Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bilinçaltı rüyasıdır cici, biraz fazla kafana takıyorsun, akışına bırak, bu işlerde psikoloji çok önemli, rahat olmak gerekiyor

Unutmuşum Balımm* doğru, dün bahsetmiştin
Günaydın güzel, minnoş, sırma saçlı anne adayıı
Daha ne giyeceğim bile belli değil. Akşam da nikah sonrası eğlence var.
Alkol almayacağım için herkes şüphelenecek. Ne diyip de içmesem de şüphelenmeseler diye black black düşünüyorum

bilinçaltı rüyasıdır cici, biraz fazla kafana takıyorsun, akışına bırak, bu işlerde psikoloji çok önemli, rahat olmak gerekiyor
Rahatlık Ben
Asla olamam
Plan, düzen hayatımın bir parçası mehlikam. Yapımda relaxlık yok.
Sanırım biraz kontrol manyaklığımda var.

Daha ne giyeceğim bile belli değil. Akşam da nikah sonrası eğlence var.
Alkol almayacağım için herkes şüphelenecek. Ne diyip de içmesem de şüphelenmeseler diye black black düşünüyorum
Şöyle de, bende bir davete katıldığım da şunu söylemiştim
Normalde alkol alan briyim almayınca herkes bir şaşırdı hayırdır patili diye, 2 gündür midem çok rahatsız ve aşırı bir yanma var. Dünden beri haşlanmış patates yiyip ve nane limon içiyorum. Bugün yeni yeni rahatladım. Bu seferlik ben size eşlik edemicem valla kötüyüm bidakine artık deyip konuyu kapatmıştım.. Kimse anlamadı belki de anladı ama ben öyle deyince kimse sorma gereğinde bulunamadı ; aklına bir şey gelmezse bunu dene ballı lokmam

ah Brunom bende bugün rüyamda kan testi yaptırıyorum beta hcg 6 çıkıyor havalara uçuyorum koşa koşa foruma girip size yazmaya çalışıyorum bu bilinçaltımız bize ne etti böylee

Benim de aklımdan aynen bunu demek geçmişti gönüllerimiz birmiş
Bide eşim namaza başladı birkaç aydır çocuğu olsun diye namaz kılıyor ona atmak var suçu, içerdim ama geyşa izin vermiyor diyeyim. Seksü geyşa artık sofu geyşa oldu da ondan diyeyim

ah Brunom bende bugün rüyamda kan testi yaptırıyorum beta hcg 6 çıkıyor havalara uçuyorum koşa koşa foruma girip size yazmaya çalışıyorum bu bilinçaltımız bize ne etti böylee
Rüyalarımız bile birmiş büşom bence bu ay biz birlikte kafayı yedik
Tabi seninki olumlu benimki olumsuz taraflardan

Aynen bak buldun bile önünde 2 tane missss gibi seçenek var neresinden tutarsan tut bu 2 bahane de harikalar diyarı gibi herkesi inandırmak için geçerli 2 sebebin var ballı lokmammm kafalar pırıll pırılll

Rüyalarımız bile birmiş büşom bence bu ay biz birlikte kafayı yedik
Tabi seninki olumlu benimki olumsuz taraflardan

bunlar hep bilinçaltı ya olumlusu olumsuzu çok yorumlanacak şeyler değil Cicim hiiç kafana takma, çok düşünmemeye çalışsakta içten içe düşünüyoruz ondan oluyor

Canım hayrolsun rugan,kafana taktigindan olsa gerek
Şimdi geldiler balım balkondan onlara bakıyorum arabayı park edebilirlerse gelecekler herşey buz gibi oldu
Ayy buna çok çok sevindim canım maşallah sübhanallah diyim inşallah devamlı kılar şahane bı haber

Aynen bak buldun bile önünde 2 tane missss gibi seçenek var neresinden tutarsan tut bu 2 bahane de harikalar diyarı gibi herkesi inandırmak için geçerli 2 sebebin var ballı lokmammm kafalar pırıll pırılll
Hamile değilsem içmediklerime yanarmışım

günaydın kızlar
B Brunello Cicinelli nikah kıyafetini daha secmedin mi aaaaa hemen kalkip secmelisin beybi.

coooooookkkkk uykum var yine benim ya uyku kardeşliği kuracam yakında
napiyosunuz beybiler nasılsınız
I inessa armand kuzum Allah utandırmasın diyeyim hayırlı olsun yeni mahkemen

Günaydın sabah sabah alkol kafalar pırıl pırıl azcükk öğlen olaydı bağrı sabahın köründe
Biz sabah 07.00 de başlarız alkole diloşum artık gecenin gittiği yere kadar.
Böyle serkeş serseri bir hayat

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…