- 11 Nisan 2007
- 88.049
- 518.074
- 1.223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #45.941
Gerçekten çok güzel duruyor şu son bir kaç senedir moda zaten, önüne gelen organizasyon işi yapmaya başladıya harikaaababy shower yaparsam bende böyle hazırlık yapcamm keşke yakın olaydık
Cuma dan başlıyor tatil. 25 kasıma kadar. Haftasonlarını da kattım benben hiç stres yapmıyorum ses gitcek diyeonların torunları da ses yapıyo hep
aynen ya 3 buçuk nedir. tamam anam pamuk anam diye sevsinler de demir lady istiyolar resmenhaftaya mi tatil peki 18 22 arasiymis galiba
ya bonuuss mesajlarına çok gülüyorum
Yağmur yağıyor ve beni kahve içilecek yere kadar yürütüyor. Gel diyorum sürpriz diyor sen gel diyorDevlet bahçeliye selam olsunarkadaş nasıl arkadaş ki %10 ederi var
Devlet bahçeliye selam olsunarkadaş nasıl arkadaş ki %10 ederi var
Ya sana nasılsın dedim emel Sayın nasıl dedim, sen niye bana cevap vermiyün :))
Dönme dolap emeli attın durdun. Özdeşleşttin kendisiyle. Tv de görsem aa bonus dicemAllasen bana şu arsızı sorma ya
yaaaaa sen olmasan bu kadar güzellesebilir mi gün
ne kadar güzel geldi şarkıçok süper bi insansin sen
Cuma dan başlıyor tatil. 25 kasıma kadar. Haftasonlarını da kattım ben
3.30 gecenin kör saati. Çocuklar 1 gibi başlıyorlar 3e doğru sabrım taşmış oluyor. Kaç gecedir yatırıp nas, felak okuya okuya esnete esnete yatırır oldum. Hiç normal değil, biraz da korku sezinledim. Özellikle uyanık kalmaya gayret ediyorlar. Onları rahatlatmaya çalışıyorum, sert çıkışamıyorum bu yüzden
Yağmur yağıyor ve beni kahve içilecek yere kadar yürütüyor. Gel diyorum sürpriz diyor sen gel diyorYeni bi çikolata gelmiş denetecekmiş. Kızdım puan kırdım
iyiyim hala ölmedim, ölmediğim her an iyi sayıyorum kendimi
Allasen bana şu arsızı sorma ya
iyiyim hala ölmedim, ölmediğim her an iyi sayıyorum kendimi
Yatakları temiz tutarım gözümden kaçırdığım birşeyler var mı ince bakarım yineinsrah da oku ameceyim ferahlik gelir iclerine rahatlarlar. bide yataklarını falan cektin mi. acaba ekmek kırığı falan mı kaldı ki.
benim halam babaannemlerde kaliyodu hacdan geldiler diye. bi gece korkutmuslar. açtı yatağın altına hacdan getirdikleri hediyelikleri koymus babaannem. üzerinde ayet yazılı saat mi ne koymuş o yatagin altindan çıkınca sorun olmadan yatmislardi :)
odayı bi dip köşe cek temizle isterseninşallah uyanmazlar bi daha öyle. insan korkar da yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?