- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #45.381
ben gördüümmm
Cok sagol tatlım, daha net yerim belli degil ama kurtuldum lanet yerden, insallah daha beterine düşmem :)günaydın kızlar
B Brunello Cicinelli nikah kıyafetini daha secmedin miaaaaa hemen kalkip secmelisin beybi.
coooooookkkkk uykum var yine benim yauyku kardeşliği kuracam yakında
napiyosunuz beybiler nasılsınız
I inessa armand kuzum Allah utandırmasın diyeyim hayırlı olsun yeni mahkemen
Cok sagol tatlım, daha net yerim belli degil ama kurtuldum lanet yerden, insallah daha beterine düşmem :)
Duruşmayı da güzelce atlattim çok şükür ❤❤
maşallah sana tosiamAllah iyi insanlarla karsilastirsin
uyku durumun nasil ponçik güzel uyuyo mu gece
Amin kuzummm, o kadar dua aldım ki son günlerde kimin duasi kabul oldu bilmiyorumhakim dilekçe verecek şimdi beni mahkemesinde tutmak için, çok beğendi
Uyku durumu fena degil kuzum uykusuzluk cok etkilemiyor allahtan :)
sen iyi bi insansin da ondan
inşallah daha da iyiye gider herşey kuzumparanin bı kısmı bugün mü gelecekti:)
Offff offf harikaaa ellerine saglikkk keyifle yiyin insallah cnm ... acim misafirim gelmek uzwre kahvalti yapmadim ... bu arada seninde mi resmin vardi gormedim ozelden at
Bdv tövbemi sizin için bozdum
Yazdıklarınız beni çok duygulandırdı. Biraz da kendi evliliğime benzettim.
Biz de üniversiteden mezun olur olmaz 2 işsiz evlendik. Bahsettiğiniz yeşil kart bile yoktu bizde. Sadece aşk vardı. Neresinden tutarsanız tutun mantıksızdı.
Ben öğretmenlik mezunuydum, eşim polis olmaya çalışıyordu.
Evlendikten sonra asgari ücrete bir işe girdi. O zamanlar asgari ücret 900 liraydı. Bizim 250 TL kredi ödememiz, 500 TL kira giderimiz vardı her ay. Kalan 150 TL de faturaların kovuğuna bile gitmezken biz geçinmeye çalıştık.
Her şeyim eksikti. 1 çorap dahi almak lükstü bizim için. Tabak çanağım bile onun bunun eskisiydi. Dorothynin endişeli hallerini anlıyorum ara ara bende kapıldım, yalan değil. Ama tek bir gün bile pişman olmadım verdiğim karara. Bazı geceler aç yattık, bazı haftalar 5 lirayı yettirmeye çalıştık. Ben bu zorluğun içindeyken prensesler gibi evlenen arkadaşlarımın düğününe gittim. Saray gibi döşenmiş evlerine gittim. Biraz yüreğim buruldu tabi, insanız sonuçta kim istemez bunları?. Ama hep aşkıma tutundum eşimle birlikte geçirdiğimiz yarım saat bile kıymetliydi tabak çanaklardan şatafattan, hergün şükretmeyi bildik. Ben hergün kocamı (ve hala) kalbim pır pır ata ata eve gelsin diye bekledim.
Derken önce ben göreve başladım. Hemen ardımdan eşim polis oldu.
Şimdi yıllar önce hayal dahi edemeyeceğimiz bir refahın içindeyiz. Üstelik zor günleri yaşadığımız için son derece kıymet de biliyoruz şükür de ediyoruz. Tüm zorluklar tatlı birer anı olarak kaldı.
Yani demem o ki, bizler aileden şanslı değildik. Kendi şansımızı kendimiz yarattık. Kendi tırnaklarımız ile kazıya kazıya belli noktalara geldik. Çevremizde herkes bizi gerçek aşkın simgesi olarak görüyor. Hoşuma gidiyor. Zaten aşk, sabır ve şükür olmasa 1 arpa boyu yol kat edemezdik. Siz 6 ay diyorsunuz, bizim çabamızın meyvesini almak 3 seneye mal oldu. 3 senelik sabır. 3 sene sonra başladık nefes almaya. Şuan 5 yıllık evliyiz.
Mesela bebeği de erteledik bunca sene, zorlukların içine doğmasın dedik. Şimdi haftaya test yapacağım acaba benimle mi bebeğim diye
Lütfen sizde el ele verin. Gerçekten aşk varsa pes etmeyin. Çabalayın. Olan düzeni değiştirmek sizin elinizde. Aşk yoksa zaten sıpıtın gitsin.
Bu iki mesajı da okuyunca üzüldüm ya laBrunom bunu konularda gezerken okudum orada alıntılamak istemedim o kadar benzer yollardan geçmişiz ki bunu anlatmak ve teşekkür etmek istedim sana
eşimle aynı sınıftaydık üniversitede mezun olduk o askere gitti geldi hemen evlenmek durumundaydık çünkü annesi yok babası desen evin kirasını ödemeyen sorumsuz bir insan babasının yanında bile kalmak istemedi, hemen düğün yapıp kendi evimize geçmemiz gerekiyordu, ben çalışıyordum tek maaş bir şekilde hepsini yaptık borç harç içinde evlendik geçen sene hala da ödüyoruz çok şükür ikimizde çalışıyoruz bir şekilde bitecek bu borçlar, dediğin gibi prensesler gibi evlenen evinde hiçbir şeyi eksik olmayan arkadaşlarıma gittikçe yüreğim burkuluyor ama senin bu mesajını okuyunca dedim ki bizde feraha çıkacağız bir gün her şey çok güzel olacak, buna inancım hep tam zaten, şimdi daha da tam oldu.
kaç senelik sabır bilmiyorum ama sonu çok güzel olacak onu biliyorum
Hojam biz 20 ekimde nikah yaptık 27 ekimde düğün yaptık,şimdi bizimki terazi mi oliyi akrep mi oliyiEvlilik tarihin işte söyle ben diyim sana
Bu iki mesajı da okuyunca üzüldüm ya la
Hojam biz 20 ekimde nikah yaptık 27 ekimde düğün yaptık,şimdi bizimki terazi mi oliyi akrep mi oliyi
evlilik burcu ya ne biliyim böyle kadının burcu erkeğin burcu ortak bir yükselen vs. sandım
ay türkiye burcu mu yok artık pokunu çıkarmışlar
Beni kendine çekiyürsün engel olamıyorum kendimeNeden bana bilirkişi muamelesi yaptığını bi açıkla hele gurban
Evet canım ama galiba borçludan gelmiyor, kayinbabam ödeyecek anladığım kadarıyla ama bana söylemiyorlar
Ve ben kayinbabamin odemesini istemiyorum hiç. Ne diyim mecbur artık
Kız baya Türkiye haritası çıkarıyolar sene başında
Beni kendine çekiyürsün engel olamıyorum kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?