- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #45.341
İşte bende onu diyorum her hafta çamaşır yıkamak zorunda mıyız bizYarıldım
Gerçekten adamı doğramak için çok makul bir sebepBen ikna oldum
Çok geç, adadıMizahii olarak soyledigini bildigim halde yazmak istedim bu tarz seylerle asla maddiyatniz azalmaz guclenir cicisimmm esinin dusunceleri cok guzel fakat unutmayip yapmasi lazim adadiklarini insallah cokta bol keseden adamasin kizzz
yalnız baktımda evlilik burcumuz bize hiç uymuyorbizim evlilik burcumuz kova
ben de kovayım zaten
yükseleni biz kaçta evlendik ya hu, 13 yıl kadar oldu unuttum
Pıst pıst güzellik yakuzayı kaça doğrarsın? Gel anlaşalımİşte bende onu diyorum her hafta çamaşır yıkamak zorunda mıyız biz
Bunun için insan karısına bağırır mııı
Üzdü beni, kırdı..
Bende, 'dalımı kıranın, ağacını yerinden sökerim' sözü ile bir cesarete gelip tezgahın üzerinde bulunan bıçak setinden satırı kaptığımmmm gibiiiii
Koş koş çayım misafirlere, ben sana sonra özetlerim olanları. Hizmette sınır yokYaa misafirim gelecek burayi birakip isime bakamiyorumm
Bedavaaa, o da senin güzel hatrın için sırma saçlım, bal lokmammmPıst pıst güzellik yakuzayı kaça doğrarsın? Gel anlaşalım
nikah günü sayılıyorsa biz haziranda nikah kıydırdık, şubatta düğünümüz oldu :)Evlilikler burçdaş çıktı desene
Benim de nikah düğünde oldu. Ondan saatini hatırlıyorum
Hoşgeldin malim ama sen geldin ben gidiyorumGünaydın karılar
Ne demek gidiyorurHoşgeldin malim ama sen geldin ben gidiyorum
güle güle ciciKuzularım ben kaçtım. Kahvaltı falan hazırlayayım. Geyşam geldi nöbetten sabah, onu uyandırayım. Sonra süslenmeye başlıcam.
Öpüldünüz.
Eki Görüntüle 2553958
@malii C Cay6kk birinci noteri poncikvegece M mehlikanur
Biz de izinliyizKuzularım ben kaçtım. Kahvaltı falan hazırlayayım. Geyşam geldi nöbetten sabah, onu uyandırayım. Sonra süslenmeye başlıcam.
Öpüldünüz.
Eki Görüntüle 2553958
@malii C Cay6kk birinci noteri poncikvegece M mehlikanur
kızlar bu evlilik burcu olayı neymiş bi anlatın hele hemen bakim bende
K Kendinisevenbirii neler hazırladın kız hamarat şempazembuz gibi de ettiler zaten emeklerini
kk birinci noteri hoşgeldin samoşum. Neden erkencisin küçük akroş mu uyandırdı
Bonus gut mornikkk
Birini daha etiketleyecektim ama kimdi
off süper görünüyor yaaa, orda olmak vardı şimdi, 2. resimdeki sağdaki şişlere dizili olanlar ne?
Saol canım evet arkadaki pembeli beyazli benimoff süper görünüyor yaaa, orda olmak vardı şimdi, 2. resimdeki sağdaki şişlere dizili olanlar ne?
bir de fotoda sen var mısın?
maşaallah size ya, biz de 5 bacıyız, çok hamaratsın, döktürmüşsün yineSaol canım evet arkadaki pembeli beyazli benimo şişlerde ki yufkaya sarılı sosis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?