Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gunaydinnn tatlisiiim seni tanimisim az cok
Amann dun sabah bende oyle kotu bi ruya gordumkj okadar agladim ruyamda uyandgmda gogsumde bi agirlikla uyandim ama hayrolsun ruyalarimiz kotuye yormamak lazim.
Bu arada hic spekulumla muayene oldunmu kadin doguma gittignde yoksa sadece ultrasonla mi muayene oldun canim iliskide kan gelmesi olayini eskiden bi ara yasadim da rahm agzi yaram varmis oyuzden sordm.canim ...

Günaydın sabah sabah alkol kafalar pırıl pırıl azcükk öğlen olaydı bağrı sabahın köründe
Öyle biz bromla sabahları kahvaltı yanına portakal suyu, kahve veya çay yerine 1 küçük açıp başlıyoruz; diğer türlü asla güne başlayamıyoruzzz öylesine bir serbest serseri stiliii yaniiiii

K Kendinisevenbirii neler hazırladın kız hamarat şempazem buz gibi de ettiler zaten emeklerini
kk birinci noteri hoşgeldin samoşum. Neden erkencisin küçük akroş mu uyandırdı
Bonus gut mornikkk
Birini daha etiketleyecektim ama kimdi

Öyle biz bromla sabahları kahvaltı yanına portakal suyu, kahve veya çay yerine 1 küçük açıp başlıyoruz; diğer türlü asla güne başlayamıyoruzzz öylesine bir serbest serseri stiliii yaniiiii
Serserilerrrr

Olsunn vücut artık kendini hazırlıyorr
sen hamile olmasan da bu saatten sonra içme zaten vücudumuz temizlensin ohh pisliklerimizden arınalımmmmm
Bir macır atasözü der ki;
Nerde beleş oraya yerleş. Beleşti hepsi ya bilün mü

kız cici sabah altıda uyanıp atlıyo yataktan uyandim diye ağlıyo uzun uzun geri uyumuyo uyanmayi da kabullenemiyo. inan artık yildim ya krese biraktim geldim nasil ağlıyo nasıl ağlıyo. bütün uykumun içine etti gene. gece de agladi iki falandı yattigimda

ama sen hemen olumsuz duygulara kapılma benim şansıma böyle oldu

Sabah hiç denemedim nasıl bişey oluyor hep geceden kalma olunca
Bende denemedim ama benim babam Trakyalı. Su içer gibi tüketirler oralarda ben sadece özel günlerde. Ama bu geceki beleşti bilün mü
Vov vov vov haram

Allahimm yerim.oni keşke benmde bni yonetemediklerinde babalarına koşan çocuklarım olsaydı hiç olmadı azcik onun başı agrirdi fena mı
Her sabah kalkisimiz her akşam yatisimiz olay bizim tatlı dille dört defa söylüyorum en sonunda çıldırıyorum sonra bir de laf yiyorum hep bize bagiiryorsun diye ulan çocuklar zaten dört kre soyletmeseniz ben bagirmicam dimi
Her halde suçlu durumuna düşürüyorlar beni

Bende denemedim ama benim babam Trakyalı. Su içer gibi tüketirler oralarda ben sadece özel günlerde. Ama bu geceki beleşti bilün mü
Vov vov vov haram
Cicim sorma bir angarali olarak bende su içer gibi içerim yeterki olsun şişeyi bitirir koyarım DHA yokmu diyede dolanirim
Haram evet ama iciokkkkkbizi buna alıştıran alkol sektörune yaziklr olsun

Masallah esine cici...

Muayene oldum kuzum. Her türlüsünü oldum zaten sırf bu sebeple bende korkarak gittim geçen kış.
Rahim normal. Kanama yapacak herhangi bir sıkıntı yok. Ama oluyorur

Cicim sorma bir angarali olarak bende su içer gibi içerim yeterki olsun şişeyi bitirir koyarım DHA yokmu diyede dolanirim
Haram evet ama iciokkkkkbizi buna alıştıran alkol sektörune yaziklr olsun
Ben anladım bugün herkeşlerin içesi gelmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…