Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

onlara çok baktm da kuzum pahaliya geliyo ya hani iki üç cift daha olsa yanımızda mantıklı. ama dinlenmeye gidip villada islerle boğuşmak da cazip gelmedi
ekolojik otellere bakmamistim genelde mavi bayraklı çocuklar için uygun otellere bakmistim:)

param olsa denklestirebilsem bi gulet kiralamak istiyorum aslında ben bi hafta falan:) ama o para denklesmeyecek sanırım

kk birinci noteri kış için düşünüyorsanız; kocaeli-kartepe, bursa-uludağ veya Bolu tercih edebilirsiniz :)

Bebik olmasa Erzurum-Palandöken tek geçerim ama çocukla zor olur :)

yok kuzum kış tatili yapamayız:) çocuk yeni alışmış olcak kreşe. zorlaniriz geri dönüşte ama ben de isterim bı kış tatili. ilerde yapabiliriz aslında:) bizim şark görevi var nasılsa. Erzurum o zaman yakin olur bize çocuk da büyümüş olur biraz:)

senin dediğin şeyleri de arastiricam çok güzel fikirler verdin teşekkür ederim beybi

Onlar Euro bazında yavrum, geç onları
ekolojik otellere bak güzel oluyor ..
Villa aslında keyifli biz mesela 2 aile gittmiştik, yani biz ve 1 evli çift daha . Çok keyifli olmuştu. Güzel oluyor. Yaptığın tek şey yemek :) o da 1 gün evde ye 1 gün dışarda çok kasmıyor yani ama rahatsın kafan rahat :)

ya kızlar benim perdeler hep böyle iz gibi olmuş yaaa, güzel yıkanmamış yani ne yapsam ki birdaha mı yıkasam
nasıl yıkasam neyle yıkasam acaba ya

ben olsam yıkarım ama ya makine kirlendiyse. önce makineyi kazan temizleme ayarında çalıştırıp temizle istersen patilim. sirkeyle limontuzu mu ne konuyodu. sonra da perdeleri at ama ona da bence ön yıkama gözüne bulaşık makinesi parlatıcısı koy:)

nasıl yani nasıl yapcammmm
Nette baktımm , toz şeker atın demiş birileri 2 tepeleme kaşık perdenin üzerine direkt deterjan gözüne değil de direk perde üstüne diyeee
sirkede duydum deterjan gözüne demiş, şimdi sirkeyi deterjan gözüne koyunca çamaşır deterjanı koymıcam mı kafamda deli sorular

yanımıza çift bulmak sıkıntı bizim:) ama olmazsa kendimiz kiralariz fiyatı uygun denk getirirsek:) bide önceden kiralaniyo ya. eşim polis olduğu için izinleri kapatsalar gidemeyiz mesela:) ya da benim izini kapatiyolar bazen.

inşallah bu sene tatil yapabiliriz ya

toz şekerle yengem yıkar çok memnun:) sirke de yumuşatıcı gözüne konur kuzum:)

ben dalan roxi var sabun tozu onu koyuyorum deterjan gözüne. yumuşatıcı gözüne de sirke. başka bisey koymuyorum:) ben de memnunum:)

arkada kalıyoruum Samdanıım neden üzülmediiin anlamadım kii neyden kaldık nolduu :))))

Eşinin polis olduğunu bilmiyordum şamdanım, Allah yardımcınız olsun..

Tatiil kadar güzel bir şey yok gerçekten. resmen rahatlıyor insan

Ben bi deneyeyim bakayım peki hem toz şeker koysam hem sirke hem normal deterjan ne olur

arkada kalıyoruum Samdanıım neden üzülmediiin anlamadım kii neyden kaldık nolduu :))))

po arkada kaliyodu hep dedin ya sen. bonus da dedi ki ben senden büyüğüm ben de üzülüyodum arkada kalmasina ben hatırlamıyorum arkada mi kaliyodu dedim ordan çıktı muhabbet. arkada kalmasina kafami takmamisimdir kesin diyodum

Eşinin polis olduğunu bilmiyordum şamdanım, Allah yardımcınız olsun..

Tatiil kadar güzel bir şey yok gerçekten. resmen rahatlıyor insan

sağol kuzum benim:) ne zaman yeltensek ya para olmadi ya izinler kapandi

bu gidişle gidemicez hiç

Ben bi deneyeyim bakayım peki hem toz şeker koysam hem sirke hem normal deterjan ne olur
işte banin zararlari nego olsa şimdiye sıralamıştı cevapları
Bonus da bilir bence

ama sen hepsini karıştırma ya nolur nolmaz

ben oralarıı hiç görmemişiim aklıma direkt okul programlarında sıranın en arkasında olan, çıkanların ne yaptığını göremeyipp sürekli boynunu uzatan çoocuklar geldiii ben de yapardım

Bencede karıştırmayayım
şeker dökeyim en iyisi ya bir de öyle deneyeyim ama ondan önce makine temizleyici ile bi çalıştırayım makineyi bugün gene

ooo hayırlı olsun :) sen nie hamişlik takvimi eklemedin :)

iyi canım maşallah sevdikçe arkadaşlarını kolaylaşır :) inş yaza çıkarsınız tatile :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…