- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #45.261
Sabah hiç denemedim nasıl bişey oluyorBiz sabah 07.00 de başlarız alkole diloşum artık gecenin gittiği yere kadar.
Böyle serkeş serseri bir hayat
Gunaydinnn tatlisiiim seni tanimisim az cokGünaydın kertenkelelerim
Günaydın mesajlarına katılmayı özlemişim
Bugün izinliyim biliyorsunuz, öğle nikah cemiyetimiz var ona katılacağız. Normalde 8.30 da zar zor uyanır da okula giderim. Bugün okula gitmeyeceğim ya deli dürtmüş gibi 07:00de uyandım
Çok kötü rüyalar gördüm. 6 7 haftalık hamileymişim hatta ikizmiş ama bebekler hakkında kötü kötü haberler alıyordum. Kaybedecektim sanırım onları
Sonra karabasanlar mı gelmedi, ecinniler mi.. Neler neler.
Neyse vazgeçtim iyi ki uyanmışım 07.00 de
K Kendinisevenbirii geldiler mi kuzum kahvaltıya
C Cay6 aynen kuzum plansız yaşamak benim için çok zorWc ye gideceğim anı bile önceden planlarım
@mehlikanur benim normalde de hemen hemen her 2 ilişkinin birinde hafif kan gelir. Ordan çakozlayamam durumu
Öyle biz bromla sabahları kahvaltı yanına portakal suyu, kahve veya çay yerine 1 küçük açıp başlıyoruz; diğer türlü asla güne başlayamıyoruzzz öylesine bir serbest serseri stiliii yaniiiiiGünaydın sabah sabah alkol kafalar pırıl pırıl azcükk öğlen olaydı bağrı sabahın köründe
SerserilerrrrÖyle biz bromla sabahları kahvaltı yanına portakal suyu, kahve veya çay yerine 1 küçük açıp başlıyoruz; diğer türlü asla güne başlayamıyoruzzz öylesine bir serbest serseri stiliii yaniiiii
Kız anammm unutkanlıkta başladıK Kendinisevenbirii neler hazırladın kız hamarat şempazembuz gibi de ettiler zaten emeklerini
kk birinci noteri hoşgeldin samoşum. Neden erkencisin küçük akroş mu uyandırdı
Bonus gut mornikkk
Birini daha etiketleyecektim ama kimdi
Bir macır atasözü der ki;Olsunn vücut artık kendini hazırlıyorr
sen hamile olmasan da bu saatten sonra içme zatenvücudumuz temizlensin ohh pisliklerimizden arınalımmmmm
ooo beleşçilik en sevdiğimmm ballı lokmammmBir macır atasözü der ki;
Nerde beleş oraya yerleş.Beleşti hepsi ya bilün mü
K Kendinisevenbirii neler hazırladın kız hamarat şempazembuz gibi de ettiler zaten emeklerini
kk birinci noteri hoşgeldin samoşum. Neden erkencisin küçük akroş mu uyandırdı
Bonus gut mornikkk
Birini daha etiketleyecektim ama kimdi
Bende denemedim ama benim babam Trakyalı.Sabah hiç denemedim nasıl bişey oluyorhep geceden kalma olunca
Bebelere balon
Allahimm yerim.oni keşke benmde bni yonetemediklerinde babalarına koşan çocuklarım olsaydı hiç olmadı azcik onun başı agrirdi fena mıvalla sormaherkes etrafında pervane olsun istiyo. bu aralar bakti anne yönetilmeye musait değil baba diye ağlıyo gece uyaninca bile babasiyla uyuyo eline bi lokma gecse babasina kosuyo yedirmeye tam bir akros yaaa şovmen velet
benimki alti yedi gibi uyandığı için şimdilik sorun yok. ama erken kalkıp erken kalktığı için ağlıyosanki ben diyom uyan diye beni en iyi sen anlarsin
Bende denemedim ama benim babam Trakyalı.Su içer gibi tüketirler oralarda ben sadece özel günlerde. Ama bu geceki beleşti bilün mü
Vov vov vov haram
kk birinci noteri ya ben senin kaç yaşında oldugunu bilmiyorum
Belki de biliyorum ama hatırlamıyorum
Masallah esine cici...Benim de aklımdan aynen bunu demek geçmişti gönüllerimiz birmiş
Bide eşim namaza başladı birkaç aydır çocuğu olsun diye namaz kılıyorona atmak var suçu, içerdim ama geyşa izin vermiyor diyeyim. Seksü geyşa artık sofu geyşa oldu da ondan diyeyim
Muayene oldum kuzum. Her türlüsünü oldumGunaydinnn tatlisiiim seni tanimisim az cok
Amann dun sabah bende oyle kotu bi ruya gordumkj okadar agladim ruyamda uyandgmda gogsumde bi agirlikla uyandim ama hayrolsun ruyalarimiz kotuye yormamak lazim.
Bu arada hic spekulumla muayene oldunmu kadin doguma gittignde yoksa sadece ultrasonla mi muayene oldun canim iliskide kan gelmesi olayini eskiden bi ara yasadim da rahm agzi yaram varmis oyuzden sordm.canim ...
Ben anladım bugün herkeşlerin içesi gelmişCicim sorma bir angarali olarak bende su içer gibi içerim yeterki olsun şişeyi bitirir koyarım DHA yokmu diyede dolanirim
Haram evet ama iciokkkkkbizi buna alıştıran alkol sektörune yaziklr olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?