolarına falan bakıyordum düşün o kadar, eşime dedim gidip yiyelim ne olur ki normal de hiç sevmem . 1 gün sonra yani dün dedim kesin hamileyim gittim hastaneye öyleymiş Ve beyaz akıntım çoktu böyle sümük gibi kıvam

Canım zebram❤
Teşekkür ederim, Allah razı olsun
Darısı isteyen herkese tez vakitte inşallahhh
Tez zaman da rabbim sana da verSin ❤❤❤
Amin canım insallah ama ben umutsuz bakayım bakayım valla cok sevindim değerin kaç çıktı bakalım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…