- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #45.081
Öyle mi.Senden bekledim sende beni hiç sormadın özlemedin kutsişşşş nirdesin dimedin...
Ne kadar daha kalacaklar ünitede gülparem.Ben daha iyiyim canım sadece duygusal olarak yoğun donemdeyim inşaallah atlatinca geçecekhergun hastaneye gitmek yoğun bakım ünitesine girmek çok yıpratıcı ama bebekleri görmek güzel
Hoşbuldum mehlikamHoşgeldin ciciiiii
Patiliye o espriyi ben yapacaktım unuttum yazmayı sonradan, bu baharda yaptın gibisinden bir şey yazacaktım
Sorma brom.B Brunello Cicinelli brom, kafalarında kırsaydın şu bardakları da bari son bi işe yarasalardı eee misafirperverlik kanımızda var misafir misafir olunca
18 inden önce yapamam ama 18 inde yapıp yapmamakta kararsız kaldım Patilim. 21 i kabul etsek bile 18 inde çıkar mı sence?5 gün kalmış oluyorhmmm 21 kabul ediyorsak o zaman 17 si ideal olarrr bal küpüü❤
Senin kaynana çavuşÖyle mi.Ben seni bidaha etiketlemeyim bakalım arayıp sormamak ne demekmiş öğrenirsin
Ne kadar daha kalacaklar ünitede gülparem. ☹
Hoşbuldum mehlikam ♥
Tamam ben ikimizin yerine de yapmış olayım o zaman
Sorma brom.
Zaten cadaloz teyzesi kıskançlıktan kudurup durdu. Kendi çapında moral bozup laf sokmaya falan çalıştı..
Hiç aldırış bile etmedim
İnsanı misafirden soğutuyorlar.
Koptumben butun kocalari geysa diye tanimliyorsunuz sandim cicim kusura bakmazaten benimkinden olsa olsa pasakli kont olur nerde seksilik nerde geysalik
Yakuzagiller dalgası atlatıldı mi tamamen öyleyse çok geçmiş olsun canım. Bardak kırılması çok iyi...küçük musibetler büyük belaları def eder derler. Sana bir şey olmasın.Dun okulun ileri gelenleri ve arkadaşlar geldi bana da... gözümde büyüyordu geçti çok şükür. Bir posta komşular kaldı...ondan sonra kendimi Gemlik sahillerine atacağım. Yürümeye çok ihtiyacım var. Hep iyi bir kardeş olamadım diye kendimi suçlayıp durdum mahvetmişim kendimi barış zamanı geldi. Kendimle barismam lazım. Hoslandigim birkaç aktivite var onlar yeterli olur zannımca.Bi pırasa yedirmediniz adama ne var ne oldu el ele tutuşup 3 kere Cici etiketi yaptığınız için geldim
Biraz logaritma biraz aritmetik, sinüsü kosünüsü, karakökü derken hangi sayfadan okumaya başlayacağımı buldum. Hoplaya zıplaya okumaya çalıştım biriken 100 sayfayı. Tabiki pazarda göz satılmadığı için hepsini okumadım
Ama gereken kadar bilgiyi elde ettim
poncikvegece fıstığımmmmmmmmmm yaaa nasıl sevindim anlatamam Hem çok şaşırdım hem çok sevindim gebelik haberine
Baharda baharda diyordun bak baharda yaptın gördün mü kasımda sonuçta sonbahar
4 haftalıkmış maşallahŞayet bende gebeysem 2 hafta falan mı olacak aramızda bilemiyorum, kosinüsle sinüsle bile bunu hesaplayamam
Allah sağlık ve hayırla kucağına alacağın günü göstersin hepimize ♥ Tek mi çift mi olduğu belli mi?
----------
Öte yandan dün yakuzagiller kabile olarak geldiler. Kenafir gözleriyle nazar edip durmuş olacaklar ki dünden beri sayısını bir noktadan sonra unuttuğum kadar bardak kırıldı
Gitti takımlar hep.
Gece de çok geç kalktıları için sabah zombi gibi okula gittim.
Yarın bir akrabanın nikahı olacak okuldan izinliyim, okula gitmeyeceğim yarın.
Geyşam da bu gece nöbette..
Bende durumlar böyle.
Sizde durumlar nasıl bakalım
@RosSsS
@Kendinisevenbirii
@hizuran
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
Nego
@malii
@samdan
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
poncikvegece
Amecey
@trncysl
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
@Cay6
@Tatlianne20
M mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@tosia
@_CaNanSu_
@BUSR4
@D1DEM
Birkaç kere başka mevzularda birbirlerini kızıştırıp gidince şöyle dicem, bende böyle dicem gibisinden konuştuklarına şahit oldum. E illa ki benim için de topluyorlardır cadılar konseyini.Senin kaynana çavuş
Bi kere dövme gibi bi lüksümüz yok
Teyze de zaten işin angaryası mı ne böyle bunlar sana gelmeden birbirlerini kızıştırıp doldurup mu geliyorlar
Olabiliritesi olan şeyler ilgimi çekmiyor pek, sen bunları daha ütopik karşıla
Aaa teyzaaa arkandakinin adı ne? Hoşgeldin sen de desen gene gelirler mi ki?
Tamam olurÖyle mi.Ben seni bidaha etiketlemeyim bakalım arayıp sormamak ne demekmiş öğrenirsin
Hoşbuldum mehlikam ♥
Sorma brom.
Zaten cadaloz teyzesi kıskançlıktan kudurup durdu. Kendi çapında moral bozup laf sokmaya falan çalıştı..
Hiç aldırış bile etmedim
İyi cesaret okulun önde gelenlerini ağırlamak elhanım. Sanırım ben yapamam ya da ileride belkiYakuzagiller dalgası atlatıldı mi tamamen öyleyse çok geçmiş olsun canım. Bardak kırılması çok iyi...küçük musibetler büyük belaları def eder derler. Sana bir şey olmasın.Dun okulun ileri gelenleri ve arkadaşlar geldi bana da... gözümde büyüyordu geçti çok şükür. Bir posta komşular kaldı...ondan sonra kendimi Gemlik sahillerine atacağım. Yürümeye çok ihtiyacım var. Hep iyi bir kardeş olamadım diye kendimi suçlayıp durdum mahvetmişim kendimi barış zamanı geldi. Kendimle barismam lazım. Hoslandigim birkaç aktivite var onlar yeterli olur zannımca.Bende durumlar böyle anacığım. Patilihayatin hamileligine de ayrıca çok sevindim Analı babalı mutlu mesut yaşar inşallah. poncikvegece Problemsiz sağlıklı bir gebelik dilerim kuzu.
Kendi yetmiyor bir de eşantiyonuyla uğraş, brom ya çok tatlışlar bunlarBirkaç kere başka mevzularda birbirlerini kızıştırıp gidince şöyle dicem, bende böyle dicem gibisinden konuştuklarına şahit oldum. E illa ki benim için de topluyorlardır cadılar konseyini.
Hesabımı orda kesip plan program oluşturuyorlardır kendi çaplarında
Tabi ki çıkar balımm erken gebelik testleri 5-6 gün önceye kadar gösteriyor18 inden önce yapamam ama 18 inde yapıp yapmamakta kararsız kaldım Patilim. 21 i kabul etsek bile 18 inde çıkar mı sence?
Erken gebelik testi yapsam..
Bir değerlendireyim bakayım PatilimTabi ki çıkar balımm erken gebelik testleri 5-6 gün önceye kadar gösteriyor
Teşekkür ederimm ablacım Allah razı olsunnn inşallaahhhhhYakuzagiller dalgası atlatıldı mi tamamen öyleyse çok geçmiş olsun canım. Bardak kırılması çok iyi...küçük musibetler büyük belaları def eder derler. Sana bir şey olmasın.Dun okulun ileri gelenleri ve arkadaşlar geldi bana da... gözümde büyüyordu geçti çok şükür. Bir posta komşular kaldı...ondan sonra kendimi Gemlik sahillerine atacağım. Yürümeye çok ihtiyacım var. Hep iyi bir kardeş olamadım diye kendimi suçlayıp durdum mahvetmişim kendimi barış zamanı geldi. Kendimle barismam lazım. Hoslandigim birkaç aktivite var onlar yeterli olur zannımca.Bende durumlar böyle anacığım. Patilihayatin hamileligine de ayrıca çok sevindim Analı babalı mutlu mesut yaşar inşallah. poncikvegece Problemsiz sağlıklı bir gebelik dilerim kuzu.
Etiketlemek demek hatırlamak demek miÖyle mi.Ben seni bidaha etiketlemeyim bakalım arayıp sormamak ne demekmiş öğrenirsin
Hoşbuldum mehlikam ♥
Sorma brom.
Hiç aldırış bile etmedim
Kuzummmm hamileymişsin cok sevindim Rabbşm tamamlasın insallahTeşekkür ederimm ablacım Allah razı olsunnn inşallaahhhhh❤
NeredeBilmem mi
Balımm benim belirtim asLında yoktu yani belirti hiç beklemedim dediğim gibi plansız olduğu için, ama şöyle ilk gebeliğimde de bunda da aşırı uyku halimden şüphelendim yani işten dönerken 15dk lık yolda uyuyup ineceğim yeri kaçırıyordum.Bir değerlendireyim bakayım Patilim
Düşünüp taşınıp bir karara bağlayayım.
Sende ne gibi belirtiler oldu kuzum
Canım zebramKuzummmm hamileymişsin cok sevindim Rabbşm tamamlasın insallah❤
Amin canım insallah ama ben umutsuz bakayım bakayımCanım zebram❤
Teşekkür ederim, Allah razı olsun
Darısı isteyen herkese tez vakitte inşallahhh
Tez zaman da rabbim sana da verSin❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?