Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

doğru diyosun pahalı kahveler eşliğinde havanı atmalisin anlatarak:)

gönlünce olur inşallah idrak ya:) sen çok bekledin artık sabrının meyvesini toplama vakti:)

öle bişey olcağını sanmıyorumm zaten erken rez diye boşuna demiyolar. bize öyle bir duyum gelmedi valla

ay inşallah ya bi tatil yapamadım senelerdir hep tersliklere kurban gidiyorum. ama artık çok aşırı ihtiyacım var ya

ahahah ana pskolojide önemlii tabiki :) evde koşup her dk oynamak varken kreş kötü tabi olur :ÇD

aynen ya çok şükür bugün daha da iyiymiş öğretmeni öyle dedi:) çok sorun cikarmamis:)

Kız hahahahh parmakliktan çıkan tatlı neye dönüştü merak ettim

Ya eşim fesat değil de, ben bı fesatlık yapıp bu şekilde yaptığımdan adam tiksindi valla,haklidaa

Eki Görüntüle 2554326
Ayyy yok yok benim parmaklar böyle değil
Teşekkür ederim canım, biraz düşünmem gerek gerçekten galiba kafamı toplayamıyorum :) ama iyiyim çok şükür teşekkür ederim sorduğun için ❤
Ne demek canım benim sen iyi ol da
İçinde tutmasaydın yahu belki bir etkileşim olurdu aramızda ajsjsj. Teşekkür ederim, herkes de buradaymış. Beni niye dışladınız ev hanımı olduğum için değil mi ahsjsjs.
Hoş geldin idrakburda ayrımcılık yok hepimiz kardeşiz aslında bir süredir aklımdaydı seni etiketlemek ama başın kalabalıktı. Bugüne kısmetmiş

Nasıl bir yer istiyorsun şamdanımm söyle bakimmmm

valla kuzum ben dinlenmek istiyorum:) o yüzden sakin ama gezilecek yeri çok olan bi yer olsa iyi olur:) çocuğun da uyum sağlayabilecegi bi yer olursa tadindan yenmez

valla kuzum ben dinlenmek istiyorum:) o yüzden sakin ama gezilecek yeri çok olan bi yer olsa iyi olur:) çocuğun da uyum sağlayabilecegi bi yer olursa tadindan yenmez
Valla bana sorarsan şamdanım
- Ayvalık
-Ölüdeniz
-Antalya
-Sapanca- Maşukiye

Çocuklu aileler için bence biçilmiş kaftan.
Ölüdeniz ve Antalya biraz hareketli olabilir ama gayet keyifli.
Bu yerlerde ekolojik oteller var, çayır çimen hayvanlar gayet keyifli vakit geçirebilirsiniz bence.

Yaz tatili için düşünüyorsanız, villa kiralayabilirsiniz özel havuzu olan villalar var, çocuklu aileler için çocuk havuzu dahi oluyor.
Villa sepeti
Villacım
Kiralık villa vs gibi siteler var oralardan takip edebilirsin genelde şehrin gürültüsünden uzak,ormanın içinde sakin huzurlu villalar bunlar

Nasıl gidiyo kreş güzelmi

bence güzel en azından güzel vakit geçirdiğini biliyorum kafam sakin oturabiliyorum:) yavaş yavaş evi de hale yola sokmaya çalışıyorum:) ama ben alacaklarimi alamadan çok fazla açıldık:) onu napsam bilemed ertelesem mi ise baslamadan halletsem mi:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…