- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #46.161
Daha bebişi görmedim çünkü :) haftaya gideceğim :)ooo hayırlı olsun :) sen nie hamişlik takvimi eklemedin :)
Zengin ev hanımı olma hayalin devam ediyor muonlara çok baktm da kuzum pahaliya geliyo yahani iki üç cift daha olsa yanımızda mantıklı. ama dinlenmeye gidip villada islerle boğuşmak da cazip gelmedi
ekolojik otellere bakmamistim genelde mavi bayraklı çocuklar için uygun otellere bakmistim:)
param olsa denklestirebilsem bi gulet kiralamak istiyorum aslında ben bi hafta falan:) ama o para denklesmeyecek sanırım
Neler alacaksın ki kuzum :)bence güzelen azından güzel vakit geçirdiğini biliyorum kafam sakin oturabiliyorum:) yavaş yavaş evi de hale yola sokmaya çalışıyorum:) ama ben alacaklarimi alamadan çok fazla açıldık:) onu napsam bilemed ertelesem mi ise baslamadan halletsem mi:)
ya kızlar benim perdeler hep böyle iz gibi olmuş yaaa, güzel yıkanmamış yani ne yapsam ki birdaha mı yıkasam
nasıl yıkasam neyle yıkasam acaba ya
Onlar Euro bazında yavrum, geç onları
ekolojik otellere bak güzel oluyor ..
Villa aslında keyifli biz mesela 2 aile gittmiştik, yani biz ve 1 evli çift daha . Çok keyifli olmuştu. Güzel oluyor. Yaptığın tek şey yemek :) o da 1 gün evde ye 1 gün dışarda çok kasmıyor yani ama rahatsın kafan rahat :)
Daha bebişi görmedim çünkü :) haftaya gideceğim :)
Yarın izinliyimmo ne güzel şeymiş öyle
Ay Allah kabul etsin şimdiden kuzum, yarın içinde kolay gelsinYarın izinliyimm
Geçen haftadan ctesi mevlid yapıcam diye program yapmıştım, sonra ablam doğum yapınca tereddütte kaldım. Ama herkese de haber edince sen yap, ben gelemem ama erteleme sen dedi.
Eve yardıma gelecek ablayı da yarına aldım, yarın hep birlikte temizlik yapacağızz
amin kuzum aminniyi canım maşallah sevdikçe arkadaşlarını kolaylaşır :) inş yaza çıkarsınız tatile :)
Zengin ev hanımı olma hayalin devam ediyor mu
Neler alacaksın ki kuzum :)
Naptın takımlarını kiyolluk tost makinesi çaycı tabak tencere falan filan
Aptallık etme sen Şamdan'ın tabi ki olacaksıntabikibakarsin bı gün olurum demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?