Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ya harikaaa baby shower yaparsam bende böyle hazırlık yapcamm keşke yakın olaydık
Gerçekten çok güzel duruyor şu son bir kaç senedir moda zaten, önüne gelen organizasyon işi yapmaya başladı

benim zamanım olsaydı ablama yaptırdığım beybi şavırı kendim yapardım ama zamanım yoktu.

Bebek olayına hiç girmedim ama şu son 7-8 aydır bu söz nişan org işine epey bir merak saldım. ve güzel paralar kazandırıyor

ben hiç stres yapmıyorum ses gitcek diye onların torunları da ses yapıyo hep

aynen ya 3 buçuk nedir. tamam anam pamuk anam diye sevsinler de demir lady istiyolar resmen haftaya mi tatil peki 18 22 arasiymis galiba
Cuma dan başlıyor tatil. 25 kasıma kadar. Haftasonlarını da kattım ben
3.30 gecenin kör saati. Çocuklar 1 gibi başlıyorlar 3e doğru sabrım taşmış oluyor. Kaç gecedir yatırıp nas, felak okuya okuya esnete esnete yatırır oldum. Hiç normal değil, biraz da korku sezinledim. Özellikle uyanık kalmaya gayret ediyorlar. Onları rahatlatmaya çalışıyorum, sert çıkışamıyorum bu yüzden

insrah da oku ameceyim ferahlik gelir iclerine rahatlarlar. bide yataklarını falan cektin mi. acaba ekmek kırığı falan mı kaldı ki.

benim halam babaannemlerde kaliyodu hacdan geldiler diye. bi gece korkutmuslar. açtı yatağın altına hacdan getirdikleri hediyelikleri koymus babaannem. üzerinde ayet yazılı saat mi ne koymuş o yatagin altindan çıkınca sorun olmadan yatmislardi :)

odayı bi dip köşe cek temizle istersen inşallah uyanmazlar bi daha öyle. insan korkar da yani

Yatakları temiz tutarım gözümden kaçırdığım birşeyler var mı ince bakarım yine
Uykularından uyanmayı bırak uyumuyorlar Dün okul saatine 30 dk kala uyandırdım. Eve geldiği gibi kestiriyor. Abisini gören ufaklık ta atıyor mu kendini yanına. Dokunmayayım diyorum ama o zaman da sabahlar olmuyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…