- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #45.281
Allahimm yerim.oni keşke benmde bni yonetemediklerinde babalarına koşan çocuklarım olsaydı hiç olmadı azcik onun başı agrirdi fena mı
Her sabah kalkisimiz her akşam yatisimiz olay bizim tatlı dille dört defa söylüyorum en sonunda çıldırıyorum sonra bir de laf yiyorum hep bize bagiiryorsun diyeulan çocuklar zaten dört kre soyletmeseniz ben bagirmicam dimi
Her halde suçlu durumuna düşürüyorlar beni
Ben sabah hamilelik belirtilerinde gaz var mı diye baktım.Kız anammm unutkanlıkta başladıhemen bakıyorum hamilelik belirtilerinde unutkanlık var mı google earth
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben şokkkkkkruhum hergun her saat yaş degistiriyosen de ikizlersin ruhum yassiz kimlik yaşım 28 senin 30 muydu ki ne
Bedava mezar bulsak ona da gidebiliriz belli olmazooo beleşçilik en sevdiğimmm ballı lokmammm
valla gaz var evetBen sabah hamilelik belirtilerinde gaz var mı diye baktım.
Çünkü karnımın içi hep kımıl kımıl bilün mü. Yer yer de gurul gurul, bağırsaklarda hep bir hareket
Varmış öyle belirti
Ah be hiç mi hesaplamadın bu çocuk akroş burcu olur mu diye yapmadan önce samoşumkız cici sabah altıda uyanıp atlıyo yataktan uyandim diye ağlıyo uzun uzungeri uyumuyo uyanmayi da kabullenemiyo. inan artık yildim ya krese biraktim geldim nasil ağlıyo nasıl ağlıyo. bütün uykumun içine etti gene. gece de agladi iki falandı yattigimda
ama sen hemen olumsuz duygulara kapılmabenim şansıma böyle oldu
benim beleşçiliğimden bir örnek veriyorum sana ballı lokmamBedava mezar bulsak ona da gidebiliriz belli olmaz
Macırlık ♥ Ben
Ozaman sorun yok canm cnku alttannultrasonla muayenede de belli olmuyor spekulum muayenesiyle belli oluyor mesela bide bebege de engel bisey diyorlar yara olmasini benimki yakilmisti neler cektim genetik buyuk.ihtimal evlenmeden onceden var olan.biseye benziyor cok cetrefilli bisey demisti ozaman bebek dusuncemiz yoktu da sukur atlattik oyle bi 6 ay sonra bebek istemstk olmstu sukur ...Muayene oldum kuzum. Her türlüsünü oldumzaten sırf bu sebeple bende korkarak gittim geçen kış.
Rahim normal. Kanama yapacak herhangi bir sıkıntı yok. Ama oluyorur
Çocuk isteğinin kudreti hep bunlarMasallah esine cici...
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben şokkkkkk
ben neden seni daha büyükk düşünüyorummmmmmbir an 35-36 felan
böyle konuşmaların falan olgun olgun büyük büyük ya ondan herhaldevalla şaşırdım şok oldum bilemedim garip duygular yaşıyorum suan
evet ben 30neden öyle sordun
2 yaş var aramızda
Dertler derya olmuşsa demekkiBen anladım bugün herkeşlerin içesi gelmiş
Olsun hayirlara vesile olmusss bebisiniz gelmeden... cok sevindimmm ne istersek Rabbimizden gerisi bos hikaye.... sabah sabah duygylandim gercekten Allah daim eylesin esinin namazlariniÇocuk isteğinin kudreti hep bunlar
hmmmmm bromunda içinde bir İkizler yatıyorrr ballı lokmam benimm canım sırma saçlımmmmkötü niyetle sormadim kız:) hatirlayamadim da ondan öyle düm dük yazmisim ama
genelde içimdeki yaşlı sözcülük yaptığından yaşım büyük sanarlartipimde liseli gibiymis ama öyle kendisiyle çelişkili bi insanim
2 yaştan bisey olmaz beybisi:)
yalnız topikte ikizler burcu fark ettin mi8 haziran da kurulmuş tam ikizler burcunu yansitan bi topik B Brunello Cicinelli kız aslan burcu yapsaydin ya topigini
Bir macır olarak şapka çıkarmaya değer bir anıbenim beleşçiliğimden bir örnek veriyorum sana ballı lokmam
geçenler de annemlerdeyiz o günde duş alacağım ama eve gidince.. sonra dedim ki ulan neden evde alıyorum kihem doğalgaz calısacak hem su hem elektrk gerek yok bize cok fatura gelmesin bugünü beleşe getireyim dedim ve annemler de duşa girdim pişman değilim teşekkürler
Ah be hiç mi hesaplamadın bu çocuk akroş burcu olur mu diye yapmadan önce samoşum
Yok halis muhlis Doğuluyum ballı lokmamBir macır olarak şapka çıkarmaya değer bir anı
Macırlık var mı sende?
Şuan koptumkötü niyetle sormadim kız:) hatirlayamadim da ondan öyle düm dük yazmisim ama
genelde içimdeki yaşlı sözcülük yaptığından yaşım büyük sanarlartipimde liseli gibiymis ama öyle kendisiyle çelişkili bi insanim
2 yaştan bisey olmaz beybisi:)
yalnız topikte ikizler burcu fark ettin mi8 haziran da kurulmuş tam ikizler burcunu yansitan bi topik B Brunello Cicinelli kız aslan burcu yapsaydin ya topigini
hmmmmm bromunda içinde bir İkizler yatıyorrr ballı lokmam benimm canım sırma saçlımmmm
Kız şamdanımmm esprikkk yaptımmmm biliyommmm öyle sormadığını minnoşkoossuu
Şimdi sen bize iltifat mı ettin yoksa hakaret miŞuan koptum
Vallahi hayran bıraktın beni nasıl aklına geldi topiğin burcunu hesaplamak
Demek ondan biz bir mizahşör oluyoruz bir berduş virane oluyoruz.. Bir an gülüyoruz bir an ağlıyoruz
İkizlerden dolayı mıymış hep
Şimdi oturdu yerine taşlar
Amin çayımOlsun hayirlara vesile olmusss bebisiniz gelmeden... cok sevindimmm ne istersek Rabbimizden gerisi bos hikaye.... sabah sabah duygylandim gercekten Allah daim eylesin esinin namazlarini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?