Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vallah ben bilmiyorum şamdanım Vallahi öyle dedi biri ben şok, ben iptal
kız onu dedikten sonra o ne renk diyesim bile gelmedi hmmm dedim sadece :d hahahaha

kaçarak uzaklassaydin ordan patili
altın tarçın duyduğumda şaşırmıştım geçen gün ama cay kahvesi beni benden aldi artık bir numaralı renk o benim için

Gülparem, nasılsınız toparladınız mı?
Ben daha iyiyim canım sadece duygusal olarak yoğun donemdeyim inşaallah atlatinca geçecek hergun hastaneye gitmek yoğun bakım ünitesine girmek çok yıpratıcı ama bebekleri görmek güzel

Hoşgeldin ciciiiii
Patiliye o espriyi ben yapacaktım unuttum yazmayı sonradan, bu baharda yaptın gibisinden bir şey yazacaktım

Ben daha iyiyim canım sadece duygusal olarak yoğun donemdeyim inşaallah atlatinca geçecek hergun hastaneye gitmek yoğun bakım ünitesine girmek çok yıpratıcı ama bebekleri görmek güzel
Gülnihal hayırlı olsun canım,bir an önce sağlıkla çıkarlar ve kucağına alırsın inşaallah

Uzaktan izleyip gelip benim ashabımı bozmayın ya kiminle birlikteyseniz gidin onun yanında durun.
Benim gereksize ihtiyacım yok kendini bişey sananlara da.
Doktor bu ne
Yok kuzum dikiş atılacak parça kalmadı, sargıyı açınca bakarız artık kanama sürerse mecbur giderim
Geçmiş olsun ya bonus okuduğumuz kitaplarla ilgili takılıyor sandım. Hatta o yorumuna kahkaha attım meğer gerçekten kanıyormuşsun. Dikkat et, enfeksyon kapmasın

Rabbimiz en kısa zamanda nasip eder inşallah hayırlısıyla cicimm

Patili canimm hamile misin çok sevindim gözünüz aydın olsun ikiz mi yoksa içinin mesajindan öyle algıladım ❤❤
Kız yokkkkk, yani hamişiim Ama ikiz mi bilmiyorum; öyle bir şey yok.
Rabbim hayırlısını sağlıklısını verSin ama tek olsun hayırlısı yani tabii

basit mi kız ikiz bakmak :d
ama cok istiyorssan ederim
inşşşş seninde ikizlern olur :d

inşallah kuzuuumm
Doğunca bir şekilde bakılır diye düşünenlerdenim
Hiç çocuğum yok ya sallıyorum bol keseden işte

valla benm ilk oglan hiç kıpırdamazdı nasıl rahtsa artık kıpırdama gereksinimi duymuyrdu :d
hala hareketsz :d

dinliorm dinliorum
merak etme
besiz emin misn
bak tutarsa bana beddua etme

Haydaaa geyşa benimki yav Kendi kocalarınıza başka nick name bulun kırdeşim
Üzme kız adamı
ben butun kocalari geysa diye tanimliyorsunuz sandim cicim kusura bakma zaten benimkinden olsa olsa pasakli kont olur nerde seksilik nerde geysalik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…