- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #46.121
Olur olmasına da eşim en azından bir süre beni yanında istiyor. Engin hayat tecrübemden faydalanmak istiyor ajakwk. Bir müddet ona destek olur, bu arada kendi alanımda almak istediğim birkaç eğitim var onları alır, sonra istersem yine kendi mesleğimi yaparım.
İŞ alanı olarak zerre ilgimin olmadığı bir alan. Olur da iş tutarsa paraları hüpletirken ben kurucu ortağım tamam mı deme hakkım olmasın mı ahsjsjs.
öle bişey olcağını sanmıyorumm zaten erken rez diye boşuna demiyolar. bize öyle bir duyum gelmedi valla
ahahah ana pskolojide önemlii tabiki :) evde koşup her dk oynamak varken kreş kötü tabi olur :ÇD
Ayyy yok yok benim parmaklar böyle değilKız hahahahh parmakliktan çıkan tatlı neye dönüştü merak ettim
Ya eşim fesat değil de, ben bı fesatlık yapıp bu şekilde yaptığımdan adam tiksindi valla,haklidaa
Eki Görüntüle 2554326
Ne demek canım benim sen iyi ol daTeşekkür ederim canım, biraz düşünmem gerek gerçekten galiba kafamı toplayamıyorum :) ama iyiyim çok şükür teşekkür ederim sorduğun için ❤
Hoş geldin idrakİçinde tutmasaydın yahu belki bir etkileşim olurdu aramızda ajsjsj. Teşekkür ederim, herkes de buradaymış. Beni niye dışladınız ev hanımı olduğum için değil mi ahsjsjs.
poncikvegece kuzum tam bur tatilciysen senden tatil için güzel yerlerde tavsiye alabilirim sen biliyosundur kesin muhteşem yerleri
Nasıl bir yer istiyorsun şamdanımm söyle bakimmmmponcikvegece kuzum tam bur tatilciysen senden tatil için güzel yerlerde tavsiye alabilirim sen biliyosundur kesin muhteşem yerleri
Böyle daha mantıklı olabilir tabi
Nasıl bir yer istiyorsun şamdanımm söyle bakimmmm
Nasıl gidiyo kreş güzelmiiyi kuzum çocuğu alcam kresten ödeme yapcam yağmur yağmaya başladı evden çıkıncaöyle avare gibi yürüyom:)
Valla bana sorarsan şamdanımvalla kuzum ben dinlenmek istiyorum:) o yüzden sakin ama gezilecek yeri çok olan bi yer olsa iyi olur:) çocuğun da uyum sağlayabilecegi bi yer olursa tadindan yenmez
Benim bugün son 3 gün tatillValla bu hafta çok yoruldum, cuma yeni geldi sanki 10 gündür çalışıyorum gibi
Bursa Bursakk birinci noteri kış için düşünüyorsanız; kocaeli-kartepe, bursa-uludağ veya Bolu tercih edebilirsiniz :)
Bebik olmasa Erzurum-Palandöken tek geçerim ama çocukla zor olur :)
Nasıl gidiyo kreş güzelmi
Kosla efsane çıkartıyor. Sıvı olanları var.ya kızlar benim perdeler hep böyle iz gibi olmuş yaaa, güzel yıkanmamış yani ne yapsam ki birdaha mı yıkasam
nasıl yıkasam neyle yıkasam acaba ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?