- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #45.061
Nerde topladinNapim kuzu biber topladım ahahahhahaha
Vallah ben bilmiyorum şamdanımVallahi öyle dedi biri ben şok, ben iptal
kız onu dedikten sonra o ne renk diyesim bile gelmedihmmm dedim sadece :d hahahaha
Ben daha iyiyim canım sadece duygusal olarak yoğun donemdeyim inşaallah atlatinca geçecekGülparem, nasılsınız toparladınız mı?
Hoşgeldin ciciiiiiBi pırasa yedirmediniz adama ne var ne oldu el ele tutuşup 3 kere Cici etiketi yaptığınız için geldim
Biraz logaritma biraz aritmetik, sinüsü kosünüsü, karakökü derken hangi sayfadan okumaya başlayacağımı buldum. Hoplaya zıplaya okumaya çalıştım biriken 100 sayfayı. Tabiki pazarda göz satılmadığı için hepsini okumadım
Ama gereken kadar bilgiyi elde ettim
poncikvegece fıstığımmmmmmmmmm yaaa nasıl sevindim anlatamam Hem çok şaşırdım hem çok sevindim gebelik haberine
Baharda baharda diyordun bak baharda yaptın gördün mü kasımda sonuçta sonbahar
4 haftalıkmış maşallahŞayet bende gebeysem 2 hafta falan mı olacak aramızda bilemiyorum, kosinüsle sinüsle bile bunu hesaplayamam
Allah sağlık ve hayırla kucağına alacağın günü göstersin hepimize ♥ Tek mi çift mi olduğu belli mi?
----------
Öte yandan dün yakuzagiller kabile olarak geldiler. Kenafir gözleriyle nazar edip durmuş olacaklar ki dünden beri sayısını bir noktadan sonra unuttuğum kadar bardak kırıldı
Gitti takımlar hep.
Gece de çok geç kalktıları için sabah zombi gibi okula gittim.
Yarın bir akrabanın nikahı olacak okuldan izinliyim, okula gitmeyeceğim yarın.
Geyşam da bu gece nöbette..
Bende durumlar böyle.
Sizde durumlar nasıl bakalım
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@hizuran
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
Nego
@malii
kk birinci noteri
@fenomen
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
poncikvegece
Amecey
@trncysl
@KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
@Cay6
@Tatlianne20
M mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@tosia
@_CaNanSu_
B BUSR4
@D1DEM
Gülnihal hayırlı olsun canım,bir an önce sağlıkla çıkarlar ve kucağına alırsın inşaallahBen daha iyiyim canım sadece duygusal olarak yoğun donemdeyim inşaallah atlatinca geçecekhergun hastaneye gitmek yoğun bakım ünitesine girmek çok yıpratıcı ama bebekleri görmek güzel
Doktor bu neUzaktan izleyip gelip benim ashabımı bozmayın ya kiminle birlikteyseniz gidin onun yanında durun.
Benim gereksize ihtiyacım yok kendini bişey sananlara da.
Geçmiş olsun ya bonus okuduğumuz kitaplarla ilgili takılıyor sandım. Hatta o yorumuna kahkaha attım meğer gerçekten kanıyormuşsun. Dikkat et, enfeksyon kapmasınYok kuzum dikiş atılacak parça kalmadı, sargıyı açınca bakarız artık kanama sürerse mecbur giderim
Kız yokkkkk, yani hamişiimRabbimiz en kısa zamanda nasip eder inşallah hayırlısıyla cicimm
Patili canimm hamile misin çok sevindim gözünüz aydın olsun ikiz mi yoksa içinin mesajindan öyle algıladım ❤❤
5 gün kalmış oluyorDemaaa
Peki 21 i kabul etsek 16 sında çıkar mı.
basit mi kız ikiz bakmak :d
ama cok istiyorssan ederim
inşşşş seninde ikizlern olur :d
valla benm ilk oglan hiç kıpırdamazdı nasıl rahtsa artık kıpırdama gereksinimi duymuyrdu :dbana ultrasona gireceğim zaman çikolata yiyin derlerdi yerdim kimildayan çocuk dururdukimildamiyosa aynen yatmaya devam doktor uyandirirdi sarsarak şimdi de çikolata hiç sevmiyo görünce ağlıyo hayır diye hayranim cikolataya oynayan bebelere
o zaman sen bol bol dinle yüksek sesle :) alissin poncik beybi
besiz emin misn
inşallah kuzuuumm
Doğunca bir şekilde bakılır diye düşünenlerdenim
Hiç çocuğum yok ya sallıyorum bol keseden işte
benmkiler ikiz gbi buyudugu için baya zor oluyor ama
sn istiyorsan sıfır skntı
ben butun kocalari geysa diye tanimliyorsunuz sandim cicim kusura bakmaHaydaaa geyşa benimki yavKendi kocalarınıza başka nick name bulun kırdeşim
Üzme kız adamı
istediğin şeye dikkat et benceikizlere çok özenirim küçüklüğümden beri, bir kız bir erkek tek seferde oh mis ne güzel olur
Yardımcı olcak kişim annem var ama keşke istemekle olsa canım ya, zaten ailelerde ikiz yok benimki öyle bol keseden hayal işteistediğin şeye dikkat et benceyardimci olacak kimsen yoksa cok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?