- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #46.141
Valla bana sorarsan şamdanım
- Ayvalık
-Ölüdeniz
-Antalya
-Sapanca- Maşukiye
Çocuklu aileler için bence biçilmiş kaftan.
Ölüdeniz ve Antalya biraz hareketli olabilir ama gayet keyifli.
Bu yerlerde ekolojik oteller var, çayır çimen hayvanlar gayet keyifli vakit geçirebilirsiniz bence.
Yaz tatili için düşünüyorsanız, villa kiralayabilirsiniz özel havuzu olan villalar var, çocuklu aileler için çocuk havuzu dahi oluyor.
Villa sepeti
Villacım
Kiralık villa vs gibi siteler var oralardan takip edebilirsin genelde şehrin gürültüsünden uzak,ormanın içinde sakin huzurlu villalar bunlar
kk birinci noteri kış için düşünüyorsanız; kocaeli-kartepe, bursa-uludağ veya Bolu tercih edebilirsiniz :)
Bebik olmasa Erzurum-Palandöken tek geçerim ama çocukla zor olur :)
Onlar Euro bazında yavrum, geç onlarıonlara çok baktm da kuzum pahaliya geliyo yahani iki üç cift daha olsa yanımızda mantıklı. ama dinlenmeye gidip villada islerle boğuşmak da cazip gelmedi
ekolojik otellere bakmamistim genelde mavi bayraklı çocuklar için uygun otellere bakmistim:)
param olsa denklestirebilsem bi gulet kiralamak istiyorum aslında ben bi hafta falan:) ama o para denklesmeyecek sanırım
ya kızlar benim perdeler hep böyle iz gibi olmuş yaaa, güzel yıkanmamış yani ne yapsam ki birdaha mı yıkasam
nasıl yıkasam neyle yıkasam acaba ya
nasıl yani nasıl yapcammmmben olsam yıkarım ama ya makine kirlendiyse. önce makineyi kazan temizleme ayarında çalıştırıp temizle istersen patilim. sirkeyle limontuzu mu ne konuyodu. sonra da perdeleri at ama ona da bence ön yıkama gözüne bulaşık makinesi parlatıcısı koy:)
yanımıza çift bulmak sıkıntı bizim:) ama olmazsa kendimiz kiralariz fiyatı uygun denk getirirsek:) bide önceden kiralaniyo ya. eşim polis olduğu için izinleri kapatsalar gidemeyiz mesela:) ya da benim izini kapatiyolar bazen.Onlar Euro bazında yavrum, geç onları
ekolojik otellere bak güzel oluyor ..
Villa aslında keyifli biz mesela 2 aile gittmiştik, yani biz ve 1 evli çift daha . Çok keyifli olmuştu. Güzel oluyor. Yaptığın tek şey yemek :) o da 1 gün evde ye 1 gün dışarda çok kasmıyor yani ama rahatsın kafan rahat :)
nasıl yani nasıl yapcammmm
Nette baktımm , toz şeker atın demiş birileri 2 tepeleme kaşık perdenin üzerine direkt deterjan gözüne değil de direk perde üstüne diyeee
sirkede duydum deterjan gözüne demiş, şimdi sirkeyi deterjan gözüne koyunca çamaşır deterjanı koymıcam mıkafamda deli sorular
arkada kalıyoruum Samdanıım neden üzülmediiinhadi ben küçüktüm hatirlamiyomama hayat sevince güzel de biliyo arkada kaldığını o benden küçük.
valla arkada kalıyo diye uzulmemisimdir benaklıma gelmemistir ki. kesin küçük arkada kalmasi normal demisimdir kendi kendime
Eşinin polis olduğunu bilmiyordum şamdanım, Allah yardımcınız olsun..yanımıza çift bulmak sıkıntı bizim:) ama olmazsa kendimiz kiralariz fiyatı uygun denk getirirsek:) bide önceden kiralaniyo ya. eşim polis olduğu için izinleri kapatsalar gidemeyiz mesela:) ya da benim izini kapatiyolar bazen.
inşallah bu sene tatil yapabiliriz ya
Ben bi deneyeyim bakayımtoz şekerle yengem yıkar çok memnun:) sirke de yumuşatıcı gözüne konur kuzum:)
ben dalan roxi var sabun tozu onu koyuyorum deterjan gözüne. yumuşatıcı gözüne de sirke. başka bisey koymuyorum:) ben de memnunum:)
niyee ben şimdi de bazen izliyoruum :))Biride demiyoki sen o yaşta niye teletabi izliyodun diye
İzlemiyodum tabiki ama izleyenleri görüyodum konuyu biliyodum.
Demek istediğim şimdiki çocuklar gibi değildik.
arkada kalıyoruum Samdanıım neden üzülmediiinanlamadım kii neyden kaldık nolduu :))))
Eşinin polis olduğunu bilmiyordum şamdanım, Allah yardımcınız olsun..
Tatiil kadar güzel bir şey yok gerçekten. resmen rahatlıyor insan
işte banin zararlariBen bi deneyeyim bakayımpeki hem toz şeker koysam hem sirke hem normal deterjan ne olur
ben oralarıı hiç görmemişiimya sen po arkada kaliyodu hep dedin ya sen. bonus da dedi ki ben senden büyüğüm ben de üzülüyodum arkada kalmasinaben hatırlamıyorum arkada mi kaliyodu dedim ordan çıktı muhabbet. arkada kalmasina kafami takmamisimdir kesin diyodum
Bencede karıştırmayayımsağol kuzum benim:) ne zaman yeltensek ya para olmadi ya izinler kapandi
bu gidişle gidemicez hiç
işte banin zararlarinego olsa şimdiye sıralamıştı cevapları
Bonus da bilir bence
ama sen hepsini karıştırma yanolur nolmaz
Bunu ben de yiyemem kizzzz abooooKız hahahahh parmakliktan çıkan tatlı neye dönüştü merak ettim
Ya eşim fesat değil de, ben bı fesatlık yapıp bu şekilde yaptığımdan adam tiksindi valla,haklidaa
Eki Görüntüle 2554326
Tatil = ben
Biz tam bir tatil manyağıııyeni şehirler görelim, yeni ülkeler keşfedelim . Çok seviyoruzz.
Şimdi bi bebiş var karnımda
Ama doktora gittiğim vakit soracağım ilk soru gidişata göre haziran gibi tatile gidip gidemeyeceğim6,5 ay falan oluyor sağlıkla ilerlerse .. şimdiden haziranı düşünüyorum
Bilmiom ki yapabilir akşama kocasına barnak yedirecek
ay inşallah yabi tatil yapamadım senelerdir hep tersliklere kurban gidiyorum. ama artık çok aşırı ihtiyacım var ya
aynen ya çok şükür bugün daha da iyiymişöğretmeni öyle dedi:) çok sorun cikarmamis:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?