Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biz buna görsel hafıza gücü diyoruz
tebrik ederimm

Kenarlardan başla ilk önce

aslında şarkı güzel ama işte çağrıştırdığı şeyler kötü olunca şarkının başına patliyo:)
demek aynı şarkıya dair elim anılarımız var

gece uyandi mi çocuklar amecey benimki uyandi makarna yedi inatla

Hoşbuldum
Pitkin, yorgun,argın,aksi,uykusuz,kahvesiz, saç bakım yağından arınmaktan üşenmemeye çalışan ama bir o kadar da üşenmekteyim.
2saat sonra hiçbişeyim kalmaz
Aman ne hoş
Resmen aydınlandım suan
Seninle konuşurken yemin olsun çekiniyorum 3 kere düşünüp 1 kez yazıyorum

Ohh yarasın paşaya. Bizimkiler yemez pek. Kuru gürültüler. Alttaki insanlara ses gitmesin diye stresle geçiyor.3.30 du uyuduklarında. 10 günlük ara da uyku düzenlerine ciddi boyut getirip yeni saatlere çektiricem. Tatlı dil bi yere kadar

Hoşbuldum
Pitkin, yorgun,argın,aksi,uykusuz,kahvesiz, saç bakım yağından arınmaktan üşenmemeye çalışan ama bir o kadar da üşenmekteyim.
2saat sonra hiçbişeyim kalmaz

Nasıl bu kadar çekilmez aksi huysuz naleeet iken 2 saat sonra nötür olursun bana açıkla

o pleksileri sipariş verip üzerini süslüyorsun dimi, benim evde silikon tabancam süslerim falan var aslında internette çok uyguna getirdiğim satıcılarda Var, bebişim olursa kapı süsüymiş yastığıymış hediyeliğiymiş hepsini yaparım diye saklıyordum çoğu şeyi
Bende düşünebilirim çoğu arkadaşım ojelerden istedi kınama yapar mısın diye tekrar gelirlerse yaparım diyim haftasonlarım dolar hem

ben hiç stres yapmıyorum ses gitcek diye onların torunları da ses yapıyo hep

aynen ya 3 buçuk nedir. tamam anam pamuk anam diye sevsinler de demir lady istiyolar resmen haftaya mi tatil peki 18 22 arasiymis galiba

Masaların üzerini süslemiyorum kuzum şöyle ki masa üzeri aksesuarları kullanıyorum. işte küp yükselticiler, jardinyer setleri, vazolar, maket pasta gibi.. dur bir resm atayım sana

Nasıl bu kadar çekilmez aksi huysuz naleeet iken 2 saat sonra nötür olursun bana açıkla
Hemen açıklıyorum
Bir kere dujj problemlerinin %60ını götürür
Oğlumu da okula bıraktım de ettimi %90
e bir de en sevdiğim arkadaşımla kahveleştik bugün ne yaptı
60 ile 90nı topla al sana arizonanın kuruluş tarihi ve multijet enerjili ben

Devlet bahçeliye selam olsun arkadaş nasıl arkadaş ki %10 ederi var

Bu tarzda balımm

Eklentiler

• 89927CA1-7ED9-4122-8DCE-81966316B00B.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 22
  • D3A0FB2E-E900-4B9B-9FF4-0CA23144074E.webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 26
Masaların üzerini süslemiyorum kuzum şöyle ki masa üzeri aksesuarları kullanıyorum. işte küp yükselticiler, jardinyer setleri, vazolar, maket pasta gibi.. dur bir resm atayım sana

benimde jardinyer takımım varr vazolarım var nişan masamı da kendim hazırlamıştım at kızzz çok merak ettim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…