Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kuzum ben gelin çiçeğimi kınada dağıttığım hediyeliklerimi falan kendim yapmıştım onları anlattım azıcık, ama içerik isterseniz tabi ki açarım neyi nerden aldım nasıl süsledim
fotoları gördüm canım, ellerine sağlık, güzel olmuş hepsi de

Ben bulmaca çözerken çok sinirliyorum ya
bir de puzzle

bi ara eve puzzle almıştım, eşimle 2-3 gün yaptık daha doğrusu yapamadık
sinirlendi küfür etti puzzle kere bilmem ne yaptığım dedi aldı çöpe attı
Çok kültürlü bireyleriz çok şükür

offf bu şarkıyı da hiç sevmem amecey lise birdeyiz servisle gidip geliyorum. bı çocuk vardi bana aşık olmuş. gitmiş bu kaseti almış sürekli bunu çaldırirdi serviste bide ergenliğe giriş ya sürekli bakamalar falan la yaslanmisim ne günlerdi

Yaaaa hepsine bayildimmm masallah cokta guzrll yapmissin en onemliside icine sinmiss

ben 1000 parça puzzle iki günde yapmıştım tek başıma çok kolay gelir bana da çok severim ama esim esin gibi asla yapamaz. bide yanlış parçaları birleştirir doğru diye kafa tutar

kız kültürle ne ilgisi var size göre değildir sadce

Yaaaa hepsine bayildimmm masallah cokta guzrll yapmissin en onemliside icine sinmiss

yaa çok teşekkür edermm çok seviyorum böyle şeylerle uğraşmayı
mesleği bırakıp hediyelik dükkanı açmayı bile düşündümm dükkan açamasam bile ek iş olarak yapmayı düşündüm bir ara ciddi ciddi

puzzle 2 günde 1000 parça bitirdin sen ?_
Vallahi tebrikler şamdanım, 1 kez daha sana saygı duydum
Puzzle biraz sabır işi bence , biz sabırlı değiliz ne eşim ne ben yani ikimizde çabuk sinirleniyoruz, özellikle eşim 2 gün boyunca puzzle ile kavga etti sonra da küfredip çöpe attı

Sevindim ama atmasına çünkü ben uzun uğraşlar sonucu ikna etmiştim ama sonra bende pişman oldum ay boşver demeye de yüzüm olmadığı için ondan bir atak bekliyordum neyse ki çok sürmemişti

yapabilirsin büşüm, ben yapıyorum mesela :)
güzel oluyor zevkli oluyor, hemde ek gelir oluyor

Kaset mağdurları kardeşliği
Benim de dayımla yengemin boşanma zamanları gelir aklıma. Ben de hiç sevmem. 3 gün boyunca yemek yemeden, tek kasete tek bu şarkıyı çektirmiş sardırıp sardırıp dinlerdi. 3.günün sonunda hiçbirşey eskisi gibi olmadı. Bu şarkı ağır kasvet yapıyor bana ama bir zamandan sonra kulağım kanamadan dinleyebildiğimi keşfettim.

ben parçaları ayırırken parça ararken gördüklerim kafamda kalıyo bi yandan yapıp bi yandan baska yerleri kafada birleştiriyorum anlatınca saçma gelebilir ama öyle biseyleri oluyo işte çok sistematik ilerliyorum.

ama mesela oturduğum yerde berber iki sokak aşağı da mi üç sokak aşağı da mi söyleyemem hatırlamıyorum çünkü. sanırım sabır gerektiren hobileri seviyorum ben:)

cidden mi kız bak bana cesaret verdi şimdi bu
yakın çevreme söyleyebilirim
Aynen yavrum, ben söz-nişan organizasyonu yapıyorum hafta sonları ama.
bu arka çiçekli tağ'lar pleksi masalar oluyor ya öyle.. yakın çevrem arkadaşlar eş dost biliyor.
İşte çıkıyor yani, çıkmıyor değil :) hem para oluyor hem de zevk alıyorsun :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…