Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bizim orda bi laf vardır rosss

doğuran ana çeksin zahmetini derler bu sözü icat edenlere burdan sesleniyorum. lan madem çileyi ben cekecem bu veletler niye babasinin soyadini aliyo, ben evlenince niye kocamin soyadini aliyom isyanim var ulen

benimkide artık beni dinlemiyo sürekli baba diye ağlıyo pis veletler

Kız anammm unutkanlıkta başladı hemen bakıyorum hamilelik belirtilerinde unutkanlık var mı google earth
Ben sabah hamilelik belirtilerinde gaz var mı diye baktım.
Çünkü karnımın içi hep kımıl kımıl bilün mü. Yer yer de gurul gurul, bağırsaklarda hep bir hareket
Varmış öyle belirti

ruhum hergun her saat yaş degistiriyo sen de ikizlersin ruhum yassiz kimlik yaşım 28 senin 30 muydu ki ne
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben şokkkkkk
ben neden seni daha büyükk düşünüyorummmmmm bir an 35-36 felan

böyle konuşmaların falan olgun olgun büyük büyük ya ondan herhalde valla şaşırdım şok oldum bilemedim garip duygular yaşıyorum suan

evet ben 30 neden öyle sordun
2 yaş var aramızda

Ben sabah hamilelik belirtilerinde gaz var mı diye baktım.
Çünkü karnımın içi hep kımıl kımıl bilün mü. Yer yer de gurul gurul, bağırsaklarda hep bir hareket
Varmış öyle belirti
valla gaz var evet hahahahaha

Ah be hiç mi hesaplamadın bu çocuk akroş burcu olur mu diye yapmadan önce samoşum

Bedava mezar bulsak ona da gidebiliriz belli olmaz
Macırlık ♥ Ben
benim beleşçiliğimden bir örnek veriyorum sana ballı lokmam
geçenler de annemlerdeyiz o günde duş alacağım ama eve gidince.. sonra dedim ki ulan neden evde alıyorum ki hem doğalgaz calısacak hem su hem elektrk gerek yok bize cok fatura gelmesin bugünü beleşe getireyim dedim ve annemler de duşa girdim pişman değilim teşekkürler

Muayene oldum kuzum. Her türlüsünü oldum zaten sırf bu sebeple bende korkarak gittim geçen kış.
Rahim normal. Kanama yapacak herhangi bir sıkıntı yok. Ama oluyorur
Ozaman sorun yok canm cnku alttannultrasonla muayenede de belli olmuyor spekulum muayenesiyle belli oluyor mesela bide bebege de engel bisey diyorlar yara olmasini benimki yakilmisti neler cektim genetik buyuk.ihtimal evlenmeden onceden var olan.biseye benziyor cok cetrefilli bisey demisti ozaman bebek dusuncemiz yoktu da sukur atlattik oyle bi 6 ay sonra bebek istemstk olmstu sukur ...

kötü niyetle sormadim kız:) hatirlayamadim da ondan öyle düm dük yazmisim ama

genelde içimdeki yaşlı sözcülük yaptığından yaşım büyük sanarlar tipimde liseli gibiymis ama öyle kendisiyle çelişkili bi insanim

2 yaştan bisey olmaz beybisi:)
yalnız topikte ikizler burcu fark ettin mi 8 haziran da kurulmuş tam ikizler burcunu yansitan bi topik B Brunello Cicinelli kız aslan burcu yapsaydin ya topigini

hmmmmm bromunda içinde bir İkizler yatıyorrr ballı lokmam benimm canım sırma saçlımmmm

Kız şamdanımmm esprikkk yaptımmmm biliyommmm öyle sormadığını minnoşkoossuu

Bir macır olarak şapka çıkarmaya değer bir anı
Macırlık var mı sende?

Ah be hiç mi hesaplamadın bu çocuk akroş burcu olur mu diye yapmadan önce samoşum

biz yumurtlama tarihini kaçırdık cici vücudum bana komplo kurdu bebekten vazgeçmiştim bide.
o ay iki kez yumurtlamisim ne biliyim ben bi aydaki tek ilişkiden gelecegini orda bile akrosluk yapmış fark ettin mi

Şuan koptum
Vallahi hayran bıraktın beni nasıl aklına geldi topiğin burcunu hesaplamak
Demek ondan biz bir mizahşör oluyoruz bir berduş virane oluyoruz.. Bir an gülüyoruz bir an ağlıyoruz
İkizlerden dolayı mıymış hep
Şimdi oturdu yerine taşlar

hmmmmm bromunda içinde bir İkizler yatıyorrr ballı lokmam benimm canım sırma saçlımmmm

Kız şamdanımmm esprikkk yaptımmmm biliyommmm öyle sormadığını minnoşkoossuu

bence cici en çok ikizler burcu seviyo ama farkında değil

seni yerim fıstık içi

Şimdi sen bize iltifat mı ettin yoksa hakaret mi
Kafamda deli sorularrr
Gül mü attın yohsam taş mıı

Allahımm bu İkizler neden böyleee yaaaa, adımız çıkmışşşş evlerden Irakkkk

Olsun hayirlara vesile olmusss bebisiniz gelmeden... cok sevindimmm ne istersek Rabbimizden gerisi bos hikaye.... sabah sabah duygylandim gercekten Allah daim eylesin esinin namazlarini
Amin çayım
Bebe olsun şunu da yapıcam, bunu da doyurucam, bilmemne de kesicem diye diye adak üstüne adak da niyetlendi.
Olursa batacağız bütçe bu adakları kaldırmaz fak fakir bir hayat bizi bekliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…