- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #45.901
fotoları gördüm canım, ellerine sağlık, güzel olmuş hepsi dekuzum ben gelin çiçeğimi kınada dağıttığım hediyeliklerimi falan kendim yapmıştım onları anlattım azıcık, ama içerik isterseniz tabi ki açarım neyi nerden aldım nasıl süsledim
Utanarak söylüyorum en kolaydayım
Pokemon zamanı artık ergen gibi bişeydim benay savaşçısını izledim ama merkürün gızı vardı onu severdim
Uğrak yerlerimden biri burası limonsuzcum. Buralarda olunca genelde buralarda oluyorum
Amecey
I inessa armand gün aymıyor sizi görmeden
Bence yaparsın. Zevkli aslındaHiç yapabilmişliğim yok be ne utanması
Ben bulmaca çözerken çok sinirliyorum yabayılırım ben de bulmaca çözmeyehafızaya da çok iyi geliyo bonus:)
başlangıç seviyesi sukodular var 4 lü :) onlarlar falan başla istersen sonra 9×9 kutulara gecersin:)
biri anlatsa kolayca cozersin:) ben çok kişiye öğrettim sudoku:)
offf bu şarkıyı da hiç sevmem ameceyUğrak yerlerimden biri burası limonsuzcum. Buralarda olunca genelde buralarda oluyorum
Ne tatlısı yapmayı düşünürsün
Bence patlat ordan bi sütlü tatlı. Eline sağlık şimdiden
Bu şarkıyı aklıma getirdin
Ara geliyor ara, okul arası
10 günlük gibi boşluk olacak.
fotoları gördüm canım, ellerine sağlık, güzel olmuş hepsi de
Yaaaa hepsine bayildimmm masallah cokta guzrll yapmissin en onemliside icine sinmissHemen atıyım hikayesini de anlatıyım
Ben gelinliğime falan düğüne 15 gün kala karar verip ayarlamıştım o kadar çok ilgileneceğim şey vardı ki çok es geçmiştim bi model beğendim direk dikildi 1 haftada, çiçek konusunda kendim yapacağımdan emindim ama çünkü gelin çiçekleri 250-300 tl parasını geçtim çook içime sinen olmadı hiç, ben ıslak laleler olsun böyle beyaz beyaz olsun istiyordum renkli şeyleri pek sevmiyorum, ama bir türlü bulamıyorum internetten söyliycem ama kalitesi nasıl olur falan derken, bir gün düğüne 1 hafta var gelinlik provasından çıktım kuzenimle çok ara sokaklarda bir yerdi annemin ilkokul arkadaşıydı dikende, pasaj gibi bişeyin önünde koskoca bir sepet dolusu demet demet ıslak lalaeler, rengarenk, bir sürü beyaz var. Gözüm bi takıldı sanki rüya gibiydi yakuzenime dedim bakk Şeymaaa ıslak lale hemen gittim fiyat sordum demeti 15 tl ydi 8-9 tane lale vardı her demette, 2 demet aldım içeri girdim başak falan aldım aralarını süslemek için birde hasır ip aldım o kadar içime sindi ki, hala salonumda duruyor vazoda, haziranda arkadaşım düğün yaptı pembe laleler aynısı, 300 tl vermiş, bana söylese ben yapardım ona ordan alıp ama onlar çok saçma buluyor uğraşmayı
C Calcifer
Eki Görüntüle 2554220
Eki Görüntüle 2554221
Bunlarda kına da hazırladığım dağıttığım hediyeliklerim
Eki Görüntüle 2554222
Eki Görüntüle 2554223
Ben bulmaca çözerken çok sinirliyorum ya
bir de puzzle
bi ara eve puzzle almıştım, eşimle 2-3 gün yaptık daha doğrusu yapamadık
sinirlendi küfür etti puzzle kere bilmem ne yaptığım dedi aldı çöpe attı
Çok kültürlü bireyleriz çok şükür
Bende yaaaa offffBence öyle şamdanımben kendimi hiç 30 yaşında hissetmiyorum mesela
ruhum hala 18
Yaaaa hepsine bayildimmm masallah cokta guzrll yapmissin en onemliside icine sinmiss
puzzle 2 günde 1000 parça bitirdin sen ?_ben 1000 parça puzzle iki günde yapmıştım tek başımaçok kolay gelir bana da çok severim ama esim esin gibi asla yapamaz. bide yanlış parçaları birleştirir doğru diye kafa tutar
kız kültürle ne ilgisi var size göre değildir sadce
yapabilirsin büşüm, ben yapıyorum mesela :)yaa çok teşekkür edermm çok seviyorum böyle şeylerle uğraşmayı
mesleği bırakıp hediyelik dükkanı açmayı bile düşündümmdükkan açamasam bile ek iş olarak yapmayı düşündüm bir ara ciddi ciddi
yapabilirsin büşüm, ben yapıyorum mesela :)
güzel oluyor zevkli oluyor, hemde ek gelir oluyor
Kaset mağdurları kardeşliğiofff bu şarkıyı da hiç sevmem ameceylise birdeyiz servisle gidip geliyorum. bı çocuk vardi bana aşık olmuş. gitmiş bu kaseti almış sürekli bunu çaldırirdi serviste bide ergenliğe giriş ya sürekli bakamalar falan la yaslanmisim ne günlerdi
puzzle 2 günde 1000 parça bitirdin sen ?_
Vallahi tebrikler şamdanım, 1 kez daha sana saygı duydum
Puzzle biraz sabır işi bence , biz sabırlı değiliz ne eşim ne benyani ikimizde çabuk sinirleniyoruz, özellikle eşim 2 gün boyunca puzzle ile kavga etti sonra da küfredip çöpe attı
Sevindim ama atmasına çünkü ben uzun uğraşlar sonucu ikna etmiştim ama sonra bende pişman oldumay boşver demeye de yüzüm olmadığı için ondan bir atak bekliyordum neyse ki çok sürmemişti
Aynen yavrum, ben söz-nişan organizasyonu yapıyorum hafta sonları ama.cidden mi kız bak bana cesaret verdi şimdi bu
yakın çevreme söyleyebilirim
Amecey
I inessa armand gün aymıyor sizi görmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?