- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #45.361
Ayy saol canım Allah hayırlı uzun ömür versin size de biz 4 kızkardeşiz oğlumuz yok hicmaşaallah size ya, biz de 5 bacıyız, çok hamaratsın, döktürmüşsün yine
çok güzel görünüyor, ben de yapayım o sosislerden,Saol canım evet arkadaki pembeli beyazli benimo şişlerde ki yufkaya sarılı sosis
amin canım, size de inşaallah,Ayy saol canım Allah hayırlı uzun ömür versin size de biz 4 kızkardeşiz oğlumuz yok hicen kucugumuz okulda şimdi o yok yanımızda
Boşver tünelin ucu b...mb..k bi yere çıkıyo benimki yengeçmiş bende balık ondan bi ayağım çukurdan çıkmıyo
Saol canım evet arkadaki pembeli beyazli benimo şişlerde ki yufkaya sarılı sosis
öyle mi diyosun
birde ben bakıyım ya çok merak ettim
ben baktım, bize uymuyor evlilik burcuöyle mi diyosun
birde ben bakıyım ya çok merak ettim
Evlilik tarihin işte söyle ben diyim sana
ben baktım, bize uymuyor evlilik burcu
bizimki biraz karışık ya
nikah tarihi ise 5. yıl dönümümüzde olsun diye 4 mayısta yaptık 2018 de
düğünümüz 3 ay sonra oldu ağustosun 1 inde ve 5 inde iki ayrı ilde
inşallah nikahtır
Mayıssa boğa agust ise aslan oluyor he mi
ay canım şu şişe taktıklarından çekti ne güzel görünüyorlar birde orda canımın içi, bitanecik aşkım pankek görüyorummmmmm
boğa burcu iyidir, benim yükselenim boğahee normal burç tarihlerine göre mi bende farklı hesapları falan var sandım
mayıs diyelim ya biz mayısı kutluyoruz boğa o zaman bakayım bir özellikleri neymiş
hee normal burç tarihlerine göre mi bende farklı hesapları falan var sandım
mayıs diyelim ya biz mayısı kutluyoruz boğa o zaman bakayım bir özellikleri neymiş
ben krepmi pankek mi emin olamamıştım, poğaçalar da nefis görünüyor ama, dereotlu mu neay canım şu şişe taktıklarından çekti ne güzel görünüyorlar birde orda canımın içi, bitanecik aşkım pankek görüyorummmmmm
Ne sanmış olabilirsin ya güldürdün
Astrologlar Türkiye burcuna akrep diyorlar 29 ekim doğum olarak görülüyor
senden de foto isteriz ,masanın fotosunu at caayyyYaa misafirim gelecek burayi birakip isime bakamiyorumm
boğa burcu iyidir, benim yükselenim boğa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?