Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cok sagol tatlım, daha net yerim belli degil ama kurtuldum lanet yerden, insallah daha beterine düşmem :)
Duruşmayı da güzelce atlattim çok şükür

Cok sagol tatlım, daha net yerim belli degil ama kurtuldum lanet yerden, insallah daha beterine düşmem :)
Duruşmayı da güzelce atlattim çok şükür ❤❤

maşallah sana tosiam Allah iyi insanlarla karsilastirsin

uyku durumun nasil ponçik güzel uyuyo mu gece

maşallah sana tosiam Allah iyi insanlarla karsilastirsin

uyku durumun nasil ponçik güzel uyuyo mu gece

Amin kuzummm, o kadar dua aldım ki son günlerde kimin duasi kabul oldu bilmiyorum hakim dilekçe verecek şimdi beni mahkemesinde tutmak için, çok beğendi

Uyku durumu fena degil kuzum uykusuzluk cok etkilemiyor allahtan :)

Amin kuzummm, o kadar dua aldım ki son günlerde kimin duasi kabul oldu bilmiyorum hakim dilekçe verecek şimdi beni mahkemesinde tutmak için, çok beğendi

Uyku durumu fena degil kuzum uykusuzluk cok etkilemiyor allahtan :)

sen iyi bi insansin da ondan

inşallah daha da iyiye gider herşey kuzum paranin bı kısmı bugün mü gelecekti:)

sen iyi bi insansin da ondan

inşallah daha da iyiye gider herşey kuzum paranin bı kısmı bugün mü gelecekti:)

Evet canım ama galiba borçludan gelmiyor, kayinbabam ödeyecek anladığım kadarıyla ama bana söylemiyorlar
Ve ben kayinbabamin odemesini istemiyorum hiç. Ne diyim mecbur artık

Brunom bunu konularda gezerken okudum orada alıntılamak istemedim o kadar benzer yollardan geçmişiz ki bunu anlatmak ve teşekkür etmek istedim sana

eşimle aynı sınıftaydık üniversitede mezun olduk o askere gitti geldi hemen evlenmek durumundaydık çünkü annesi yok babası desen evin kirasını ödemeyen sorumsuz bir insan babasının yanında bile kalmak istemedi, hemen düğün yapıp kendi evimize geçmemiz gerekiyordu, ben çalışıyordum tek maaş bir şekilde hepsini yaptık borç harç içinde evlendik geçen sene hala da ödüyoruz çok şükür ikimizde çalışıyoruz bir şekilde bitecek bu borçlar, dediğin gibi prensesler gibi evlenen evinde hiçbir şeyi eksik olmayan arkadaşlarıma gittikçe yüreğim burkuluyor ama senin bu mesajını okuyunca dedim ki bizde feraha çıkacağız bir gün her şey çok güzel olacak, buna inancım hep tam zaten, şimdi daha da tam oldu.

kaç senelik sabır bilmiyorum ama sonu çok güzel olacak onu biliyorum

Bu iki mesajı da okuyunca üzüldüm ya la

Bu iki mesajı da okuyunca üzüldüm ya la

valla ben bi konuda gezerken gördüm ve gözlerim dolu dolu okudum, gerçekten sevmek parasına puluna aldırmadan sevmek ve onunla birlikte her şeyi inşaa etmek, buna inanıyordum daha da inandım Brunomun yaşadıklarını görünce

Evet canım ama galiba borçludan gelmiyor, kayinbabam ödeyecek anladığım kadarıyla ama bana söylemiyorlar
Ve ben kayinbabamin odemesini istemiyorum hiç. Ne diyim mecbur artık

bence karışma. oğlunun hatasini telafi ediyolar. senin çektiğin stres üzüntü yeter artık. zaten borcu kapatınca sen yardim ediceksin onlara

ben de esimin hatalari yüzünden beş yılda 100 binden fazla borç ödedim
şu an mesela sadece kredi kartı 10 bin olmuş daha benim maaş kartı var, eşimin maaş kartı var, diğer kredi kartı var... hep borc var onlarda da
Allah yardımcımız olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…